Berbecutzi din toata lumea.....veniti aici!!! (11)
Raspunsuri - Pagina 27

LYLY809 spune:
Paky, sa vezi tu ce calma o sa fii dupa ce nasti! Eheee, multe schimbari vor surveni in viata voastra!
Alina, nu m-am suparat ca am ...molipsit-o pe Paky, cred ca nici ea nu s-a shucarit
, de altfel eu sunt bine, azi mi-am facut suvite rosii (am parul negru), am facut tort de cioco in trei culori, lui Moaca al meu ii merge din ce in ce mai bine de cand cu suculde morcovi, parca nu mai are colici, de luni mergem intr-o vila in Poiana Brasov, cadou de la sef
,doar daca nu i-o da prin cap sotului sa-l refuze, asa cum eu am facut de fiecare data, ca sa nu ma simt obligata fata de el, de sef.Mandrie prosteasca de berbec
Lacri si Alexandru 30 mai 2006
Album pozici
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/3;10704;0;1;1/c/59.5/t/54/s/60/k/4c88/weight.png

paky spune:
buna dimineata dragele mele.
am fost la doctor aseara. mi-a dat o groaza de pastile, unele trebuie sa le iau la8 ore timp de o luna , altele mai putin, a... si f multe analize.
mare lucru nu mi-a spus. atat doar sa iau tratamentul si sa ma duc peste o luna la ea.
azi ma duc la medicul de familie.
cam atat ..... bravo ... 4-1
incredibil dar ... adevarat
pupici, pupici
diana 5.......................

raresionut spune:
'neata!
Paky, daca nu te superi , imi spui si mie ce pastile ti-a dat....doctora?Multumim
si pentru ...bila albastra....
LYLY....ma bucur ca totul e bine...si va doresc distractie placuta. Nu ai incercat si sucul( fara pulpa) de piersici? O sa-i placa mai mult si are si mult vitamine.... Pupici
la nazdravan.
Marinar, spor la treaba...sa fie casuta super cand vine bebe acasa....
O zi buna....la toate berbecutele...
Alina si printul Rares
Pozele noastre

raresionut spune:
Edit: Paky....intr-adevar ...bravoo Steaua.... ca la fiecare victorie sotul mi-a promis ca-mi cumpara ce vreau eu
....ca-i stelist infocat...
Alina si printul Rares
Pozele noastre

soni spune:
Neata tuturor! Sinteti invitate la cafea! Chiar daca va citesc mereu n-am intrat ca am fost cam intoarsa cu un caz de pe la umanitare v-am zis ca bintui pe colo. dar viata merge inainte ,Sanatate tuturor si o zi buna .Pe aici ploua cu galeata!

marinar spune:
buna si de la mine
Paki, chiar asa, ce tratament iei? ai vre-o infectie ceva de trebuie sa iei buline la 8 ore???
Marina 21+
burtika

paky spune:
deci, doctorul mi-a zis ca nu vede nimic in neregula daaaar sa iau tot tratamentul.
mi-a dat duphaston 1/8h timp de o luna, no-spa in caz de urgenta si alte doua chestii pe care nu le inteleg. dar ma duc asatzi la farmacie si vad care si cum.
adica nu mi-a zis ca e ceva in neregula, mi-ar fi spus,cred eu, daca ar fi fost asa.
astazi ma duc si la medicul de famile, e o tipa isteata si sper sa aflu mai multe si de la ea.
la cate saptamani de sarcina ati facut toxoplasmoza?
pupici la berbecutze
diana 5

raresionut spune:
Paky, eu am facut testul TORCH( toxoplasmoza, rubeola si citomegalovirusul )cu 1 an inainte, dar tu fa-l cat mai repede...si daca nu esti imuna la rubeola...mare grija...mare...
Acum sa stii ca si eu am luat duphaston, no spa( o caruta- de la dureri) si am facut cateva injectii( Gravibinon).
Daca ai ceva nelamuriri ...intreaba-ma...sunt pe subiect....
Alina si printul Rares
Pozele noastre

paky spune:
Doamne, da greu mai este.
a venit la mine o prietena insarcinata in luna a5a, ii povesteam ce-am facut la doctor si cand i-am spus ca mi-a dat sa fac ex toxoplasmoza a sarit in aer. ssa nu-l fac in primul trimestru ca nus ce se intampla, asa i-a zis doctorita ei. acuma sincer nici nu stiu ce sa fac.
alina am o groaza de intrebari,(as pune eu ceva intrebari dar nu vreau sa devin ridicola), ma depasesc diferitele opinii ale doctorilor unul zice ceva altul altceva si tot asa si eu habar nu am ce sa fac.
a, si am si o stare general proasta.
cam atat pe ziua de astazi, ma duc la medic.
pupici multe.
diana 5+

raresionut spune:
Paky, da-mi PM si vorbim pe indelete...daca vrei...eu sunt dispusa...
Alina si printul Rares
Pozele noastre