Smecherasi de iulie-august 2004 (177)
Raspunsuri - Pagina 6
cristalina spune:
Neata!
Noi suntem la munci, singuri prin institut pen' ca e liber si numai noi suntem nebuni sa venim acilea cand nu ne cheama nimeni.
Imi facusem planuri ce sa fac azi...
Am fost la ecografie si-mi zise ca probabil e sarcina oprita din evolutie. Maine la doftor sa vedem ce zice.
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi
szivarvany spune:
Carmen -
sa treaca ! 
Kim - te asteptam cu
si da-ne de stire cum a ajuns Duracel ![]()
Cristalina - asteptam rezultatul de la medic si tinem pumnii sa fie totul foarte, foarte bine 

Noi suntem ... alela. Ieri am fost la gratare, Giulia nu a vrut sa doarma toata ziua, seara la 10 inca se certa cu noi, apoi a dat in muci, probabil alergia aia minunata la polen, ce sa va zic, suntem frante. Vreau cercu` de la Alice ca ma asteapta nopti crunte ![]()
O saptamana faina tuturor ! 

Daria &
Giulia (2004 08 16)
carmenp spune:
cristal, haide de, cum sa fie sarcina oprita din evolutie??? cum te simti?
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3
cristalina spune:
Io nu ma simt nicicum...decat nacajita...
Asta e viata. Vedem peste o saptamana ce se intampla...
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi
mitzura spune:
Cristalina, hai mai, nu se poate! Asa fara nici un semn? hai ca poate zice doctorul maine altceva. Te pup si sa fie bine!
Olivia, cum e?
polux spune:
Monica hai capul sus.Vei vedea ca se mai inseala si cei de la ecograf.Daca tu nu ai nici o simptoma.Si apoi la varsta asta a sarcinii ar fi trebuit deja sa sangerezi,ceva, daca era oprita.Zice un necunoscator.
Olivia, cum ai trecut peste ziua de ieri?Dar de mutat ati reusit sa va mutati?
Liliana
Poze cu maimutica mea
polux spune:
Hehehe, voi la lunca eu la munca.De aici se sarbatoreste prin munca ziua muncii.
Si mandra mea a fost la circ ieri.Cica a fost foarte cuminte si a mancat 2 pungi de pufuleti.Mai voi sa dea si la animale pufuleti.
Pupici si o zi buna.
Liliana
Poze cu maimutica mea
roxana1974 spune:

fetelor, v-am citit pe toate, dar nu-sh ce sa va zic...
Olivia
si asteptam vesti bune
la fel si cristalina
curaj! si Doamne Ajuta!
Daria 
pupici tuturor mamicilor&copilasilor!
Roxa-boxa
vidiazni, ce-si face omu' cu mana lui se numeste lukru' manual
carmenp spune:
cristal
, tin pumnii sa fie bine miine, dar fizic cum te simti?
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3
philip spune:
uf, cristalina, 
, nici nu stiu cum sa te incurajez, decat iti zic ca suntem alaturi de tine si te poti baza pe umerele noastre. cel putin al meu....
mda, am primit cadou de la sef un card sa mergem la un restaurant, asa ca am mers vineri si a fost cea mai proasta servire din viata mea. andrei a vrut o bere si a trebuit sa arate id-ul ca are varsta legala, apoi a venit manageru' sa verifice (asa-i politica restaurantului), apoi n-aveam mai nimic fara zahar de baut, doar diet pepsi, mancarea ca peste tot, uf, uf, acu ma plangeam colegilor ce nasol a fost. deh, asta e. numai cadou nu-l pot numi, mai bine ne dadea noua banii sa ne ducem unde vrem, asa a fost cu trimitere. nici nu credeam ca pot sa gasesc ceva asa prost pe aici. cica fusese administrative day miercuri si el a asteptat pana vineri sa ne dea cardul ca sa revin si io la munca. dragut, parca bietu om stia cum va fi...
sambata am fost la parcul de distractii, pupi a inceput sa se teama de carusele asa ca a mers in doua, dupa care cand a vazut ca vrem sa-l dam iarasi a plans cu lacrimi de crocodil.
iar e in faza de tata, tata, numa pe el il iubeste, il cheama etc asta si pt ca au fost acasa toata saptamana si s-au giugiulit. is curioasa cum o sa fie de azi
hai va pup ca-s ca o moara stricata
philip
&andreea
copilasi dragalasi