Berbecutzi din toata lumea.....veniti aici!!! (11)
Raspunsuri - Pagina 28

marinar spune:
paky am inteles. duphastonul cred ca e pt sustinere. eu am avut utrogestan ovule. si am facut si injectii. de no-spa nu am avut inca nevoie, am mai avut dureri dar suportabile asa ca am evitat cat am putut.
daca mergi la un dr in care ai incredere sa faci ce-ti spune el nu prietena x sau y. noi ne dam cu parerea, dar fiecare sarcina e diferita. eu mi-am facut absolut toate analizele inainte de a ramane gravi cu 2 luni, inclusiv toxo, rubeola, listerie, CMV...cred ca o sa le repet acum la 24 de sapt.
Marina 21+
burtika

soni spune:
Paky sotul meu e ostetric ginecolod de 40 ani si de unul la pensie !!!! Daca pot sa te ajut cu ceva 8cum am facut de multe ori si cu multe fete , da un bip pe pm sau pe mess. Vezi tu . Si daca ai intrebari pemess ai si raspuns imediat . dau dreptate cui i-ti spunea ca fiecare suparta sarcina in felul lui . Eu sint la dispozitite.Pup.

LYLY809 spune:
Alina, deja nu se mai gasesc piersici romanesti pe piata Asa ca, prefer sa continui cu merele, caci tocmai apar, apoi cu portocale, trebuie sa apara pe piata si din alea mai zemoase pana la sfarsitul lunii. Mocutza-Guliutza si cu subsemnata va pupam pe toate berbecutzele
Lacri si Alexandru 30 mai 2006
Album pozici
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/3;10704;0;1;1/c/59.5/t/54/s/60/k/4c88/weight.png

raresionut spune:
Marinar, ai perfecta dreptate in ceea ce priveste sarcina si ...parerea unei prietene.
Eu nu creau decat sa o incurajez pe Paky, caci stiu ce poate insemna o "vorba aruncata in vant" de nu stiu ce persoana binevoitoare....si sa-i spun ca dupa la cele 7 luni de stat la pat si tratament cu " caru' "...a venit pe lume un copil de toata lauda....dar vezi diferenta e ca eu am plecat urechea si am trait cu acea spaima ca nimic nu e bine...dar consultatii nu sunt in masura sa dau...
Alina si printul Rares
Pozele noastre

raresionut spune:
LYLY, uite ca nu m-am gandit si la aspectul asta...asa ca scuzele de rigoare vor fi puse la inaintare....
Sunt gata bagajele pentru la munte?
Pupici la Mocutza- Guliutza....si asteptam poze cand va intoarceti din Poiana...
Alina si printul Rares
Pozele noastre

marinar spune:
stiu Ali ca vrei sa ajuti. noi nu putem ecat sa impartasim din experienta noastra, iar Paki va face cum va crede de cuviinta. oricum la o chestie mai nasoala e mai bine sa auzi mai multe opinii.
va pup si va doresc o zi buna
Marina 21+
burtika

LYLY809 spune:
quote:
Originally posted by raresionut
LYLY, uite ca nu m-am gandit si la aspectul asta...asa ca scuzele de rigoare vor fi puse la inaintare....
Sunt gata bagajele pentru la munte?
Pupici la Mocutza- Guliutza....si asteptam poze cand va intoarceti din Poiana...
Alinasi printul Rares
Pozele noastre
NU NE MAI DUCEM IN POIANA,desi avem rezervat apartament cu bucatarie... si ru, si sotul, preferam sa mergem acolo unde ne-am reservat noi... o sa fie shocat sefu', cred ca nici n-o sa mai faca gestul asta. Si anul trecut mi-a rezervat o sapt. in Italia, si eu tot cu coada sus

Mai trec si maine pe aici, inainte s=o stergem la munte.
Pupici,
Lacri si

Album pozici
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/3;10704;0;1;1/c/59.5/t/54/s/60/k/4c88/weight.png

raresionut spune:
Da, si eu as proceda la fel, orgoliul e mult mai puternic decat o vacanta cu reprosuri.
Si, totusi unde mergeti?
Va doresc o vreme frmoasa si distractie placuta...sa profitati din plin....asteptam pozici.
Alina si printul Rares
Pozele noastre

paky spune:
buna dimineata dragele mele.
multumesc foarte mult pt. ca-mi sunteti aproape. nu am mai intrat pe net pt. ca am avut f multa treaba (la servici) si acasa nu am inca internet.
va multumesc pt ajutor si sunt sigura ca o sa am nevoie de el, asa la ... nu scapati de mine.
am dureri foarte mari de burtika, niste crampe f dureroase, in rest ma simt bine. maine ma duc sa-mi fac analizele.
a..., si mai am ceva... de cand am ramas insarcinata am un gust taaare ciudat, o senzatie de voma sa-i spun si orice as manca nu dispare, o am in permanenta.
nu as vrea sa devin o gravidutza din aia stresanta sau cu mofturi si figuri, de aceea incerc sa nu cad in extrema cealalta vorba aia " sunt gravida nu bolnava".
si cum sunt o berbecutza incapatanata trec eu peste toate si o sa reusesc. pana la nastere... acolo alt capitol care ma ingrozeste.
ma trec apele numai cand pronunt acest cuvant si aici o sa am maaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaare nevoie de ajutor.
si fiti sigure ca o sa va cer pareri si sfaturi la orice problema si neclaritate pe care o sa o am.
multumesc mult si va pup.
diana6

marinar spune:
neata
Paki daca burtika doare tare sa iei un no-spa dar sa vb cu dr tau si sa-i spui. cat despre gustul acela...o sa treaca peste ceva timp.
pupici tuturor
Marina 22+
burtika