'neata...
Paky, sa fii convinsa ca vei avea parte de o galerie si un suport extraordinar din partea noastra...iar la capitolul nastere...si eu sunt fricoasa si lasa, iar cand m-am dus la medic inaca de la prima vizita i-am spus , ca eu voi face cezariana...ca nu pot sa nasc natural...cauza e teama
...si asa am nascut si a fost bine.
Poti sa iei no-spa, daca durerile sunt mari, iar gustul o sa dispara...multe transformari or sa aiba loc...dar o sa fie o perioada foarte frumoasa...
Alina si printul Rares
Pozele noastre
buna dimineata.
greu, greu tare de voi, nici nu mai stiu pe la ce pagina v-am gasit ... sa fie 5???
pe unde umblati fetelor?
eu nici astazi nu am reusit sa ma duc la analizi si cred ca nici maine, nici joi si ... vineri? inca nu stiu.
e vreo problema daca intarzii cu analizele o saptamana?
va pup
diana +
Nu-i nici o problema. o saptamana acolo, dar nu mai mult....caci stii ce se spune....cu cat mai devreme cu atat mai bine...pentru amandoi.
Alina si printul Rares
Pozele noastre
paki nu cred ca e problema, depinde ce ti-a zis si dr, dar e mai bine sa le faci cat de repede.
Marina 22+
burtika
Marinar, am vazut burticuta, se vede, a inceput sa prinda forme
..ce face bebe, a inceput sa dea semne....cu manutele si piciorusele?
Pupici la burticuta...
Alina si printul Rares
Pozele noastre
Alina bebelinei mele ii simt activitatea de mai bine de o luna, de pe 15 august. ieri de ex a fost mai cumintica dar azi are chef de aerobic. asa imi place cand ma gadila...
Marina 22+
burtika
Intru si eu in clubul vostru...berbecutza..nascuta pe 23.03.1979.
Poze cu Alexia
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos
Larisa si Alexia
(13 iulie 2006)
Bine ai venit..... Larissa....sa-ti traiasca frumusetea mica....
Alina si printul Rares
Pozele noastre