Cluj rulz! (48)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralucames spune:

Mariana, legat de concursul cu poze de pe celalalt site, nu se castiga decat faptul ca ti se publica pe prima pagina poza timp de o saptamana... si evident ca ai o contributie importanta in cadrul gastii... referitor la poze
Frezata mica e tare frumoasa, are cateva creste mai marishoare ici colo, dar nu e de mirare, la ce circ stie sa faca... si cand te gandesti ca eram exact la fel cand eram mica....
fug pana la tvu, dar revin

minunea vietii mele

Mergi la inceput

Svety, esti kiar mortala... io nu plec din pricina ta la tvu??!!??

minunea vietii mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns steaua spune:

Corina & Alex (11 iulie 2005)

pozici

Mergi la inceput

no, m-am saturat si de tvu... ca nu e defel corect... de ce sa iasa cel mai bun??????? (sau cel putin asa credeam eu)
Fetelor, pt. ca Stefania se agita si s-ar putea sa fie din cauza calculatorului, incerc sa inchid si sa revin dimineata... va pup
Va dati seama ca inca nu am mutat-o in camera ei ???

la toate, somn usor

minunea vietii mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns steaua spune:

Svety, ; esti o haioasa!

Corina & Alex (11 iulie 2005)

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Svety, de ce te torturezi singura si te uiti la jiji???

Fetelor, hai sa va spun ce am facut azi: m-am intalnit cu Ina + Ilinca, Codruta + Petra, Diana + Mihnea (alta mamica de Cj, dar care nu a trecut inca pe la topicul nostru). A fost excelent! Fetele sunt tare dragute. Mi-a placut tare de Codruta; de Ina, nu are rost sa mai vorbesc! e mortala! mereu rade cu gura pana la urechi! Iar pe Diana o stiam deja din vremuri "revolutionare" (am citat-o). Au fost si 2 tatici. Ilinca e ! Simon si Ilinca au fost timorati la inceput, dar spre final s-au imprietenit si au ajuns sa se iubeasca . A fost tare frumos.

Codruta, cat ati mai stat dupa ce am plecat noi?

Mariana, Stefan (20.04.2004) si Simon (30.08.2005)

Pozicile noastre: album 1 si album 2
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns svety spune:

Hai Corino nu te ascunde dupa ce o fi aia...canapea cred. Hai si da fata cu realitatea . A veni ea ziua de duminik si pana atunci nu pun geana pe geana. Patru goluri le dam in freza la rapidisti . Si daca sunteti careva rapidiste, io n-am ninik cu voi, cu nimeni n-am da nici nimeni sa n-aibe cu Steaua si cu domnu' Jiji care baga mare pe OTv

mamide danicici cochet baiat(26 iulie 2005)

albumul lui Dani
piticii lui Danutz
www.dropshots.com/svety" target="_blank">

Mergi la inceput

... pana acum am fost socata dar acum realizez ca nu ne-am calificat, si nu am facut mancare pe maine, si am vase in "ghiveta"
...si n-am nink cu Oli, cu Carlos sau echipa ...cultura e de vina si radiatiile de la Cernobal si alinierea planetelor. Da nu-mi pasa. Poate io-s de vina ca am baut o bere de necaz ieri si azi are efect.

albumul lui Dani
piticii lui Danutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Uau, soro, acu vaz ca te-ai intalnit cu Ina si

Ina, cat mai stai? Mai apuca sa te vada si altii?

mi-e somn, rau!!
pe maine!

vidiazni, ce-si face omu' cu mana lui se numeste lukru' manual ...

Mergi la inceput

Ma duc sa ma culc, bine? Da sa-mi ziceti daca nu-i bine ca poate daca stau treaza nu dorm

albumul lui Dani
piticii lui Danutz

Mergi la inceput