Smecherasi de iulie-august 2004 (177)
Raspunsuri - Pagina 5
szivarvany spune:
Buna dimineata !
Dupa ce citesc ce scrieti noaptea, ma simt de parca am intarziat la o intalneala faina ... ptiu, ptiu
am imbatranit si-mi trebe somn mult.
Kro - cum e Alessia ? Ati ajuns cu Feli la dermatolog ?
tinem pumnii sa fie totul bine ! Noi pt amigdale luaram deja de 3 x antibiotic ...
Kim - spor la mutat ! 

AncaMaria - important e ca are o sora, chiar daca e mai mare
Chiar, veniti in Ro la vara ?
DanaSpeel - cum mai esti ? Ce nume alegi pentru bebelina ?
Ce zic sotul, Serban, mama ta despre vestea mare ???
Polux - succes la job !!!
AndreeaPhilip - am auzit si eu ca in USA cresti si fara vitamine ... cred ca e o chestie de moda. Pupam nasucul lui Pupi 

Alice - ce faceti, cum sunteti ??? Ce face Gizmo nazdravan ???
WE fain tuturor, merg la piata
ca am frigiderul gol.
Daria &
Giulia (2004 08 16)
Adema spune:
Doamne, cat mai scrieti! Vorbaretelor!
Nu-mi vine sa cred, speel! Felicitari si sarcina usoara! Sa fie fetita cum vrei tu! Daca nu....vei fi soacra cu 3 nurori
Olivia, pai d-asta imi esti?! Mie nu mi-ai aratat rochia pt. nunta!Vreau si eu s-o vad!
Noi ne pregatim de botez pt. maine.Sper sa iasa bine ca am emotii mari! Si speram si la o vreme frumoasa, ca azi am tremurat de frig.
Va rugasem si eu inainte de Paste sa ma sfatuiti unde in Buc. sa caut si eu ceva elegant de imbracat si pt. mine si pt. Codrut.M-ati uitat cu raspunsul...
Si pe marti planuim zi de shopping in capitala...
WE placut tuturor , mai ales ca e prelungit cu 1 Mai...
Adema&Codrut
alice2004 spune:
Bunaaa ! Sintem noi ... again !
nu prea am avut timp in ultima vreme, dar am intrat repede sa va scriu ca sintem ok, Gizmo s-a refacut complet, a trecut raceala si tusea si mucii, maninca destul de bine ... sintem back in business, hehee ! Multumesc, Olivia, pentru ca ai intrebat de noi, pupici voua acolo !
Si Dariei de asemenea !
Am reusit sa citesc ceva din urma si vreau sa ii doresc tot binele din lume Emmei-Dana-Speel, mamaaa, chiar ca tre sa umplu pagina cu floricele, bebetrei ... sa fie cu noroc si sanatos !

Sint pe graba si acum, ma duc sa gatesc ceva, ca frigi sufera raau de tot ! Mi s-a pus pata pe o mincare de limba cu masline si niscaiva chiftelute !
Va pup pe toate si va doresc un uichend minunat !
Poate revin mai pe seara, ca-s fara de sot si am pisiu'liber !![]()
Liaaa, esti ok ?
Alice si
Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an
Gizmo in 2006
speel spune:
Salut.Ce liniste e pe aici!am fost sa cumparam bucate ca luni e inchis si aici peste tot si am intirziat tare,asa ca ricu n-a facut nani la amiaza.A cazut acum juma de ora,nici chip sa-si mai poata tine ochii deschisi.deseara se va intinde pina tirziu,dar tot al las macar o ora sa doarma!Eu numai pe linga toaleta,in masina mi-am luat punga astazi.E culmea.Io n-am vomitat decit de doua ori in viata mea copil fiind,odata am mincat cartofi copti cu prea mult unt si o data scrumbie prajita fara lamaie.dar de o saptamina nu ma mai opresc,suratelor!!!!oare cit o tine distractia asta?
g_ioana spune:
Salutare,am intrat doar ca sa vad daca ginerele si-a terminat de facut bagajele!!Si sa-i urez drum bun si tinem pumnii ca totul sa fie ok de ambele parti.
Citesc si revin
pupici
http://photos.yahoo.com/gorodeii
carmenp spune:
hop si io la vreme de sara, tiii, ce logoree pe capu` vostru!
alice, cu dedicatie speciala http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74390&whichpage=7
![]()
![]()
kro, sanatate multa fetelor, astept si eu sa vad ce ti-a zis dr.
olivia, tinem pumnii sa fie bine, nu vreau sa ma gindesc ce-i in inima ta...
despre mincat nu va zic nica, cind maninca frumos cu gura larg deschisa, cind maninca cu pacaleli si bani muulti de jur imprejur ca altfel nu sta locului... e innebunita dupa bani si dupa monede da` si dupa hirtii. acum avem alta belea, de dimineata am observat ca i-a curs urechea dreapta, toata ziua a fost bine merci, la prinz a dormit de-a rupt si cind speram sa nu fie nica, au inceput crizele de plins cu dus de minuta la ureche
. acu suntem in tratament cu ospamox..
merg sa va cetesc din urma ca nu mai tin minte nica...
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3
alice2004 spune:
Carmen, 
!!!!
Alice si
Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an
Gizmo in 2006
Laura _Oprescu spune:
Olivia, uram puiului si bunicilor calatorie usoara ! tie, multa putere la intoarcere acasa:)!
pup
carmenp spune:
`neata frumoaselor.... mai lucreaza cineva astazi?
olivia, cum sunteti?
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3
roberta04 spune:
'Neatza!
Mi-a revenit puiul in cuib, sambata a stat numai de gatul meu si ne-am iubit ca doi indragostiti
. I-a priit viata la tara dar l-au piscat tantarii de l-au zapacit.
Astazi ma suna prietenii de dimineata, sa iesim la gratare dar iubitul meu de sot patron munceste si in plus e prins de o viroza nashpa, asa ca stam cuminti si sarbatorim 1 Mai prin joaca cu cuburi.
CARMEN, multa sanatate, sa treaca repede urechiusa!
OLIVIA,
si cum au spus si fetele, multa putere!
O zi buna, ma duc sa bag ceva de papa, de azi cica sunt la cura pentru ca m-am ingrasat cam 2 kg intr-o saptamana fara bebe dar ma roade stomacul!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabrielab_ro/my_photos
Mami+ MATEI-GEORGE (23.08.2004)
Povestea nasterii: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36243