Smecherasi de iulie-august 2004 (177)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AncaMaria spune:

carmen, carne/legume/fructe/lactate/peste...io o tin pe aia de 3 zile carne, 3 fructe/legume si 3 lactate... am citit pe la Femina intim ca cica ar da rezultate mai bune...
si lasa frigideru in pace (zise lupu moralist )... gandeste-te la cum o sa arati dupa ..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Carmen telefonul este ieftin ...7 centi la Bucuresti si 9 restul tarii...(astia fac discriminari. Tine-te tare! Si goleste frigiderul la gunoi...baga-i pe toti la cura..cu exceptia Ilincai!
Anca unde puneti topoganul???? Nu vreu sa vorbesc cu el la telefon...nu vreau sa-l perturb...mi-e frica...
Alice...mamaliga cu piine zici? Eu ma ingras si daca respir ..asta mai nou..semn de intinerire

As dormi mai putin, dar as visa mai mult, intelegand ca pentru fiecare minut in care inchidem ochii, pierdem saizeci de secunde de lumina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

anca, cite 3 fiecare? nu stiam... si carnea de vita sau pui si fiarta sau la gratar? cite kg ziceau fetele ca dai jos? pliz ca nu am rabdare sa caut...

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Semn de intinerire zici ... apoi insemneaza ca in scurt timp baba scrie pe mine, si asa is eu batrina apropos de buletin !

Alice si Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an
Gizmo in 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gongutza spune:

Olivia vrei sa spui ca-l vad pe Luca????????Ajunge cu Munchenu de pe la 00 ora Ro?Ca altul nu stiu sa fie????
Eu sunt p-aci....ma duc sa mai citesc si revin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AncaMaria spune:

pasariko, in zilele de carne ai voie pui, vita, peste, fiarta, la cuptor sau gratar (io ultimele doua variante le-am practicat, ca fiarta imi sta in gat)...

in zilele de legume/fructe, ai voie orice legume/fructe in afara de banane, struguri, prune, fasole uscata, cartofi.. (nu mai stiu daca mai erau si altele..).. Mie imi place ca in astea 3 zile pot manca si legume si fructe in aceeasi zi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gongutza spune:

Tot io....spor la slabit fetele la cura....Pasaruiko tu ce faci maica?De unde vrei sa mai slabesti?Ca eu nu te stiu grasaaaaa
Alice trimite-mi si mie vreo 3 cercuri asa,sa-mi ajunga....
Daria ia alerid?Asa i-o zice?E ceva noi aparut si cica f bun,zice o prietena de-a mea care lucreaza cu medicamente.Sanatate!
Cristalule,nu se poate maica,o fi vreo greseala!Mai du-te la un eco si nu mai fii necajita!Hai ca tin pumnii sa fie bine,pupam apasat!
Dana tot cu greturi????
Lia nu ne dai nici o veste tu?
Si restu gashtii,haideti,treceti la raport!(eu fac pe shefu acum,na )

Mergi la inceput

Adina..lucrezi? Da ala este avionul ..Ajunge la 12 pe Otopeni! Este usor de reparat..il stii si din poze! Si daca vezi un grup de vreo 10 persoane agitate ..este familia mea!
Poti sa te duci sa-l vezi???

As dormi mai putin, dar as visa mai mult, intelegand ca pentru fiecare minut in care inchidem ochii, pierdem saizeci de secunde de lumina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Adinaa, trei deodata ? Trimitem si facem si reducere pentru vinzari en-gros !

Alice si Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an
Gizmo in 2006

Mergi la inceput

Mey..aproape m-ati convins..cu cura asta...si poti minca oricit??
Adina cum a fost apartamentul pe care l-ai vazut?
Alice gata schimbarea la fata a apartamentului?

Mergi la inceput