Berbecutzi din toata lumea.....veniti aici!!! (11)
Raspunsuri - Pagina 23

paky spune:
Deci... alina draga mea eu dupa caum bine ai vazut te sustin 100% in ceea ce priv acest topic. BUuuuuuuuuuuuuuuuuuuun si acum la povestit.
parintii mei: bucurosi, foarte bucurosi, primul nepotel
sora mea la fel, "voi fi matusica" ura
parintii lui:" inca nu le spun, sa mai astepte , stii tu de ce.
prieteni f apropiati (nu toata lumea stie) super incantati
nasii: fericiti ca vor avea o (un) finutz(a).
la doctor am programare abia miercuri, atunci am gasit liber.
cam atat, sper sa-mi treaca raceala si durerile de mijoc pentru ca simt ca mor. si mi-a spus cineva ca nu sunt bune aceste dureri, sper sa nu se intample nimic rau .
a, si nu mai beau cafea si nici nu mai fumez
pupici multe
diana

raresionut spune:
Paky..........pentru tigari...o cafea mai merge...e mai bine decofeinizata....
Sa dea Dumnezeu....sa fie totul ok si ai grija cu raceala....nimic fara consultarea medicului.....( si uite ca un sfat...sa nu-i zici sotului ca-i de la mine....pana isi da acordul medicul...stop si la).
Alina si printul Rares
Pozele noastre

LYLY809 spune:
Angela, bine ai venit! Las' ca-i bun si baietel!
Un banc pentru berbecutzi:
UN american vrea sa cumpere o ferma in Ardeal Face turul fermei si, la sfirsit vede stupii de albine. -Nu mai cumpar ferma ca mi-e frica de albine. -Hai dom'le ca albinele sunt bune:fac miere, ceara si dau propolis. -Nu, ca mi-e frica de albine. -Uite dom'le facem un pariu: te leg dezbracat de copacul asta si daca te musca vreo albina pana maine dimineata,iti dau ferma pe gratis. Dimineata il gaseste palid, obosit, vlaguit. -C-ai patit te-a muscat vreo albina ? -Nu. -Atunci ce? -Nene,vitelul de acolo n-are mama?
Lacri si Alexandru 30 mai 2006
Album pozici
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/3;10704;0;1;1/c/59.5/t/54/s/60/k/4c88/weight.png

marinar spune:
Lyly super bancul!!
Angela bine ai venit. daca-mi spui si data nasteri te trec si pe listutza. Felicitari pt sarcina, sa ai un bb sanatos. Vad ca tu ai trecute 21 de saptamani dar avem acelasi DPN. cum te simti, bb e activ?
mai fetelor voi va potriviti cu sotii vostri din punct de vedere astronomic? eu nu prea cred in chestiile astea, dar asa mai avem si noi un subiect de discutie. stiu ca influenteaza ff mult si ascendentul, dar nu prea stiu cum se calculeaza...
Marina 20+
burtika

soni spune:
Lyly fain banc !! M-ai facut sa rid cu lacrimi . buna berbecutilor si pt ieri ca n-am avut timp sa intru. pupici si zi frumoasa . De povestit am muuuuulte da eu am intrebat odata ce a-ti vrea sa stiti???
Apropos de bancuri!
Doi chinesi in luna de miere. I hotel ea incepe sa se dezbrace si el striga :BANZAIIII! Incepe si el sa se szbrace si cind sa jos chilotii ea striga: BONSAIII !!! pupAngela bine ai venit . Si eu voiam un baiat blond cu ichii albastri ca mine dar am avut doua ....extrauterine!!
Lyly ai vazt mama ca sintem nascute in aceeasi zi??

paky spune:
marinar eu sunt berbec iar sotul meu este rac.
vreau sa spun ca nu am gasit nici un horoscop in care sa existe o mica, mica de tot legatura intre berbec si rac. nici nu mai spun de casatorie.
dar suntem casatoriti de 4 ani si am avut 7 de prietenie, in total 11 ani in octombrie. iti dai seama ca certuri am avut si noi ca toti de altfel si sunt sigura ca o sa mai avem, dar nu m-am gandit niciodata ca nu ne potrivim pt. ca asa zice horoscopul.
pupici

paky spune:
PS: am si eu un banc
La vama, masina unui arab e perchezitionata in cele mai mici detalii pana cand deja exasperat, vamesul gaseste o punga cu praf alb. O desface tacticos in fata arabului, trage o limba zemoasa prin continut si ranjind catre arab:
- Cocaina? cocaina?
- Nu, antrax.

paky spune:
dedicat tuturor femeilor
Vine tatal acasa si isi gaseste cei 3 fii inca imbracati in pijamale, jucandu-se in noroi. Cutii de carton si hartie de impachetat erau imprastiate peste tot prin curte.
Portiera masinii sotiei sale era deschisa, la fel si usa de la casa si nici urma de caine.
Intra in casa unde gaseste o dezordine si mai mare. O lampa era sparta, vopsea era imprastiata pe pereti.
In living, televizorul urla foarte tare pe desene animate, pe jos erau jucarii si haine.
In bucatarie, chiuveta era plina cu vase, mancarea era imprastiata pe masa, usa frigiderului larg deschisa, mancarea cainelui imprastiata peste tot pe podea, sub masa un pahar spart.
Urca scarile in graba calcand peste jucarii si haine cautandu-si nevasta.
Era ingrijorat gandindu-se ca s-ar putea sa fie bolnava. De sub usa de la baie iesea apa. Intrand gasi prosoape ude, kilometri de hartie igienica insirati pe jos si pasta de dinti imprastiata pe oglinda si pereti.
Se grabi spre dormitor unde isi gasi sotia in pat cu parul pe bigudiuri citind o carte.
Ea se uita la el si zambi intreband cum a fost ziua. El se uita mirata la ea si o intreba "Ce s-a intamplat azi aici?"
Ea zambi din nou si raspunse: "Stii cum in fiecare zi te intorceai acasa si ma intrebai <<Ce Dumnezeu ai facut tu azi?>>"
"Da" raspunse sotul.
Ea raspunse "Ei bine, astazi nu am mai facut".

marinar spune:
fetelor super bancurile
paki si sotul meu este rac si, contrar horoscopului, ne intelegem foarte bine. asa cum spui si tu, neintelegeri mai sunt dar totusi suntem un cuplu frumos.
Marina 20+
burtika

angela.c spune:
Marina,ooo da uitasem sa mentionez ziua de nastere,8.04.1975. Noroc de voi ! Mercic ca mi/ai adus aminte.
Da, am trecut 21 +, socotind de la UCM care a fost pe 16.04.Cred ca m/am molipsit de la calculul pe care/l fac doctorii la echo si nu de la data conceptiei (1 mai "muncitoresc" - bine a mai prins ziua aia libera). Oricum "inca" n-am trecut clasa la calcule...cele 40 de saptamani nu ies...nici moarte, pana la DPN si nici cele asa zis 268 zile. M-am resemnat oricum. Am devenit putin obsedata de precizie si exactitate (asta de cand m-am maritat cu "iubi meu",...mai catolic decat Papa Benedict al 16-lea).Scuze, incep sa ma pierd in amanunte, si nu vreau sa plictisesc.
In rest va multumesc mult la toate care mi-ati urat bun venit si sarcina usoara...si va doresc numai bine.