Clubul moldovencelor de peste Prut (26)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Alina, apuca-te si scrie de zor, aduna-ti puncte si schimba culoarea, daca nu-ti place Mie mi se pare draguta, nu e foarte intunecata, cel putin se desluseste nickul.
Poze de la intilnirea de duminica n-avem, ne-a zburat complet din minte sa facem poze. Lasa ca ne mai intilnim noi.
Te-am mai intrebat, dar nu stiu daca mi-ai raspuns, cind anume plecati in Moldova si pentru cit timp?

------------------
Numai bine,

Natalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Davina spune:

Nati noi venim pe 3 saptamani ,si vom sta jumatate in Ro si juma in MD .Am vorbit cu nasa Deannei si vrea sa mergem la munte cind venim .

Azi la noi e foarte cald si dupa ce am gradinarit un pic ne-am udat cu furtunul .Deanna era in culmea fericirii

Alina si printesa Deanna 09.09.2004

Mergi la inceput

Alina, dar cind, cind anume?
Veti ajunge si prin Bucuresti cumva?

------------------
Numai bine,

Natalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Violetik spune:

Neatza si Hristos a inviat!
Azi is la scirbici, dupa o mica vacanta ( saptamina trecuta n-am lucrat decit miercuri juma' de zi).

Mergi la inceput

Violeta, adevarat a inviat!
Bine ai revenit, cred ii mai duci dorul minivacantei.

------------------
Numai bine,

Natalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Violetik spune:

Alina, sper ca ne anunti si pe noi si o sa ne spui cind vii ca sa organizam si atunci o intilnire.
Natalia, insanatosire grabnica!
Fetelor, citisem mai devreme receta salatei cu pestii in balta, nu-mi mai amintesc cine o facuse. Imi dati si mie receta, pls?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lia_c spune:

'neata
noi tot la scirbici, dar macar timpul de afara e frumos si asta imi creeaza dispozitie...
Ma bucur ca ati petrecut cu toate asa bine si la aer...
Noi duminica tot am iesit in parc, ce-i drept doar pe la 19.00 am ajuns in parc, insa era f aglomerat, o multime de pitici, studenti, liceeni, bunei... Iar al meu sotior zicea ca vom fi doar noi in parc . F frumos...
Ieri am fost si am facut practica la soferie. Iar nopatea am visat ca ma certam cu un politist
In rest pe acasa, am instalat o parte de stropitori - ca sa nu ne ostenim sa stropim cu furtunul , am mai sadit niste flori...
Alina si noua ne place sa ne "balacim" cu furtunul ...
Corina scrie macar cum ati calatorit. Imi imaginez ca esti f solicitata acum. Prietena mea venise anul trecut pe o luna in vacanta si noi abia in ultima saptamina am reusit sa ne intilnim, in schimb in ultima saptamina ne intilneam in fiece zi

o zi cit mai reusita

lia_c
Happiness doesn't depend on what we have, but it does depend on how we feel toward what we have. We can be happy with little and miserable with much. William Dempster Hoard

Mergi la inceput

Fetelor, am modificat un pic listuta de pe prima pagina. Va rog sa aruncati o privire si sa-mi spuneti daca va place ce am adaugat acolo, ca sa stiu daca pastrez sau nu.

Vio, prinde www.cook-talk.com/forum/index.php?showtopic=242" target="_blank">reteta.

------------------
Numai bine,

Natalia

Mergi la inceput

Cornelia, ce frumos ai petrecut sarbatorile, plimbari, sadit de flori, o multime de emotii pozitive pentru tine.

------------------
Numai bine,

Natalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lia_c spune:

Natalia, f reusita ideia ta de a separa zilele de nastere. Vladut e la cresa azi?

lia_c
Happiness doesn't depend on what we have, but it does depend on how we feel toward what we have. We can be happy with little and miserable with much. William Dempster Hoard

Mergi la inceput