Cluj rulz! (48)
Raspunsuri - Pagina 8
svety spune:
Corino tu ce mai zici? Nimik? Bine ma duc...ce e val ca valu trece faza-i sa ramai la toate rece
mamide danicici cochet baiat(26 iulie 2005)
albumul lui Dani
piticii lui Danutz
www.dropshots.com/svety" target="_blank">
svety spune:
V-ati speriat, ai?? No lasa ca ma duc. Ma duc sa mananc masline.
albumul lui Dani
piticii lui Danutz
mariana tache spune:
Svety, , tu chiar ai patit ceva! Esti beton!
Corina, nu fugi! Stai aci la o poveste!
Soro, dar pe unde ai bantuit pana la ora asta??? Te-ai dat la alte topicuri, ai? Si pe noi ne-ai marginalizat?
Vezi ca Ina pleaca duminica. Maine mai ai ocazia sa o vezi. Daca te tine iti dau nr ei de tel si poate va vedeti. E o fata tare faina.
Mariana, Stefan (20.04.2004) si Simon (30.08.2005)
Pozicile noastre: album 1 si album 2
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
steaua spune:
Svety, you!
Io inche nu mi-am revenit. Am vazut sosirea Stelei mele la aeroport si atunci am realizat (putin) ce s-a intamplat cu adevarat. Aseara nu am vazut ultimele 20 de minute din meci. Simteam ca crap daca ma mai uit. Si am stat pe balcon si si si non- stop. La un moment dat am auzit un NUUUUUUUUUUUUU si m- am prabusit. Stiam ca totul s-a sfarsit!
Al meu husband a plins tata noaptea. S-a dus zombi la scoala. Io am dormit de aseara doar vreo 2-3 ore. Si nici noaptea asta nu cred ca va fi mai bine!
Corina & Alex (11 iulie 2005)
pozici
roxana1974 spune:
ba nu soro, acum am intrat...si-am scris repede si la alte topicuri, sa-mi fac norma
nu mai pot...sunt obosita franta, ma cheama patul, tzipa dupa mine nu alta!
pe maineeeee
vidiazni, ce-si face omu' cu mana lui se numeste lukru' manual ...
svety spune:
Asa-i Corino. Aseara in ultimile minute defilam prin casa amandoi ca apucati de streche. Mihai tremura ca varga si eu am fugit sa pip o tigara cand am vazut finalu'.
M-am necajit azi cand am vazut reactiile alea cu drapele arse, hai boro, etc. stii tu. Atunci am tras o jale si acu se sedimenteaza...
...deci "suparat...suparat sunt Doamne iarasi suparat" sau "hei tanti tanti tanti da-mi mie fata" - asta mi-a venit in minte .
...ia zii Corino zisa Steaua, pierdem duminik cu Rapidu? Ca io atunci.
albumul lui Dani
piticii lui Danutz
steaua spune:
No io ma duc sa ma trantesc in pat! Sa vedem ce-o iesi.
Svety inche papa masline.........
Nasha se da pe alte meleaguri...........
pozici
steaua spune:
Ii batem sa le sara fulgii. Si sa le iasa fumurile din cap la alde Jiji Corsicanu care se dadea mare asara pe tv.De nu vin la turda si ne tapam in Aries!
pozici
svety spune:
No ca am gatat maslinele. Da acu ma duc si eu sa ma aliniez in pat. Poate maine m-oi simti mai pozitiv.
... da pa voi va iubesc. Si pe toata familia mea cu Steaua-n frunte . Pa toti va iubesc .
albumul lui Dani
piticii lui Danutz
steaua spune:
...... si stii de ce is poate asa de suparata?..........
ca avui beeeep ....... ala de vis de miercuri......
pozici