Cluj rulz! (48)
Raspunsuri - Pagina 7
ralucames spune:
Mariana, legat de concursul cu poze de pe celalalt site, nu se castiga decat faptul ca ti se publica pe prima pagina poza timp de o saptamana... si evident ca ai o contributie importanta in cadrul gastii... referitor la poze
Frezata mica e tare frumoasa, are cateva creste mai marishoare ici colo, dar nu e de mirare, la ce circ stie sa faca... si cand te gandesti ca eram exact la fel cand eram mica....
fug pana la tvu, dar revin
minunea vietii mele
ralucames spune:
Svety, esti kiar mortala... io nu plec din pricina ta la tvu??!!??
minunea vietii mele
ralucames spune:
no, m-am saturat si de tvu... ca nu e defel corect... de ce sa iasa cel mai bun??????? (sau cel putin asa credeam eu)
Fetelor, pt. ca Stefania se agita si s-ar putea sa fie din cauza calculatorului, incerc sa inchid si sa revin dimineata... va pup
Va dati seama ca inca nu am mutat-o in camera ei ???
la toate, somn usor
minunea vietii mele
mariana tache spune:
Svety, de ce te torturezi singura si te uiti la jiji???
Fetelor, hai sa va spun ce am facut azi: m-am intalnit cu Ina + Ilinca, Codruta + Petra, Diana + Mihnea (alta mamica de Cj, dar care nu a trecut inca pe la topicul nostru). A fost excelent! Fetele sunt tare dragute. Mi-a placut tare de Codruta; de Ina, nu are rost sa mai vorbesc! e mortala! mereu rade cu gura pana la urechi! Iar pe Diana o stiam deja din vremuri "revolutionare" (am citat-o). Au fost si 2 tatici. Ilinca e ! Simon si Ilinca au fost timorati la inceput, dar spre final s-au imprietenit si au ajuns sa se iubeasca . A fost tare frumos.
Codruta, cat ati mai stat dupa ce am plecat noi?
Mariana, Stefan (20.04.2004) si Simon (30.08.2005)
Pozicile noastre: album 1 si album 2
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
svety spune:
Hai Corino nu te ascunde dupa ce o fi aia...canapea cred. Hai si da fata cu realitatea . A veni ea ziua de duminik si pana atunci nu pun geana pe geana. Patru goluri le dam in freza la rapidisti . Si daca sunteti careva rapidiste, io n-am ninik cu voi, cu nimeni n-am da nici nimeni sa n-aibe cu Steaua si cu domnu' Jiji care baga mare pe OTv
mamide danicici cochet baiat(26 iulie 2005)
albumul lui Dani
piticii lui Danutz
www.dropshots.com/svety" target="_blank">
svety spune:
... pana acum am fost socata dar acum realizez ca nu ne-am calificat, si nu am facut mancare pe maine, si am vase in "ghiveta"
...si n-am nink cu Oli, cu Carlos sau echipa ...cultura e de vina si radiatiile de la Cernobal si alinierea planetelor. Da nu-mi pasa. Poate io-s de vina ca am baut o bere de necaz ieri si azi are efect.
albumul lui Dani
piticii lui Danutz
roxana1974 spune:
Uau, soro, acu vaz ca te-ai intalnit cu Ina si
Ina, cat mai stai? Mai apuca sa te vada si altii?
mi-e somn, rau!!
pe maine!
vidiazni, ce-si face omu' cu mana lui se numeste lukru' manual ...
svety spune:
Ma duc sa ma culc, bine? Da sa-mi ziceti daca nu-i bine ca poate daca stau treaza nu dorm
albumul lui Dani
piticii lui Danutz