Cluj rulz! (48)
Raspunsuri - Pagina 5
mihaelagrosan spune:
Buna fetelor!
Va multumesc ca m-ati adaugat pe listuta voastra.
mariana tache sa stii ca as fii foarte interesata de doctora ta de familie daca zici ca tie iti place si e si aproape(eu stau pe Observatorului peste drum de camine).Te rog mult sa-mi dai mai multe informatii.Nu am inteles foarte exact: e aproape de posta de langa Castelari? Crezi ca mai primeste pacienti? Offf ce fara experienta sunt si acuma mai fac si copii
Mihaela 23+
asi spune:
Corina imi pare rau de doliu....Ce ti-e si cu pasiunile astea.
Raluca eu il tund acasa pe Razvan si participa si el si e foarte fericit.Il tund mai intai cu foarfeca si apoi cu masina.Totul se petrece in vana inainte de dush.
Simona.
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Evenimentele importante
Razvan
ralucames spune:
Si eu am reusit s-o tund pe Stefania... de fapt, coafeza, care s-a inarmat cu rabdare si a dat bataie...... a urlat fica-mea, de credeai ca e batuta, dar a scapat, apoi i-a dat chiar ea banii doamnei, i-a facut cu mana si s-au imprietenit... e asa frumoasa cu parul scurt...
Va doresc o zi frumoasa, noi mergem sa facem nani... (am reusit sa ii fac baita de una singura... uurraaa!!!)
minunea vietii mele
ralucames spune:
Stanca, te cred, sper ca intr-un an sa participe si ea la activitate, ca va sti ca nu i se intampla nimik... acum insa, e asa incapatanata la orice, incat nu a vrut nici sa asculte explicatiile mele cu privire la tuns... cand mi-am terminat povestea, a inceput sa dea din maini si din picioare ca nu sta... nu a fost dupa ea... ideea e ca nici mie nu imi place sa o oblig, dar mai incolo va fi altfel... sper
minunea vietii mele
machetutza spune:
fetele , ce tristetze! data viitore poate urcam mai sus cu Steaua!
va multumesc celor care ne-ati felicitat pt reusita lui www.parinticlujeni.ro" target="_blank">Lucian!!!
Flavia felicitari pt bb2! sa-ti dea D-zeu sanatate sa duci sarcina cu bine si puiu sa fie sanatos!
Mariana chiar esti in mare forma! ti-a priit iesirea in Maramu'!
fetele, voi ce program aveti pt minivacata asta de 1 mai??
eu as vrea la munte, la Tarnita-Mariselu
Simona , mama lui Lucian
pozele lui Lucian
nana_sim spune:
Fetelor,
Eu pe la 5.30 m-as duce o tura prin Gradina Botanica, mai vine cineva?
Simona
ralucames spune:
Simona, noi nu venim, ca fata inca doarme si suntem singurele... Sper sa mai mearga careva, sa nu fii singurica
pozici gradina botanica
minunea vietii mele
dana.salo spune:
Buna doamnelor,
Vroiam sa va spun Hristos a Inviat!
si sa adaug la povestea mea...ca pina la urma nu avem intolerant ala lactoza...ci pur si simplu puiul meu face un kk mai moale.Daca nu depaseste 5 pe zi e foarte ok.
Intre timp ii mai dau cite 50 de ml de lapte fara lactoza ca sa il mai constipe putin.
Na, ..asta e..., in reste creste, are la 10 saptamini, 5,700 grame, si cred eu ca vreo 67...ca prea nu imi mai sunt bune hainele, si tot 62-68 ii sunt bune.
Va doresc numai bine
Dana Salomie- mama de Alexutz
dana.salo spune:
Mai vroiam sa va intreb ceva...daca puteti sa imi raspundeti...
Copii vostri au facut reactie la vaccin??
si ce le-ati dat...
dana