Nou stil de viatza (100) - editie aniversara

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Dara, esti pe lista. Bine-ai revenit si spor la slabit!

Carmen siIustin (5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

quote:
Originally posted by mephala30

MihaStroescu, imediat te trec in lista.

Si da, Mephala e din H3.

Album Iustin

cool, nici eu nu stiam de unde-ti vine nick-ul si n-am avut curaj sa'ntreb...deh, sunt mai timida asa de felul meu

R-b

vidiazni, ce-si face omu' cu mana lui se numeste lukru' manual ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Mai Roxa, ca sa vezi ce ne-am ciocnit: doua timide

Album Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

da, da, vad ca esti timida, ca inca nu mi-ai dat porcu ala....

vidiazni, ce-si face omu' cu mana lui se numeste lukru' manual ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamamariana spune:

N-am mai mancat nimic... sper ca maine dimineata sa se cunoasca la cantar. Tzuni, esti tare cu bicele alea - putin cam sadica, dar merita Cristina. Auzi! Chiar pateuri??? Daca tot a facut-o si tot a luat-o pe spinare, trebuia sa sara calul cu adevarat.
Eu am fost la tenis vreo 50 de min si pe urma am fost in vizita la cumatra unde am refuzat orice oferta de bagat sub nas. Am ajuns acasa rupta de foame, insa m-am multumit cu vreo 3 cereale ramase intr-un castronel de la Emi.
Acu ma duc la culcare cu stomacelul gol. Ce primesc pentru asta Tzuni???
Pana una alta delectati-va si voi cu cateva poze de la noi din "sat" cum le place thailandezilor sa le spuna la cartierele astea mai rezidentiale de la marginea orasului.
La noi, la tzara
Numai bine,
Mamamariana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara spune:

Oare statul cu copilul in parc+inghetatul de frig cu gatul lungit dupa copil+trasul copilului de mana pana acasa se pune ca un fel de gimnastica?

Ce ziceam ca mananc azi?... Am mancat in plus un cremvust si 2 felii de sunca + o punga de bake-rolls. Am mancat si salata de cruditati-nu prea multa si un ou fiert. Si cam asta e... Ziceam de un pahar cu lapte dar nu-l mai beau. Mai bine o cafeluta cu lapte, sa mai pot sta la calc ca am si de invatat si de stat pe forum, ca sotu' nu-i acasa sa ma critice.

Eu sunt optimista, zic ca am inceput bine, fata de "orgiile" alimentare din ultima vreme.

Carmen apropo de daneza, nu stiu de ce mi-a ramas in minte ca se tine o data pe an sau o data la 2 ani, nici nu mai stiu, si cica iti schimba metabolismul daca nu te abati deloc.

Si ca daca te abati trebuie sa o intrerupi si sa te reapuci de ea abia dupa 6 luni.

Si la mine a dat rezultate rapide, si daca mancam fara excese nu ma ingrasam...

Metabolismul meu e destul de bun, daca n-as manca seara...

Dar daca si cu parca nu dau rezultate...

Ziceti-mi voi ati auzit ca ciocolata amaruie nu ingrasa (prea tare...cred) ? Eu asa am citit pe undeva...

Am cumparat una adineaori (da, merit un bici ca m-am bagat un pic in ea, dar am nevoie de glucide pentru creier ca-s in sesiune ) si mi-am belit ochii pe ea dar nu scrie cate calorii are. Si nici pe punga de bake-rolls...

Poate nu au nici una, ca trec imediat pe ele si mananc doar de-astea...

Ei, bine ar fi...

Ce nu-mi place cand ma vad trecuta cu atatea kile......

Dara si Darisor http://photos.yahoo.com/dana_birtas

"Oamenii mari nu inteleg nimic, niciodata si este obositor pentru copii sa le tot explice"

Antoine de Saint Exupery - "Micul Print"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara spune:

A, era sa uit, ce toanta sunt...
!!!

Dara si Darisor http://photos.yahoo.com/dana_birtas

"Oamenii mari nu inteleg nimic, niciodata si este obositor pentru copii sa le tot explice"

Antoine de Saint Exupery - "Micul Print"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lacri spune:

vin si eu cu raportul:54 kg
mi-au fost in vizita cateva zile cumnatii si cu nepotelul si mi-am facut de cap...ce sa fac nu puteam chiar sa stau sa ma uit la toate bunatatile ce le-am pregatit si ce am mai cumparat.
nu va mai zic ce am mancat ca mi-as lua bice pana la urmatorul raport non stop de la fiecare.
S-a ajuns la episodul 100 ,felicitari.
va puapacesc
si saptamana asta ma tin de treaba .promit

Fabian si mami Lacramioara

Mergi la inceput

vin si eu cu raportul:54 kg
mi-au fost in vizita cateva zile cumnatii si cu nepotelul si mi-am facut de cap...ce sa fac nu puteam chiar sa stau sa ma uit la toate bunatatile ce le-am pregatit si ce am mai cumparat.
nu va mai zic ce am mancat ca mi-as lua bice pana la urmatorul raport non stop de la fiecare.
S-a ajuns la episodul 100 ,felicitari.
va pupacesc
si saptamana asta ma tin de treaba .promit

Mergi la inceput

scuze!
din greseala am trimis de 2 ori mesajul.

Mergi la inceput