Berbecutzi din toata lumea.....veniti aici!!! (11)
Raspunsuri - Pagina 21

paky spune:
Alina suntem pescari in devenire, e o pasiune noua dar o cultivam destul de repede.
Adica ne-am pus la punct cu tot ceea ce inseamna " a fi un bun pescar" si stii cum se zice "fir intins". e frumos, relaxant, ar curat... ar trebui sa incercati si voi.
Danielac ai o domnisoara frumusica foc, sa fie sanatoasa si cu noroc.
Hai ca ma apuc de treaba, va pup si mai vb.

soni spune:
NEATA' la toti Berbecutii! Pt.fiecare,un espressoall'italiana, o ciocolatica,o si o zi buna!

marinar spune:
buna la toata lumea
Alina uite ca am revenit, ieri am vazut mesajul tau pt ca ieri am iar net- am fost in zugraveli, reamenajari, etc si abea acum ne-am mai linistit.
am vazut ca au aparut berbecutzi noi asa ca imediat o sa merg sa completez lista.
eu sunt ok, sarcina merge bine, fetitza mea misca zi si noapte si sunt taaaaare incantata.
haideti ca o sa mai revin cu detalii.
pupici
Marina 20+
burtika

paky spune:
marimar cate luni ai? esti asa dulcica.
o sarcina usoara iti doresc in continuare.
si nasterea sa fie la fel, usoara si fara complicatii.
eu lucrez inca la proiect, sper ca vin repede rezultatele

LYLY809 spune:
Alina, multumim de aprecieri la adresa lui Mocutza Stiu ca ai fost sincera, pentru ca asa sunt, in general, berbecii
Marina, sarcina usoara ca fulgul Maiai vreo 18-20 saptamani pana la marele eveniment...
Lacri si Alexandru 30 mai 2006
Album pozici
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/3;10704;0;1;1/c/59.5/t/54/s/60/k/4c88/weight.png

paky spune:
Buna dimineata mandrelor, ce mai faceti voi???
Ma bucur ca sunteti bine
Gata cafelutza??? A mea da, asa ca acum fug si vb mai tarziu.
spor la treaba si sa aveti o zi frumoasa.
pupici

CristinaT spune:
quote:
Originally posted by marinar
eu sunt ok, sarcina merge bine, fetitza mea misca zi si noapte si sunt taaaaare incantata.
Marina20+
burtika
Sa fie intr-un ceas bun !
www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 6 ani si ...

paky spune:
Vai, vai, vai, ce berbecutze puturoase suntem astazi.
Pe bune fetelor unde sunteti!!!
Chiar nu aveti nimic de spus astazi???
va astept
pupici

raresionut spune:
[quote]Originally posted by marinar
buna la toata lumea
Alina uite ca am revenit, ieri am vazut mesajul tau pt ca ieri am iar net- am fost in zugraveli, reamenajari, etc si abea acum ne-am mai linistit.
am vazut ca au aparut berbecutzi noi asa ca imediat o sa merg sa completez lista.
Ma bucur foarte mult sa aud asa vesti bune despre bebita....un pupic pentru micul ghemotoc....si unul pentru mamai a lui/ei...
Alina si printul Rares
Pozele noastre

raresionut spune:
Paky, eu cred ca zilele astea incep sa ma gandesc la ...astenia de toamna...daca o fi existand asa ceva....ca ma paste o lene...in toate.
Dar, tu ca vad ca ai moralul sus...poate ma molipsesti si pe mine...te pup si o zi buna...
Alina si printul Rares
Pozele noastre