Berbecutzi din toata lumea.....veniti aici!!! (11)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cicuta spune:

Buna dimineata, berbecutilor!De cand am revenit la servici adica de jumate de an, nu am mai scris nimic,doar v-am citit pe fuga!Oricum mereu sunt cu gandul la berbecutii mei dragi,si de cand nu am mai scris au aparut si noi prieteni berbecuti!Am sa incerc sa va salut macar,mai des ca sa nu mai ajungem pe ultimele pagini!
Va doresc numai bine,poate mai vb!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raresionut spune:

' neata si de la noi!
Ma bucur ca au venit membrii cei vechi, ca incepuseram sa ne facem de cap.....

Alina si printul Rares
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

Cicuta bine ai revenit! ce mai faci?

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

Trec si eu pe aici! Azi mi-am facut tratament cosmetic, m-am coafat nitel, epilat... mi-am facut de cap! A stat mama cu Mocutza... ba am si gatit, spalat si calcat rufe, ce sa mai, am avut o energie
Astazi am fost cu adevarat berbec, vesela si energica, optimista ca in vremurile mele bune

Dana, stiu si eu traseul acela pe care l-ai facut, imi place sa ma sui in masina si sa haladuiesc prin tara, avem, intr-adevar, o tara frumoasa. Anul trecut am vazut si eu pestera Scarisoara si pe cea a Ursuletzilor... cea a Ursuletzilor mi-a placut cel mai mult

Paky, o sa-mi fac timp si pentru stat pe net, caci nu pot trai fara el... e musai sa-mi fac prieteni si sa stau la cioace pe forum, oricat de ocupata as fi

Lacri si Alexandru 30 mai 2006
Album pozici
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/3;10704;0;1;1/c/59.5/t/54/s/60/k/4c88/weight.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soni spune:

Hop si eu 27 MARTIE!! cristina m-ai descris cum sint.! Ma primiti???
(Kuki sa nu spui tu ca esti in clubul berbecutilor!!!??Lasa ca vii tu la mine si discutam pe chestia asta!!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KUKI spune:

Sunt, dar cam rarut...cred ca m-au dat disparuta fetele astea.
Pup toate berbecutele si pe Cicuta de doua ori, ca mi-a fost dor tare de ea

Soni, discutam "acasa"

Mergi la inceput

Danielac....imi plac oamenii care exploreaza tinutul stramosesc, iar voi , se pare ca ati avut ce vedea, plus ca am avut si trasee comune: Cheile Bicazului- Lacul Rosu.
Kuki, pai si noi suntem cunostinte vechi...nu?
LyLY, ....dar ce energie ai avut...da-ne si noua pontul.....
Soni, bine ai venit printre noi...asteptam saa ne povestesti mai multe despre tine....
Cicuta, iar tu ca membru mai vechi....ia fa o strigare....ca suntem cam putini pe aici....dar stiu ca vine sezonul conservelor si al muraturilor....si iarasi timpul, bata-l vina....

Alina si printul Rares
Pozele noastre

Mergi la inceput

Neata' Cam tirziu dar nu m-am sculat acu. Dupa juma de kg de cafea incep sa-mi revin! E drept ca pina a doua zi nu mai beau cafea dar pina i-mi revin stau si citesc ,ziare, forumuri si incet incet realizez ca m-am trezit . Ce sa va spun despre mine? Ca sint din Iasi(mai e careva?) si ca am aterizat acu vreo 25 de ani (facuti pe 15 august) pe tarimurile astea. Ca am inceput cu umanitarelele si de putin mai i-mi bag nasulpe unde se mai ride ca sa sdramatizez putin durerea si suferinta de acolo.Da de bun Berbec merg inainte.Cristina stii ceva si de ascendenti?? LYLY toti berbecutii sint acu sus acu jos ca sa sintem noi. Ca sa nu plictisesc, ce a-ti vrea sa stiti?? Ceva rete culinare?? ca muraturi sau bors nu mai stiu sa fac .mi le trimit de acasa gata facute.Sefu(sotul) nu le minca .o fi el Berbec(sic! da e italian)hi hi am chef de ris de dim.Care are chef de ris mai intru sa va spun niste bancuri. is bune inainte de prinz fac pofta demincare!!

Mergi la inceput

Soni, eu nu sunt din Iasi, dar am stat 5 ani in timpul studentiei in Tudor....iar la Torino am fost cam ....3 ani la rand...
Spune-ne si noua un banc, te rugam ....asa ca sa ne dezmortim...de la vremea asta urata....

Alina si printul Rares
Pozele noastre

Mergi la inceput

Ion si Maria la masa. Ii vine lui Ion ceva... si se scoala sii da un pumn Mariei in gura. Aia se sterge plina de singe si intreaba :Ioane da a fost in gluma sau adevarat? El: adevarat! Ea: No,bine ,ca stii ca nu i-mi plac glumele astea!!! Hi hi hi! raresoaio , unde stai in iasi? ca citesc mereu clubul iesencelor dar vb mai mult cu Danna 36 ca am si cunoscut-o in aprilie. Nu intru ca fetele au probleme de rezolvat si eu nu le pot ajuta de aici.

Mergi la inceput