Berbecutzi din toata lumea.....veniti aici!!! (11)
Raspunsuri - Pagina 20

LYLY809 spune:
Si eu am facut 3 ani in Iasi, apoi m-am mutat in Bucuresti si am terminat ASE-ul. Va dati seama cum e sa stai in Ieshi (in Copou) si apoi sa te muti in mizeria de capitala!
Anu' trecut era cat pe ce sa ma mut in Iasi, dar cred ca daca o faceam eram muritor de foame pe acolo... doar am muncit ani de-a randul sa ajung unde sunt, cu serviciul...
Lacri si Alexandru 30 mai 2006
Album pozici
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/3;10704;0;1;1/c/59.5/t/54/s/60/k/4c88/weight.png

raresionut spune:
'neata!
Pai, Soni, tu ai citit printre randuri...eu NU sunt din Iasi, am facut facultatea ...5 ani in Tudor.Cam " sadica" in bancuri....
Noi, astazi vom iesi un pic la iarba, caci sful cel mic, are pofta de alergat...si cu vremea asta nu se stie niciodata.
LyLY, ce mai face micutul Alexandru....ca tare-i dragalas...un ingeras....e tare scumpic...seamana cu mami.
Alina si printul Rares
Pozele noastre

LYLY809 spune:
Alina, Mocutza vrea joaca tot timpul, iar eu ma plictisesc foarte repede, nu-mi prea place sa o fac pe clovnul mult timp
Acum se chitcaie ca nu stau cu el de vorba
Uitati niste poze cu el AICIrazacios nevoie mare...
Lacri si Alexandru 30 mai 2006
Album pozici
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/3;10704;0;1;1/c/59.5/t/54/s/60/k/4c88/weight.png

soni spune:
Neata' Lyly sa-ti traiasca mindretea! Fetelor am inteles ca a-ti facut fac in Copou si eu dar stateam acasa! Pai daca e soare ,duminica placuta !!

LYLY809 spune:
quote:
Lyly sa-ti traiasca mindretea!
Multumesc

Lacri si

Album pozici

danielac spune:
salutare berbecuti!
eu am fost la nunta aseara pna la 4 dimineata si acum dorm pe mine!
duminica placuta!
Dana

soni spune:
Pai Dana sa-tifie de bine distractia si celorlalte duminica! Sper frumoasa. O saptamina buna si copii frumosi si sanatosi .Daca intru mai rar e ca bintui pe la umanitare.Si cam am multe de rezolvat.da nu va uit .Cristinaaaa!!!undeesti???

paky spune:
Buna dimineata berbecutzi!
Nu-mi vine sa cred ca azi e luni, , a trecut asa de repede weekend-ul.
Am fost la peste duminica, am prins 3 carasi (mici,mici,mici)
Voi ce-ati facut ???
Alina cum a fost la iarba verde?
Pupici si sa aveti o saptamana frumoasa.

CristinaT spune:
Neata berbecuti, ce aglomeratie pe aici!
Ce mai faceti????
www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 6 ani si ...

raresionut spune:
' neata!....si noi la apel...
Paky, dar cine e pescarul inrait, ca in fiecare weekend la peste....
Noi am stat acasa, ca tati a avut treaba cu schitele lui( e foarte ocupat) si n-am vrut sa plecam fara el,....in schimb am iesit in parculet si am luat toate topoganele la rand...de se uita toata lumea crucis la noi....auzi si copilul , dar si parintii in topogan?
LYLY, da' tare-i dragalas mocuta asata mic....un pupic de la noi....
Bine ai venit in aglomeratie , Cristina..
O zi buna tuturor berbecutilor!
Alina si printul Rares
Pozele noastre