Smecherasi de iulie-august 2004 (177)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Iata-ma!....Ce sa va spun...o bucatica din sufletele noastre a plecat in Ro...
Norocul nostru a fost cu mutarea...asa nu am avut timp sa ne gindim...si cred ca afost mai bine asa....Simbata seara la culacre...am cedat nervos si nu ma puteam opri din plins..Mi=am revenit..si pe aeroport..nu am facu mare caz..am disparut amindoi si nu a realizat...Si am bocit amindoi cot la cot...
Am mari emotii...Am reusit sa le fac rost de locurile din primul rind si au avut acel spatiu in fata scaunelor...Nu stiu cum au reusit sa-l tina in friu 10 ore cit a durat zborul pina-n Germania....Sper ca a creat prea multe probleme...Nu v-am mai spus dar noi de 3 luni ..avem mari probleme cu somnul..Se trezeste si nu mai poate fi culcat , te ia de maina si vrea sa merga prin toate camerele...sa-i trezesca pe toti..sa se joace...tar egreu a fost...nu stiu cum o sa se adapteze...
De simbata ne-am si mutat....este foarte frumos..vorba socrelei..acum traiti si voi ca-n US...celelalte apartamente au fost dragute si atit..asta este fancy.
Nu am nimic de lucuru azi...asa ca stau si ma gindesc ...ce-o face LUca ???

As dormi mai putin, dar as visa mai mult, intelegand ca pentru fiecare minut in care inchidem ochii, pierdem saizeci de secunde de lumina.

Mergi la inceput

M-am tot gindit...si am crezut ca adca pleaca Duracell..nu o sa va mai pot citi....dar drogul este mai puternic
Cristalinule...eu tin pumnii...dar daca la eco a iesit asa...se pare ca asa este...si daca se intimpla sa fie asa...trebuie intr-un fel sa fi fericita...Asta este selectia naturala...Ceva era in neregula..Stiu ca poate suna dur...Si intr-adevar nu trebuie sa ai nici un fel de simptom...Si nici nu insemana nimic ,o prietena a pierdut sarcaina la 4 luni..la fel oprita in evolutie...primul copil...Acum are o fetita de 4 luni..o minune!!
Daria sanatate !
Dana..greturile pot sa tin amult..si bine...cum iti este norocul! Cred ca-i cu fundita!!!!
Carmen...aveti otita? Sanatate multa!
Alice ma bucur ca v-ati revenit!
Kro ati fost la dr?
Pe restul Adela , Ioana, Liliaa , Roberta , Roxana...
Uitasem ca azi este 1 mai...nu stiam de ce lipsiti

As dormi mai putin, dar as visa mai mult, intelegand ca pentru fiecare minut in care inchidem ochii, pierdem saizeci de secunde de lumina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AncaMaria spune:

Neata! (Buna seara Ro!)
Olivia, m-am gandit ca mutarea asta va va ajuta sa treceti mai repede peste despartirea de Luca... iar cu dormitul, nu se stie, poate va dormi mai bine acolo..si cum sa nu mai scrii, pai pe mine cine ma mai baga in seama pe aici..

cristalina, iti tin pumnii sa fie totusi o eroare... daca nu, sa fii tare ca totul trece, si bb2 va veni sigur..

Noi am fost in week-end fara bona si uite ca n-am murit ... desi Bia ne-a pus indelung rabdarea la incercare... urlete la urcarea in masina ca vrea in parc, urlete la venirea acasa ca vrea la mall ... in fine, am dat totul pe seama caninilor care se straduiesc sa iasa...

Io am inceput dieta disociata si am slabit 2.5 kg in 3 zile, da am o presimtire ca restul de zile nu voi mai slabi chiar asa...

Petrecere frumoasa de 1 Mai tuturor care au liber!

Mergi la inceput

Anca felicitari!!!! Si eu planuiesc... diete, gym, tuns , coafat,suvite...schimbarea la fata....Cit vrei sa slabesti?
Cu ureletele..si la noi la fel..la un moment dat nici nu mai stii de ce plinge:)))
M-a impresionat Luca ...a stiut numele prietenilor americani(adica a stiu sa-i indice!)...nu ma asteptam...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura _Oprescu spune:

quote:
Originally posted by kim222

Iata-ma!....Ce sa va spun...o bucatica din sufletele noastre a plecat in Ro...
Norocul nostru a fost cu mutarea...asa nu am avut timp sa ne gindim...si cred ca afost mai bine asa....Simbata seara la culacre...am cedat nervos si nu ma puteam opri din plins..Mi=am revenit..si pe aeroport..nu am facu mare caz..am disparut amindoi si nu a realizat...Si am bocit amindoi cot la cot...
Am mari emotii...Am reusit sa le fac rost de locurile din primul rind si au avut acel spatiu in fata scaunelor...Nu stiu cum au reusit sa-l tina in friu 10 ore cit a durat zborul pina-n Germania....Sper ca a creat prea multe probleme...Nu v-am mai spus dar noi de 3 luni ..avem mari probleme cu somnul..Se trezeste si nu mai poate fi culcat , te ia de maina si vrea sa merga prin toate camerele...sa-i trezesca pe toti..sa se joace...tar egreu a fost...nu stiu cum o sa se adapteze...
De simbata ne-am si mutat....este foarte frumos..vorba socrelei..acum traiti si voi ca-n US...celelalte apartamente au fost dragute si atit..asta este fancy.
Nu am nimic de lucuru azi...asa ca stau si ma gindesc ...ce-o face LUca ???

Olivia, cumm aju calatorit?

Mergi la inceput

Laurici ...nu stiu.Acum sint in Munich...in 2 ore decoleaza spre Ro!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AncaMaria spune:

Olivia, vreau sa ajung macar la 60, daca nu 55kg:))

Bravo, gandeste-te ca o sa ai timp sa le faci pe toate astea... gym, coafor etc... oricum, cred ca o sa stai pe telefon cu Ro ore in sir de acuma ..

Am uitat, in pregatire pentru timpurile "grele" care ne asteapta dupa ce pleaca bona, i-am cumparat Biancai tobogan...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

fetili, fie-va mila de-o biata femeie rupta de foame, nah, cura am vrut, cura am... ce urmeaza miine? azi am mincat carne si ce daca, pling in fata frigiderului cind ma uit la mititelu` cite are inauntru... fug in urma sa vaz ce-ati scris de cura aia, fir-ar mama lor de chile
edit, olivia cit de scump este telefonu` acolo?
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

tot io... carne/legume/fructe/lactate/peste asta e ordinea?? miine ce fel de legume?
ps am 62 de chile, nu stau chiar rau, vreo 5 in minus m-ar satisface

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Seara buna !
Reusii sa citesc din urma ceva-ceva ... Gizmoul se uita la scoobydoo si rontaieste un dots, asa ca am cinci minutzi liberi !
Monica-cristalina, doamne, ce rau imi pare sa citesc asemenea vesti, sper din tot sufletul sa se fi inselat ecograful, tinem pumnii strinsi si iti doresc tot binele din lume !
Olivia, cred si eu ca a picat bine faza cu mutarea concomitent cu plecarea lui Luca, v-ati luat cu lucrul si a fost mai usor, daca se poate spune asa ! Sper ca Duracell sa fi suportat bine zborul si oricum, sint sigura ca va fi ok !
Daria, vine-vineee cercuuul !!!!
Carmen, mama, io cred ca-s singura de pe aici care maninca precum sparta si degeaba, asa ca ma inscriu la categoria "ce sa mai gatesc azi?"... hehee, si mamaliga daca fac o maninc tot cu piine !

Alice si Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an
Gizmo in 2006

Mergi la inceput