Nou stil de viatza (100) - editie aniversara
Raspunsuri - Pagina 8
dara spune:
Buna fetele!
In primul rand vreau sa va urez "La multe multe editii!" Imi pare rau ca n-am mai scris...
Am mai fost pe-aici mai demult, prin toamna. Sper ca nu v-ati suparat prea tare pe mine ca am "disparut" si ca ma primiti "in genunchi" inapoi.
Pe vremea aia tinusem o dieta drastica, "daneza" mai exact cu care reusisem sa slabesc chiar mai mult decat dorisem.
M-am mentinut destul de bine, in sensul ca: la inaltimes mea de 165 de cm slabisem pana la 54.5 kg, eram slaba-slaba, eu la greutatea aceea nu prea arat bine, sunt foarte trasa la fata si nu ma avantajeaza, plus ca n-am sani si mi se vad costele groaznic. Greutatea mea ideala e pe la 56 de kg. Si constant am avut 56-57-58 pana de curand cand am rupt haturile...
Acum, dupa Paste, 1Mai, concediu, bla-bla, m-am cantarit de dimineata
si era sa cad pe spate!!! 60.5!!!
Nu mi-a venit sa cred asa ca am trecut la regim urgent!
Roxana tii minte poate tineam in aceeasi perioada "daneza"? Tu cum mai esti, ti-a priit?
Pe celelalte fete le salut si pana sa le scriu fiecareia in parte sper sa ne sustinem reciproc, ca vine vara acusica si trebuie sa fim pregatite!
Meniul de azi:
dimineata: cafea cu lapte
o sana mica + 2 felii de paine neagra prajita (feliute)
"gustare": un ceai verde antiadipos
la amiaz: 3 ciocanele de pui fierte (cu ketchup ca altfel nu alunecau)
pe la 3: 1 mar sau 2, sa vad
pe la 6 un ou fiert cu salata de cruditati
pe la 8 un pahar de lapte semidegresat
inainte de culcare un ceai verde antiadipos.
Va pup si sper din tot sufletul sa ma primiti inapoi!!
Dara si Darisor http://photos.yahoo.com/dana_birtas
"Oamenii mari nu inteleg nimic, niciodata si este obositor pentru copii sa le tot explice"
Antoine de Saint Exupery - "Micul Print"
CristinaT spune:
Eu am cam dat-o in bara azi, am mancat multe pateuri.... 
sunt super umflata.
www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank">6 ani - 14 februarie 2006
Tzuni spune:
quote:
Originally posted by CristinaT
Eu am cam dat-o in bara azi, am mancat multe pateuri....sunt super umflata.
www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank">6 ani - 14 februarie 2006![]()
Ce 'help"??? Tine aici:

Mai vrei pateuri? Mai ia:

...bea acum un ceai verde chinezesc sa te dezumfli!
Tzuni
mic si drag si scump si grasunel
CristinaT spune:

te spun!
www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank">6 ani - 14 februarie 2006
Tzuni spune:
quote:
Originally posted by CristinaT
te spun!
www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank">6 ani - 14 februarie 2006![]()
Daca ma spui Delidanei, o sa dea si ea in tine!

Hai, fii fetitza cuminte
si nu te mai deda la interzise! Mai bine mancai niste mere sau capsune, ca tot au aparut pe piata...Tzuni
mic si drag si scump si grasunel
roxana1974 spune:
no bine, sa vie porcu'... da' aveti grija, ca poate-l mananc..cu fulgi cu tot...
eu, harnica ca do obicei, mananc tot...totusi de maine tiu cura cu fructe, azi nu se putu...
dara, mi-a priit daneza, de le-am pus inapoi in 2 saptamani de mancat pe saturate ...
Raport: 60.00 kg ![]()
pupicei gagici, salutarile mele cordiale si poate ne revedem diseara :)
vidiazni, ce-si face omu' cu mana lui se numeste lukru' manual
Eftimie C. spune:
Miha, nu stiu daca ti-am facut invitatie la Prieteni dintotdeauna sa vorbesti cu fetele din Oras?Te asteptam 
Leeloo,, Dara eu tin un fel de daneza, modificata.Sper sa vadd si rezultatele (de fiecare data au fostt macar 3kg).
Carmen E. si
Eduard-Costin (28.02.2003)
mihaStroescu spune:
Mephala, nu-i problema, le mai scriu odata: 1.60 m Inaltime, luni dimineata 59.3 Kg, target 50 Kg, ...satena, dragutza, aspiranta optimista la rolul de mamica cu posibilitate abia din ian 2007 (odata cu intrarea)!
Altceva?
PS am jucat muuulta vreme Heroes 3, si acolo era o eroina pe nume Mephala; o fi de acolo?
Te pup
mephala30 spune:
MihaStroescu, imediat te trec in lista.
Si da, Mephala e din H3.
Carmen si
Iustin (5.06.2004)
Album Iustin