Berbecutzi din toata lumea.....veniti aici!!! (11)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

un gand bun pentru Mirela. asteptam vesti imbucuratoare!!!

La multi ani si din partea mea mentru sarbatoritii de astazi!

Marina 20+

burtika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paky spune:

Doua calugarite au iesit de la manastire ca sa vanda prajituri. Acum se intorc.
Una era sora Matematica (M), si cealalta sora Logica (L).

M : Se apropie noaptea si suntem inca departe de manastire.
L: Sora, ti-ai dat seama ca ne urmareste un barbat de peste o jumatate de ora?
M : Da, ce o vrea de la noi ?
L: Este logic. Vrea sa ne violeze.
M: Oh! Doamne! Calculez ca daca vom continua sa mergem in acest ritm , ne va ajunge in 15 minute . Ce putem face?
L: Unicul lucru logic pe care il putem face este sa mergem mai repede!!!
M : Nu cred sa functioneze asta !!!
L : Bineinteles ca nu, pentru ca si el a facut un lucru logic, a inceput si el sa mearga mai repede !!!
M : Si acum, ce vom face ? O sa ne ajunga intr- un minut.
L : Unicul lucru logic pe care il putem face este sa ne separam, d-voastra o luati pe acolo si eu pe aici ; nu va putea sa ne urmareasca pe amandoua !
Atunci , barbatul s-a decis s-o urmareasca pe sora Logica. Sora Matematica a ajuns la manastire preocupa ta de ceea ce i s-o fi intamplat sorei Logica, dar dupa un timp a sosit si sora Logica.
M : Sora Logica!!. Multumesc lui D-zeu ca ati ajuns cu bine. Povestiti-mi ce s-a intamplat?
L : S-a intamplat ceea ce era logic . Barbatul nu putea sa ne urmareasca pe amandoua, asa ca a optat pentru mine .
M : Si, ce s-a intamplat dupa aceea ?
L : Ceea ce era logic . Am inceput sa fug cat mai repede, si el dupa mine, la fel.
M : Si ?
L : Din nou ceea ce era logic. M-a ajuns.
M : Dumnezeule, si d-voastra ce ati facut ?
L: Am facut ceea ce era logic, mi-am ridicat fusta.
M : Dumnezeule, si omul ce a facut ?
L : Si el a facut ceea ce era logic , si-a dat jos pantalonii
M : Oh, n u !. Ce s-a intamplat dupa aceea?
L : Pai nu este logic sora? O calugarita cu fusta ridicata fuge mult mai repede decat un barbat cu pantalonii in vine!

PERSOANELE CARE AU AVUT GANDURI MURDARE PRIMESC CA "PEDEAPSA" 20 AVE MARIA SI 10 TATAL NOSTRU

pupici multe
va doresc un we cat mai frumos

diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soni spune:

bERBECUTELE MAMEI , DA CE-I CU LINISTEA ASTA??? Noi cu nr.1 pe pag ????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

Eu m-am certat cu sotul si n-am chef de nimic.

Lacri si Alexandru 30 mai 2006
Album pozici
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/3;10704;0;1;1/c/59.5/t/54/s/60/k/4c88/weight.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raresionut spune:

Ce s-a intamplat LYLY, asa de rau este...stim cand apare puiul mic....sotul se simte amenintat....daca ai nevoie stii unde sunt....

Alina si printul Rares
Pozele noastre

Mergi la inceput

Alina, daca n-ar tine scoica in mashina lui, as fi luat copilu' si as fi plecat din Bucuresti, fara sot! Anume nu-mi lasa scoica, casa stau numai in casa, cel mult in parcul de alaturi! Pot sa plec la oricare dintre fratii mei, am unul in Buzau, unul in Barlad, unul in Bacau... sau la parinti, sau la dreaku-n praznic, oriunde... Bine, ca as putea lua alta scoica, mare scofala, dar ma gandesc si la asta mik, cu ce-a gresit sa-l chinui pe el, sa-l port pe drumuri
Sper ca voi aveti un WE mai bun ca al meu

Album pozici
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/3;10704;0;1;1/c/59.5/t/54/s/60/k/4c88/weight.png

Mergi la inceput

LYLY, imi pare rau ca probleme sunt...mai urate decat am crezut....dar daca "abandonezi" nu esti berbecut...trebuie sa luptam, caci uneori consortii nostri au, ceea ce numesc" ratacirea de sine".
Sunt convinsa ca daca veti disculta cu calm, totul va fi ok si apoi gandeste-te ca si noi femeile poate avem partea noastra de vina si de orgoliu.
Fa tu primul pas si provoaca-l la ...discutii...Sincer( te inteleg..ca si eu mai am dispute), dar ma gandesc la copil si aleg ce este mai bine pentru el....intotdeauna. Si, fa-l sa inteleaga, caci copilul nu reprezinta o "inchisoare a mamicii", ci o desfatare....si poti face ce vrei...pentru ca logic....ai nevoie si tu de relaxare.
Tin pumnii stransi...si iti doresc ...reconciliere....si pupici la mogaldeata mica.

Alina si printul Rares
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soni spune:

http://www.paul.com.cbi.ro/fun/FEMEIA.htm
LYLY pt tine. si toate berbecutele . No coment.
Incepe prin a vdea-o tu, si dupa incearca sa o vedeti impreuna .E o .....parere, un mic pas care poate i-ti v-a aduce o zi buna! Pup dulce!

Mergi la inceput

Soni, este deosebit link-ul acela

Alina, multumesc pentru incurajare

Azi s-a dus sotul sa-l plimbe pe asta mik si m-a trimis pe mine la cumparaturi. N-am mai tinut nici o dieta, ca deja sunt lesinata de la stat nemancata sau mancand te miri ce...
Mi-am mai revenit, fizic si psihic
Pup berbecutzele dragi

Album pozici

Mergi la inceput

LYLY, in sfarsit o veste buna....si de ce nu, puteti sa va stabiliti si indatoririle, ca de suntem parinti cu drepturi.... egale.
Va pup si va doresc ....armonie si iubire in sufletele...

Alina si printul Rares
Pozele noastre

Mergi la inceput