Cluj rulz! (48)
Raspunsuri - Pagina 6
flavia maria spune:
Fetelor va multumesc inca o data pt urari si incurajari..sunteti niste scumpe!
Mariana esti draguta..iti dai seama ca nu voi naste la doua clinici odata ...vreau sa fiu sigura ca din doi dr va veni unul sa ma asiste si pe mine la nastere...
Azi am fost la o doctorita tanara din gine 1 (nu avea multe programari si nu am mai avut rabdare..trebuia sa merg la un dr...AZI)o cheama Rotar Daniela...f draguta doamna..cica am 5 saptamani si bb nu e inca f bine fixat...mi-a dat un tratament cu UTROGESTAN 2 pastile intravaginal pe zi si... THROMBO...ceea ce e aspirina (asa am citit pe prospect..) acum nu stiu ce sa fac dca sa iau aspirina asta...voi ce ziceti ? a mai luat careva dintre voi?
nana_sim putem schimba impresii si despre Todea..pt ca ma programez si la el...el e al 2 lea dr la care vreau sa merg...deocamdata am renuntat la Cruciat..mai vedem ce va mai fi..la cat sunt de paranoica
Roxanicea..tot tu ramai preferata mea si tu stii asta dragutza!
O seara frumoasa tuturor!
gravidutza si mama lui bebita(29.05.2004)
in sfarsit poze... http://pg.photos.yahoo.com/ph/flaviapopcj/album?.dir=/7d54
ralucames spune:
Criss.,oare voi pe unde umblati??? cum sunteti?? Ne e dor de voi, dar se pare ca iar se amana intalnirea, pt. ca noi plecam la tara maine, la aer curat si fara griji Stefania va fi cea mai fericita din afacerea asta. Pana ne vedem, sa fiti sanatoase, cuminti si iubite.
Eu ma uit la "Dansez pt. tine"... imi place partea cu dansul in sine... Stefan Banica si partenera lui mi se par mai mult decat lacrimogeni, mai rau decat in telenovele.... abia pot sa ii ascult... poate doar eu is asa sensibila
Va pup si va doresc somnic usor...
Fetelor, unde sunteti???!!??
pozici gradina botanica
minunea vietii mele
mariana tache spune:
Io-s aci, Raluca!
Am vrut doar sa-mi fac simtita prezenta.
Trimit asta ca sa pot sa va spun mai multe in urmatorul post.
Mariana, Stefan (20.04.2004) si Simon (30.08.2005)
Pozicile noastre: album 1 si album 2
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
svety spune:
Si eu sunt aici dar nu am chef de povesti azi...Mai butonez pe net si ma culc. Va pup pe toate si ne "vedem" maine.
mamide danicici cochet baiat(26 iulie 2005)
albumul lui Dani
piticii lui Danutz
www.dropshots.com/svety" target="_blank">
ralucames spune:
si io is prin zona....
Sa vedeti cum fug cand e publicitate, sa vb. cu voi... Astept sa se termine emisiunea, sa sar in pat langa sotior...
Mai vin
minunea vietii mele
ralucames spune:
Mariana, demult voiam sa te intreb unde faci cursul de engleza si cateva detalii despre el... stii, eu anul viitor am licenta si nu o pot da decat dupa ce iau atestatul de limba...(engleza), deci m-ar interesa sa ma inscriu si eu
minunea vietii mele
svety spune:
Raluco da la ce te uiti? Eu ma uit la Jiji pe OTv. S-apoi ce! Ma uit la ce vreau ca d-aia platesc cablu. Daca vreau imi si place de Jiji Da nu vreau. Da daca vreau ce aveti? Ca platesc cablu si imi place de cine vrea muschii mei
albumul lui Dani
piticii lui Danutz
mariana tache spune:
So...
Simona (mache), felicitari pt Lucian. Acum am vazut si eu poza . Ma bucur ca am avut si eu un mic aport in treaba asta . Auzi, dar ce se castiga?
Raluca, m-am distrat de tine cum ne-ai pove despre tunsoarea voastra. Abia astept sa-ti vad frezata.
Idem si pt Oana (legat de frezata)! Sunt convinsa ca e tare, tare frumoasa printesuca!
Simona, felicitari pt casa! Ma bucur ca lucrurile se misca. Succes cu Todea . Auzi, fugi cu Zanul pe munte! Nu-l lasa singurel! Azi am trecut pe langa spitalul CFR si m-am gandit la tine. Parca asa ai zis ca lucrezi langa, nu? Te-as fi sunat dar nu aveam connexul la mine (pe cartela aia am nr tau). Nu ai sughitat pe la 12.20?
Flavia, daca as fi eu in locul tau nu as lua nici un medicament pana nu as vorbi cu un medic mai cu experienta. Poate tipa s-a inselat si poate sarcina e fixata. Si oricum sarcina e mica la 5 saptamani ca sa vezi asta. Ai facut cumva eco transvaginal sau normal?
Mihaela, e vorba de posta din celalalt capat al Zorilor (nu langa castelari). Avand in vedere ca inca nu ti-ai activat PM-ul (casuta de mesaje personale) da-mi tu nr tau de tel pe PM si te sun eu, ok?
Roxana, soro, tu pe unde te-ai ascuns? Azi nici un post?!?
Corina, draga de tine! Si eu am suferit, dar mi-a trecut; acum sunt imuna. Dar cand te "vad" pe tine imi vine sa rad...nu te supara, dar esti terorista la faza asta! ca sa-ti traca! Si zici ca si Alex e in doliu
Stanca, mi-e dor de tine!
Oana, Florina, mai stiti ce v-am pove la MC? Despre nebunia mea? Ei, am rezolvat-o ; mi-am cumparat ce aveam de cumparat si sunt la singular.
Condoleante fetelor care au avut insomnii aseara (Flavia, Svety, cred si Corina ).
Mariana, Stefan (20.04.2004) si Simon (30.08.2005)
Pozicile noastre: album 1 si album 2
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
svety spune:
... dar daca vreti sa stiti - si nu-mi pasa daca nu vreti ca eu tot va spui - ma uit la Ciocolata cu dragoste ca-i cu Jonny Depp si-mi place .
... da de fapt nu ma uit la nimic ca aici
albumul lui Dani
piticii lui Danutz