Impreuna, Timisoara (43)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anda spune:

mah ce harmalaie..sau o fi in capu' meu?!
recunosc obidit ca n-am citit nimic de mai sus da' va pup...pe toate
eu sunt cam asa ], dar imi trece.
ne vedem in we??

anda & bb edi
http://users.pcnet.ro/scpcnet/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Neatza!

Fetelor, vreti sa ne vedem in we?
Anda, la tine sau in Unirii, ca s-au deschis terasele?
Ganditi-va si diseara vorbim...cand ajung si eu acasa...sper...
Eu nu stiu daca voi putea, poate o ora, ca mami vine abia duminica, si Radu lucreaza sambata, sa vedem, nu mai fac planuri.
Va doresc o zi frumoasa!

POZE BABY STAR

www.babyexpo.ro/tm/index.php?op=baby_star" target="_blank">CASTIGATOAREA BABY STAR

DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele

Portofoliu INES

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa00 spune:

Salutari fetelor!
Va pup pe toate.
Si eu is cam intoarsa.E cam naspa singurica acasa!
Mi-a scapat mie ceva sau se pune de o intalneala?Atunci intreb la ce ora si unde?
In rest ai mei colegi au propus sa mergem sambata la paintbool(cred ca asa se scrie).A mai fost cineva? Ca sa stiu macar in ce ma bag.

Numai bine,
Alexa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

Ceau fetele,

Gabi, bine ai revenit. Asteptam sa ne spui cum a fost.
Irina, sedere placuta, spor la trebi. Cand vii acasa?
Doris, nu stiu ce avea catelu' da' otravit nu era. La otravire altele sunt simptomele. A primit, bietul animal, 2 injectii si o pilula si deja are o stare generala mai buna cu toate ca inca nu mananca nimic. Vai, da' ce tare m-am speriat c-o mierleste, mai ales dupa ce mi-am dat seama ca poate a mancat iarba pe care noi o stropiseram, inainte cu cateva zile de a aduce cetalu', cu ierbicid.
Daca faceti intalnire sambata eu nu pot venii pentru ca in we asta merg la al mei la sat.

Va pup
Silvana si soricelu' Paul
http://photos.yahoo.com/silvana_popovici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Salutare,

Gabi,bine ai revenit!Se pare ca in ciuda plimbarilor pe care le-ai facut,ti-a priit excursia si asta e un lucru minunat...
Irina,spor la lectii si sedere cat mai placuta!
Anda draga...trec ei norii aia de furtuna...Uite ce soare si frumos e afara!
Doris,ar fi faina o intalneala...insa nici eu nu o pot onora si imi pare rau,caci in 8 Mai trebuie sa fiu la Constanta neaparat...Cum se simte Ines?
Silvana,bine ca si-a revenit catelul.De obicei cateii mananca haplea si fac imediat indigestie.E posibila si varianta cu iarba,insa din ce imi amintesc eu de la ai mei catei,cam treaba cu indigestia e valabila....nu stiu ce ti-a spus veterinarul...Important este,de asemeni,sa mergeti sa ii faceti toate vaccinurile...Cred ca Paul e acum bucuros ca si-a revenit catelusul...
Dana-alexa,faina treaba cu paintball-ul...Eu nu am participat nicodata,insa din ce am mai vazut si auzit,am inteles ca cei care se joaca asa o fac cu seriozitate,ca se fac echipe si se elaboreaza strategii "ca la razboi"...e o intreaga aventura....eu,in locul tau,nu as rata provocarea asta....Ce face Paul?La noi Luana ,ieri,toata dupa amiaza a cerut si la tata-su si mie la olita...Ne-am crucit amandoi si am scuipat fata sa nu se deoache...

Dragelor...sa aveti o zi minunata!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabirus spune:

Am revenit sa mai povestesc si eu cate ceva.

Sambata ne-am plimbat toata ziua prin Ulm, am vazut centrul, catedrala, ne-am plimbat pe toate stradutele. Seara ne-a scos trupa de romani din zona la un restaurant italian. E o afacere de familie si ne-a servit fiul, Pietro, care e dus cu sorcova, tot tatuat si lejer pilit de la x randuri de Grappa (un soi de tuica mai usurica), cu care ne-a servit in mod foarte generos si ne aducea runda dupa runda, pana ne-am cam torpilat si noi. Dupa asta am fost dusi la biliard unde nu am mai apucat sa jucam biliard ca era prea mare coada.

Duminica si luni am facut un traseu pe granita intre Germa, Elvetia si Franta, crosetand ba prin Germa, ba Franta, Germa, Franta etc. Am vazut un muzeu de arhitectura (in Weil am Rhein), un orasel francez frumusel si foarte provincial, apoi Freiburg, care este suuuuperb. Cel mai frumos oras dintre toate ce le-am vizitat in excursia asta. S-a facut tarziu, asa ca am cautat cazare in Muntii Padurea Neagra pe malul unui lac. Iar a doua zi am batut stradutele fermecatoare din Freiburg din nou. Au o inghetata nemaipomenita!

Ultima destinatie a fost Strassbourg. Catedrala e impresionanta! Ce e mai altfel in orasele astea este ca e super-aglomerat pana pe la 6-7 (probavil vara pana mai tarziu) dupa care se goleste brusc pe strazi si nu mai vezi pe nimeni. Asta in centru. In periferii e o liniste de liniste tot timpul si peste tot. Restaurantele la pranz (in genere intre 14 si 17) sunt inchise si poti sa mori de foame. Ori manci devreme (12) ori astepti pana seara. Mai ai sanse la fast-food, dar la restaurant, nix.

La shopping, cum zicea si Irina, sunt chestii faine si preturi bune. Mai ales in Franta. Am vazut niste papuci de am plans langa vitrina. Plangeam pentru ca era inchis. Iar eu afara.

Mi-a placut ca in magazine nu se tine lume non-stop dupa tine ca deranjezi madamele de vanzatoare ca muti hainele din loc. Dincolo te lasa lumea in pace sa te uiti cat ai chef si daca ai nevoie de ajutor, te ajuta.

Curatel este, dar nu chiar asa cum ma asteptam. Au si ei mucuri de tigari pe jos

Iar ce nu mi-a placut, dar chiar deloc, este cafeaua: GROAZNICA! Are un gust de ars peste tot, ceva sinistru! Si asta absolut peste tot unde am baut cafea.

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabirus spune:

Da ce faceti, fetelor? Am venit eu si ati plecat voi toate?

Vad ca sunt persoane care nu pot veni in weekendul acesta la intalnire. Pai atunci e bine si weekendul viitor, nu? Un sambata, 13 ceva? (emoticon cu matza neagra se pare ca nu este)

POZE

Mergi la inceput

Ceau fetele,

Eu azi sunt matinara rau, am o sindrofie si trebuie sa pregatesc protocolu', ca doar o secretarita asta face, nu?
Gabi nu stiu ce e cu linistea asta, poate fetele sunt ocupate, cine stie?
Aseara am plecat la ora 19 de la munci, azi iar o zi plina si sunt asa obosita... Maine plec la sat, nici o sansa sa ma odihnesc, asa ca voi incepe saptamana obosita de numa.

Va pupa fata pe toate
http://photos.yahoo.com/silvana_popovici

Mergi la inceput

Trezirea somnoroaselor!!
Haideti mobilizarea, e ultima zi din saptamana, incepe we, vreme faina ... hai, hai trezirea.
Uite, Anda s-a trezit, a intrat on line. O cafeluta, cine mai doreste?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

'Neata,

Uite ca si io dau o tura p-aici sa va zic "buna dimineata".
Eu nush ce tot am ,dar de vreo saptamana ,cam asa,nu imi e chiar bine.Tot ma doare capul,tot cu ameteala si chiar in dimineata asta parca nici sa respir prea bine nu pot...Am senzatie de a varsa...Ma ia asa...ca o panica si simt o durere de cap pe parte dreapta de numa...Poate ca o fi si de la ceva emotii legate de plecarea la Cta,nu stiu.E adevarat ca sunt cam agitata si stresata...insa parca acum e mai tare ca niciodata si,ipohondra cum mi se pare ca sunt...parca mi-e frica sa nu fac Doamne -pazeste! - cine stie ce bucurie legata de creierasul meu...Ptiui!Poate o fi lipsa de vitamine...?!Habar n-am!

Gaby,pai super v-ati distrat...Adevarat ca in scurt timp ati facut o groaza de vizite...Cand ati mai dormit,mama draga?Ca dupa cum scrii tot pe drumuri ati fost.Eu ca cred ca,chiar daca ati fost un pic mai obositi...satisfactia excursiei acopera cu prisosinta oboseala.
Silvana...pai se pare ca ai de lucru la greu...Te-ai facut maestra de ceremonii...Nu pot decat sa iti zic spor la treaba,distractie frumoasa si plimbare placuta maine!

Fetele...va las si mai vorbim noi.

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput