Berbecutzi din toata lumea.....veniti aici!!! (11)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

buna fetelor

multumesc mult pt urari

sarcina merge bine, acum ma bucur cu adevarat de burtika pt ca a trecut perioada grea, cu greturi, varsaturi, ameteli...
ma vad prin geamurile masinilor pe strada sau prin vitrine si nu-mi vine sa cred ca eu sunt cu burtika. suntem la jumatate de drum sau mai bine, am DPN 21 ianuarie dar cred ca voi naste mai devreme si voi avea o micutza in zodia capricornului- offf oare cum o sa se descurce tati cu 2 cornute.

Marina 20+

burtika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paky spune:

3 testoase merg la pescuit... Liptil, liptil ajung ele la locul cu pricina dar isi dau seama ca au uitat carligele...Trag la sorti care sa se intoarca dupa carlige si pica testoasa John.
John: bah, eu nu ma duc ca voi, pana ma intorc eu, mancati toata mancarea!
Se jura celelalte 2 ca nu o vor manca, si pleaca John...
Trece 1 zi, doua...7...Una din testoase vroia sa manance.Dar cealalta o opreste:"nu mai, c-am jurat ca nu mancam"... Mai trec zile...10, 20...dupa 30 zile se gandeau ele: "mai, John a mers atat...imposibil sa nu fi mancat el, nu avea cum sa mearga atat fara sa manance.Hai sa ciupim si noi ceva ca suntem morti de foame!"
Cand sa inceapa sa haleasca, apare John dintr-un tufis:"
Aha, eram sigur c-o sa mancati! Imi bag picioarele, nu ma mai duc!"

sa aveti pofta

Mergi la inceput

sper ca v-am mai inveselit putin

Maria si Leana discuta despre sotii lor:
- Mario, Gheorghe al meu e impotent 100%.
- Leano, Ion al meu e impotent 300%.
- Cum asa?
- A cazut prostul pe scari si-a rupt si degetul si-a muscat si limba.

Un tip vine acasa in culmea fericirii:
- Nevastaaa! Nevastaaa! Fa-ti bagajele! Am castigat un milion de dolari!
- Pentru ce sa-mi fac bagajele? Munte sau mare?
- Nu ma intereseaza! Numai sa dispari cat mai repede!

pupici, by-by

Mergi la inceput

Berbecutzi la pagina 1 va rog.

BUNA DIMINEATA, fetelor unde sunteti??? sunt singurica pe aici???
Gresit nu mai sunt singura , testul meu de sarcina are 2 liniute!!! URA URA URA

sunt taaaaaaaare fericita, abia astept sa ma duc la doctor sa-mi confirme sarcina. sper sa fie totul bine.

pupici de la mine

Diana .............

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

hello

wow, inca o berbecutza cu burtika... PAKY sarcina usoara si bebe sanatos!!!! felicitari!!!

Marina 20+

burtika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raresionut spune:

Paky, ma bucur foarte mult pentru sufletelul care prinde contur in tine....sa dea Dumneazeu( iti doresc din toata inima) ca totul sa fie bine....
Felicitari si asteptam vesti noi.... Te pup...

Alina si printul Rares
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

quote:
Originally posted by paky

Berbecutzi la pagina 1 va rog.

BUNA DIMINEATA, fetelor unde sunteti??? sunt singurica pe aici???
Gresit nu mai sunt singura , testul meu de sarcina are 2 liniute!!! URA URA URA

sunt taaaaaaaare fericita, abia astept sa ma duc la doctor sa-mi confirme sarcina. sper sa fie totul bine.

pupici de la mine

Diana .............

Felicitari Paky! Pupici de la mine si de la Mocutza!

Fetelor, mi-am inscris copilul razacios la un concurs de ... frumusetze, le-am trimis o poza de dimineata... hihihi
Vreau sa plec in concediu cu asta mik, imi recomanda cineva vreo pensiune faina in nordul Moldovei? Cu conditii de cazare pentru copil mik?

Pupici tuturor

Lacri si Alexandru 30 mai 2006
Album pozici
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/3;10704;0;1;1/c/59.5/t/54/s/60/k/4c88/weight.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angela.c spune:

Buna, berbecutza,...prezenta la apel !
31 ani, suceava... 21+
DPN 21.01.2007. primul copil. Emotzionata RAU ! Dupa ultima echo se pare ca e baietel...promit sa ma razbun...urmatorul va fi fetitza ! ;)

Mergi la inceput

buna dimineata berbecutzelor.

multumesc pentru felicitari si va pup pe toate.

angela bine ai venit pritre noi.

in rest ce sa va mai zic,... v-am trecut la pagina 1... continuati va rog.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raresionut spune:

Bine ai venit angela.c....si sarcina usoara in continuare....vrem alte detalii...
Paky, pai numai asa un simplu....'neata....pai nu ne spui cum a reactionat sotul, prietenii, parintii si....socrii? Sau nu le-ai spus? Cand mergi la medic?
Berbecutelor, haideti sa ne mobilizam si sa fim mai active si sa povestim ...ca doar suntem zodie de foc....Eu incep sa povestesc ca domnul meu terorist( a se citi copilul)...a reusit sa sparga ditamai masa de sticla din sufragerie ....am crezut ca imi sta inima in loc cand l-am vazut cu cioburi in maini....si culmea( adica e foarte bine) nu s-a taiat deloc....
Si, culmea este ca m-am enervat destul de tare alataieri cand am intarziat o zi la banca cu o rata( ca sotul a uitat) si am platit comisioane peste comisioane...ca sa aflu ieri ca unele erau justificate, iar altele nu....si uite asa bancile castiga...bani...nu din dobanzi.
Va pup si va urez o zi frumoasa....iar la micutii bebelusi...somnic linistit si papa buna....

Alina si printul Rares
Pozele noastre

Mergi la inceput