Cluj rulz! (48)
Raspunsuri - Pagina 4
mariana tache spune:
Roxi, succeeeeees cu .... vinul roshu . Vorbim maine.
Fug si eu la somn.
Mariana, Stefan (20.04.2004) si Simon (30.08.2005)
Pozicile noastre: album 1 si album 2
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
roxanicea spune:
succes...doar la somn mai adanc..si nu la alte cele....ca e oboseala care ne subjuga.....
pupi si vb maine!!!!
roxi foto
svety spune:
Nu-s mai buna de ninik...nu am putut sa dorm noaptea. Aseara am tras o tigara ca tremuram ca varga. Eu sunt mandra de ei. Au ajuns departe. Si nici un suporter adevarat nu va fi dezamagit. Nu stiu ce s-a intamplat...de ce...jucau asa de bine. Sunt ca intr-un cosmar. Nu pot sa cred...pur si simplu nu pot...
mamide danicici cochet baiat(26 iulie 2005)
albumul lui Dani
piticii lui Danutz
www.dropshots.com/svety" target="_blank">
asi spune:
Buna dimineata!
Citesc si nu stiu ce s-a intamplat.A pierdut Steaua?
Sa nu va suparati pe mine dar eu nu ma mai uit la meciuri de foarte multa vreme.
Azi se pare ca va fi o zi ploioasa.Sper sa se intoarca vremea buna ca tre frumos a mai fost saptamana asta.
Azi imi vine sotul acasa .
Plec acum sa faca papa la Razvan si mie.
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Evenimentele importante
Razvan
impreuna spune:
Nici eu nu-s buna de nimic, am avut o noapte groaznic de alba
Asta e, o vom lua de la capat, poate invatam ceva si din asta.
Stanca, a ratat Steaua calificarea in ultimele minute
Mai e si vremea asta "superba" afara, imi vine sa stau doar cu capul in perna:(
Flavia (sotie si mamica fericita)
nana_sim spune:
Buna dimineata!
Ma alatur Stancai in seninatatea cu care am tratat problema meciului de aseara care v-a smuls nici mai mult nici mai putin de 4 pagini. Am dormit ca un prunc.
Vad acum in lista ca s-au creat 5-6 smilies numai pt Steaua? curat isterie!
Zic si bun revenit la baza fetelor care au lipsit in ultima vreme Olim, Roxanicea, Creola, Erika
Am fost ieri la Alba, ocazie cu care mi-am petrecut o ora si jumatate la Ambient. Mi se pare ca e mai mare decat cel de la Cluj, dar lucrurile sunt cam aceleasi.
Sa va zic de casa, in sfarsit s-a montat scara interioara . Ne-am apucat de hidroizolatie la exterior, am cumparat obiectele sanitare pentru una dintre bai. Am muncit nu-i asa?
Acum despre medici, Flavia sa stii ca si eu sunt in teste cu Todea dupa ce am fost la Muresan. Mai vorbim daca vrei si schimbam impresii! Programare la el am reusit sa-mi fac abia pentru 15 mai.
Fetelor s-a pleostit vremea si nu stiu daca se indreapta pana dupa-amiaza ca sa mergem la Gradina, voi ce ziceti? Ma asteapta un weekend pentru ca zanul vrea sa merg cu el la o iesire la munte + pestera iar eu nu prea vreau din cauza de vreme si din cauza ca in felul asta nu petrecem un weekend impreuna ci eu il insotesc intr-o iesire de serviciu. Sunt ?
pe toata lumea!
tuchi spune:
sa nu dati cu rosii da' eu am dormit pe sonor de meci cu sotul linga care avea interdictie la strigate .....
simona.. eu una as merge oricum, oricind, pe orice vreme... parerea mea!
ralucames spune:
Salutare !!
Simona, felicitari pt. avansul facut la casa... spor in continuare...
Fetelor, s-au instalat din nou corturi de la Pompieri, pt. strangerea de ajutoare pt. sinistrati... parca Criss. voia sa stie de asa ceva..., cred ca in fiecare cartier. Zanul meu(ca sa o citez pe Simona), e in Zorilor... asa ca suntem singure toata ziua si Stefania deja a inceput sa fie maraita. Am inteles ca se primesc doar produse alimentare...(neperisabile-offcourse)
Fetelor, ce inseamna cand vine un gugustiuc la geam si canta???... ca am unul tare frumos pe pervazul de afara.. sper ca e de bine!!
Va pup si stau in zona
minunea vietii mele
ralucames spune:
Oana, unde ai reusit s-o tunzi??? si eu vreau, dar nu mai sta , ci e isterica de-a dreptul, cand ajunge in coafor... si mie imi place ff mult cu parul scurt, dar nu pt. ca nu sunt fan coditze, ci pt. ca e mica si mai dragalasa asa. Sper sa am succes azi !!
minunea vietii mele