Impreuna, Timisoara (43)
Raspunsuri - Pagina 3
silvana75 spune:
Ana, multam de intrebare. Paul e bine, a se citi turbo. Acum se curata si are niste mucii, scuzati expresia, ingrozitori. In rest e bine, bucuros ca merge in excursie.
Mai mult ca sigur animalu' are ceva pentru ca azi dimineata am observat ca are diaree si statea chircit, probabil il doare burtica.
Silvana si soricelu' Paul
danitin spune:
Ciao, fetele! Multumesc pentru raspunsuri, inca sunt indecisa, mai vad eu ... Chestia e ca am fost sa/mi depun c.v. ul pentru concurs si am tras o tona de nervi. Am completat c.v. dupa model european, agreat de bla-bla.... si tanti de la personal a zis ca nu/i place, ei sa/i trec la experienta profesionala anul, functia ce am facut, etc intr/un singur rand. Pe urma, nu se specifica in anunt ca trebuie duse azi si copii dupa diplome dar tanti le vrea. A, si mai vrea si copie dupa cartea de munca sa se vada ca am lucrat 13 ani in tv. Imi vine sa turbez. Cu programul meu super incarcat, cand durerea mea sa mai ajung acasa, sa caut diplomele indebandada de acolo, sa fac coii, cerere la Camera de munca, etc.... Asta/i o porcarie. Imi vine sa las tot balta cu atat mai mult cu cat se pare ca am neaparata nevoie si de diplome pt. studii de perfectionare in jurnalism. Noi le/am facut, la lucru, dar nu am primit diplome pt. ca se presupunea ca le facem in interesul studioului unde lucram. Am vazut si bibliografia...lunga cat o zi de post.
Na, ca m/am mai racorit... Nici nu stiu ce sa fac, imi vine sa las tot balta si sa ma concentrez pe serviciul actual, ca asa am impresia ca ma intind la 10 chestii deodata si nu fac nimic bine.
Mamica de spiridus
Poze cu Loriana
pako spune:
buna
puiul meu ne-a dat trezirea la 6 jumate si la 9 le sforaia din nou....asa ca azi o sa avem un program tare aiurea.
Doris, noi stam aproape de parcul botanic, daca aveti dispozitie de companie noi venim...asta e nr. meu 0729767441
Silvana, ma bucur ca micutul e bine.Felicitari pentru surioara ta...sa inteleg ca in august naste .Si a mea e graviduta....m-a umplut de emotie vestea despre ea....o sarcina usoara si un bb sanatos ii doresc!
Danitini, numai tu poti lua decizia cea mai buna....mult noroc!
Caut si eu un cabinet cosmetic prin zona aradului...stie cineva, imi poate da cineva o adresa? va rog..
pup pe toata lumea
silvana75 spune:
Felicia, sora mea trebuie sa nasca la sfarsitul lunii octombrie-inceputul lunii noiembrie, dar eu merg cu Paul in august pentru ca atunci am concediu. Sigur ca voi merge si cand naste, va fi insa mai greu cu serviciul, dar doua-trei zile tot dau o fuga la ei.
Pentru sora ta sarcina usoara si un bebe sanatos!
Salon cosmetic in Calea Aradului nu stiu. Eu mergeam la salon Selena intre Piata 700 si Marasti, dar sunt foarte scumpi, pe mine ma ajungea un epilat pe ici pi colo 500.000. Asa ca mi-am cumparat ceara rece cu 100.000 si ma epilez eu singura acasa.
Doris, ce faci, mama??
Gabi, Irina, mai veniti acasa?
Va pupa
Silvana si soricelu' Paul
http://photos.yahoo.com/silvana_popovici
Doris-Alina spune:
Saluti fetele!
Suntem bine, dar nu mai am timp sa scriu.
V-am zis ca mama e plecata, asa ca eu fac aprovizionarea zilnic, gatesc, pentru 2 case, Radu a inceput turele o zi da una nu, dorm la Buni, ca se simte rau, probabil nu-i place ca e singura, si nu ma lasa sa mai plec de langa ea.
Ieri m-a sunat pe la 18, eu eram la scoala, ca se simte rau, m-am invoit si am fugit intr-un suflet, avea un pic cam mare tensiunea, i-am luat-o eu cand am ajuns.
Asa ca, alerg de nu ma vad...
Si va mai fi asa pana duminica cand vine Mami.
Danitin, eu nu stiu ce sa te sfatuiesc.
Faci tu cum crezi ca ti-e mai bine.
Daca ai sansa sa reusesti la concurs, eu vad o perspectiva mai ampla decat la dedicatii.
Silvana, du catelul la medic, ca nu-i in regula.
Felicitari pentru sora ta...sa aiba un bb sanatos si o sarcina usoara!
Pako, de saptamana viitoare voi fi si eu mai libera, si te sun.
De fapt, ne vedem saptamana viitoare, neaparat bagam o intalneala, ca nu se mai poate asa.
Ana, pupici si spor la munca!
Va pup pe toate cu drag!
POZE BABY STAR
www.babyexpo.ro/tm/index.php?op=baby_star" target="_blank">CASTIGATOAREA BABY STAR
DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
Portofoliu INES
POZE CU NOI
Ana68 spune:
Doris,spor la treaba si tie....Acu esti Speedy Gonzales!Bine ca micuta e ok acum,cel putin nu mai stai suparata si ingrijorata.Bunica ar trebui sa inteleaga si ea ca nu esti Wonder Woman si ca faci si tu cum poti si ca esti impartita in doua locuri.Cam mofturosi batranii uneori!
Dana-danitin,decizia iti apartine.S-ar putea ca toata alergatura asta cu Cv si acte copiate si toata harababura asta...sa aiba un scop bun pana intr-un final.Oricum bafta!
Felicia,nici eu nu cunosc un coafor pe Aradului.Eu una merg sa ma tund la un coafor mititel undeva pe str.Closca,continuarea lui Gh.Lazar,vis-a-vis de biserica cea mare din Mehala(cred ca am scris corect).Nu e scump si sunt multumita de prestatie.Ce fain ca stati aproape de Parcul Botanic...Cand stateam in piata 700 nu exista zi sa nu trag o fuga si in Botanic...
Silvana,ma bucur ca Paul e in regula acum.Starea de turbo am inteles ca e starea lui fireasca...asta inseamna ca baiatu' si-a revenit,nu?Cu catelu'...neaparat la veterinar,daca vreti sa il pastrati...Bafta!
Va doresc numai bine!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Doris-Alina spune:
Pako, ce anume ai nevoie?
Cosmetica sau coafura?
La coafura te ajut, cand ai nevoie, spune-mi, orice doresti...
Cosmetica, ma interesez si-ti spun, dar in piata Verde parca e un salon, din cate stiu...
POZE BABY STAR
www.babyexpo.ro/tm/index.php?op=baby_star" target="_blank">CASTIGATOAREA BABY STAR
DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
Portofoliu INES
POZE CU NOI
Irina_Claudia spune:
Ceau dragelor,
Hop si eu rapid si-mi cer scuze ca am citit asa printre randuri...
Cursul continua..e greu, dar am intrat in hora acum si trebuie sa joc.
Danitin stii ce ti-am zis eu mai demult despre dedicatii..asa ca nu te sfatuiesc nici eu...Curaj cu CVul si o sa reusesti!
Cat despre bluzita sunt o gramada, am vazut un magazin f fain H&M se numeste cu hainute trendy de copii, spune-mi pe mail (cl_moruz@yahoo.fr) ce culoare, marime etc te intereseaza, bluzele sunt cam 20-30 euro nereduse)
In rest ce sa va spun, mai multe cand ma intorc, aici chiar sunt tarile calde cum zice Ana , azi sunt vreo 25 de grade. Ce ma impresioneaza sunt oamenii: vi se pare ciudat ca nemtii am auzit ca sunt reci..dar astia de aici sunt tare faini si deschisi.Apoi curatenia: pai pe strazi lingi mac mai fetelor...nu mi-am spalat deloc papucii.
Va las si va spun ca va port mereu in suflet si ma gandesc la voi sa va mearga bine pe toate planurile! Abia astept sa ne vedem , oare mai e valabila intalneala de 1 iunie?
POZE
Irina + ingerasul Ioana
(4 ani)
gabirus spune:
Am ajuns acasa. Sunt cam ametita, am umblat enooorm de mult zilele astea. Ma duc sa fac o baie si mai povestim maine. Va pupez pe toate-toate!
POZE
Doris-Alina spune:
Buna seara, Timisoara!
Gabi, bine ai revenit, de abia asteptam sa ne pove...maine nu stiu cand apuc sa stau la troci, dar seara sper sa ajung...
Odihna placuta!
Irina, si noi te purtam in suflete, spor la treaba si normal ca vom tine intalnirea pe 1 iunie.
Noapte buna, Timisoara!
POZE BABY STAR
DORIS siINES
Portofoliu INES
POZE CU NOI