Berbecutzi din toata lumea.....veniti aici!!! (11)
Raspunsuri - Pagina 26

paky spune:
buna dimineata berbecutzi! ca faceti voi???
cum ati petrecut in we???
eu am mancat ca nesimtita o groaza de chestii ciudate, am crezut ca o sa stau o perioada de timp pe la baie dar... se pare ca bebelusului meu ii plac chestii ciudate (cu mine seamana ) si nu am avut nimic. ma simt chiar bine comparativ cu felul in care mi se spune ca ar trebui sa ma simt.
hai ca va pup, vorbim mai tarziu
va doresc o saptamana cat ma i frumoasa.
diana

raresionut spune:
'neata!
Doamne, Paky....de cand cu sarcina si mai multa energie....sa stii ca nici eu n-am avut nici un " simptom " in timpul sarcinii ...asa ca poti sta linistita...altele sunt preocuparile acum...ca ai sa vezi ce repede trec....9 luni...
Pupici la micutul bebelus...
Alina si printul Rares
Pozele noastre

paky spune:
in trecere doar ca sa va pun pe prima pagina.
astazi ma simt cam obosita, asa fara vlaga.
aseara m-am certat la cutite cu sotul meu, in mare parte din vina mea. cred ca sunt un pic stresata, ar trebui sa ma mai controlez.
maine ma duc la doctor sper sa fie totl OK.
va pup
diana

raresionut spune:
Imi pare rau, Paky....pentru problemele conjugale...cred ca te-ai "molipsit" de la LYLY( am glumit).
O sa vezi ca o sa fie bine...nu-ti mai fa ganduri negre....mai bine gandeste-te la reconciliere....o cina romantica, etc, etc.
Te pup si tin pumnii.
Celelalte berbecute, nici un semn?
Alina si printul Rares
Pozele noastre

paky spune:
da, sa-si faca o cina romantica, alina m-a suparat asa de tare ca-mi vine sa-i crap capul.
am plecat dimineata la servici fara sa-i spun la revedere si nici nu i-am calcat camasa pe care ma rugase sa i-o calc (ca de, asa suntem noi berbecii orgoliosi si forte incapatanati )
iti dat seama, dragul de el, a calcat, a spalat vasele si mi-a facut si patul(eu am dormit in sufragerie aseara, asa de fite).
e adevarat ca sunt un pic mai nervoasa de cand am aflat ca sunt insarcinata dar nici el nu ma lasa in pace si dintr-o gluma se isca o ditamai cearta. dar trece...cred ca a trecut deja
cam atat, azi ma duc la mama la masa (nu stiu daca-l iau si pe el, ma mai gandesc )
a, si ma cam doare burtica, sper sa fie totul OK, maine ma duc la doctor.
pupici

raresionut spune:
Paky, m-ai fcaut sa rad...parca suntem surori...cand ne ceram cu consortii...
Sa-i spui medicului, maine , de dureri( si eu am avut), caci poate e nevoie de un tratament hormonal si ceva repaus. Nu vreau sa te sperii...dar sa stii ca e un lucru important. Maine da-mi o veste cand te intorci de la medic...
Alina si printul Rares
Pozele noastre

marinar spune:
buna fete
eu tot cu terminatul amenajarilor, curatenie, si acum am si PC-ul intr-o pozitie incomoda, monitorul ff aproape de ochi, nu prea pot sa stau mult.
Paky ce bine de tine ca esti ok. eu am avut greturi, varsaturi, dar am trecut de perioada aia. sa inteleg ca esti nervoasa??? oricum in perioada asta treci prin stari emotionale diferite de la o clipa la alta. dar sa-l instiintezi si pe sot...
aaa, daca durerile de burtika sunt suportabile este ok pt ca se dilata uterul, ligamentele. sa ne spui ce ai facut la dr. si daca vrei ar fi frumos sa treci la semnatura si cate saptamani are gremotocul.
va pup pe toate si mai vb
Marina 20+
burtika

paky spune:
salut toate berbecutzele
am o groaza de treaba, am intrat doar sa va salut.
http://www.in360.ro/creier/
pupici