Nou stil de viatza (100) - editie aniversara

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

Am comis-o si eu azi la niste snitele. Nu mai prepar asa ceva, ca in 4 luni am facut de 3 ori si de fiecare data am mancat. Off..
Ieri mi-am miscat fundul si m-am urcat pe bicicleta. A fost cea mai buna alergare a mea, chiar daca a venit dupa 10 zile de pauza, in 60 min am alergat 27 km. Astazi insa..lenea
Pe cantar vad ca stau la 66-67, grea lupta asta cu kg! Am stat astazi si am recapitulat cele 4 luni de regim. Cel mai mult am slabit in februarie(6kg), a fost luna in care am mancat la micul dejun fructe, multe fructe. Cred ca repet figura si luna asta!
Va

mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR

"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastad spune:

Buna dragelor!
Am probleme cu calculatorul si la serviciu am o gramada de treaba, nu stiu daca pot sa intru.
Suntem bine, am ajuns la 70 kg, peste 2 saptamani intru in prenatal , dar o sa ma duc la servciu.
Onitza e bine, ii place din ce in ce mai mult la gradinitza.
Va pe toate!

Doina si Oana(03.04.2003)

Album Oana
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;28/st/20060623/dt/7/k/6f0e/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamescu spune:

PO-ZI-TIV!Cred ca am maxim 10 zile de sarcina(banuiesc vreo 6-8).Nu ma intrebati cate teste am folosit pana acum luna asta!Cred ca vreo 13 teste.Oricum ,dupa cum m-am trezit duminica dim mi-am dat seama ca sunt insarcinata.Mai ramane sa dau vestea populatiunii si iubitului sot,caci pusitiului meu de 2,5 ani ii spun indata ce se trezeste.Aveti vreo idee mai originala pentru aflarea vestii din partea sotului?El banuieste,dar nu are confirmarea.
Aaa,am uitat sa va spun ca testul a iesit PO-ZI-TIV!PO-ZI-TIV!PO-ZI-TIV!

Binecuvantata cu suflet pereche-Romi si cu un scop luminat in viata-Tomas Cristian,asteptand un semn pozitiv pe testele de sarcina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Mamescu, felicitari!
Sa ne spui daca vrei sa ramai alaturi de noi.

Nastad, felicitari si tie pt. numai 70 de kile! Am o presimtire ca te voi intrece cu mult.

Carmen siIustin (5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Uitasem: Mariana, frumos la voi in sat!

Tzuni, te astept cu meniul.

Carmen siIustin (5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

'Neatza fetelor!!!

M-am intors si eu la voi in editia aniversara. Sper ca ma mai tzinetzi minte!!! Daca nu...va improspatez memoria. Am fost la voi in grup pe la inceput, si am ramas insarcinata avand 96. kg, am nascut , am alaptat si inca mai alaptez asa putin dar...nu mai suport kg. Asa ca va rog mult sa ma primitzi si pe mine si sa ma ajutatzi sa slabesc ca m-am facut cat China.
Acum am 103 kg si sper sa ajung macar la 80 in prima faza, apoi....continui.

Felicitari Mamescu si iti doresc o sarcina cat mai usoara.

Mai eu ma uit mai bine si chiar nu ma incadrez in categoriile voastre. Deci sunt cea mai babana!!!!! Offffffffffffffffff!!

Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mamescu

PO-ZI-TIV!Cred ca am maxim 10 zile de sarcina(banuiesc vreo 6-8).Nu ma intrebati cate teste am folosit pana acum luna asta!Cred ca vreo 13 teste.Oricum ,dupa cum m-am trezit duminica dim mi-am dat seama ca sunt insarcinata.Mai ramane sa dau vestea populatiunii si iubitului sot,caci pusitiului meu de 2,5 ani ii spun indata ce se trezeste.Aveti vreo idee mai originala pentru aflarea vestii din partea sotului?El banuieste,dar nu are confirmarea.
Aaa,am uitat sa va spun ca testul a iesit PO-ZI-TIV!PO-ZI-TIV!PO-ZI-TIV!

Binecuvantata cu suflet pereche-Romi si cu un scop luminat in viata-Tomas Cristian,asteptand un semn pozitiv pe testele de sarcina.

FELICITARI!

Album Oana
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;28/st/20060623/dt/7/k/6f0e/preg.png

Mergi la inceput

DORDIA bine ai revenit si spor la slabit!

MEPHALA
, de ce crezi ca o sa ma intreci?
Eu am inceput de la 62 kg , cantarul de acasa(64 kg cantarul de la policlinica) si acum am 68 kg, cantarul de acasa(70 kg cantarul de la policlinica),stiu ca tu aveai mult mai putzine kg decat mine.

Album Oana

Mergi la inceput

Q1: Se spune ca exercitiile cardiovasculare pot prelungi viata. Este adevarat?
A1. Inima dvs. are un numar limitat de batai, asa ca nu le irositi cu exerictiile. In final, orice se uzeaza. Daca va mariti ritmul inimii, n-o sa traiti mai mult; e ca si cum ai spune ca poti sa faci masina sa dureze mai mult daca o conduci mai repede. Vreti sa traiti mai mult? Trageti un somn.

Q2. Ar trebui sa reduc cantitatea de carne si sa mananc mai multe fructe si legume?
A2. Ganditi-va si dumneavoastra un pic la eficienta din punct de vedere logistic. Ce mananca o vaca? Porumb si secara. Si ce sunt astea? Legume. Deci o friptura nu este altceva decat un mecanism eficient de a aduce corpului dumneavoastra legume. Aveti nevoie de cereale? Mancati pui. Carnea de vita este si o sursa buna de verdeturi. Iar o friptura de porc va poate da 100% din doza zilnica recomandata de produse leguminoase.

Q3. Ar trebui sa reduc alcoolul?
A3. Nicidecum. Vinul se face din fructe. Taria este vin distilat, asta insemana ca scot apa si ramane ceea ce este sanatos in concentratie mai mare. Iar berea se face din plante.

Q4. Cum imi pot calcula raportul de grasimi din corp?
A4. Pai, daca aveti un corp si aveti grasime, raportul este de 1/1. Daca aveti doua corpuri, raportul este de 2/1 etc.

Q5. Care sunt avantajele urmarii unui program regulat de gimnastica?
A5. Regret, dar nu-mi trece nici unul prin cap. Filozofia mea este "Fara durere... e bine".

Q6. Prajelile sunt daunatoare, nu?
A6. DE CE NU SUNTETI ATENT!!! In zilele noastre, mancarea se prajeste in ulei vegetal. De fapt, sunt imbibate de ulei vegetal. Cum ar putea sa fie daunatoare o cantitate crescuta de vegetale?

Q7. E adevarat ca daca fac abdomene o sa evit o talie "pufoasa"?
A7. Cu siguranta nu. Cand exersati un muschi, acesta se mareste. Ar trebui sa faceti abdomene doar daca vreti un stomac mai mare.

Q8. Ciocolata face rau?
A8. Sunteti nebun? ALOOOO... boabele de ciocolata provin tot din plante. E cea mai buna modalitate sa te simti bine!

Q9. Inotul face bine la silueta?
A9. Daca inotul face bine, atunci explica-mi cum e cu balenele...

Mergi la inceput

Mamescu, felicitari!

Mergi la inceput