Cluj rulz! (48)
Raspunsuri - Pagina 3
roxana1974 spune:
no comment!
merg sa dorm, pove maine, acum nu mai sut in stare...
vidiazni, ce-si face omu' cu mana lui se numeste lukru' manual ...
ralucames spune:
Deci, sa revenim la realitate...
Am stat azi 3 ore in gradina bot., fetele (Stefania si nepoata mea) au alergat pe aleile pavate, s-au uitat ce s-au uitat la flori, dar cel mai incantate au fost de cismelele cu apa si de turnul pe care au insistat sa il escaladam... Lalelele si panselutele sunt superbe, mai era inflorit doar magnoliul mov-roz.... merita vazut. Am vrea sa ajungem mai des acolo, ca e un miros de iarba proaspata ce te imbie inca de la intrare..., o liniste si o curatenie de care tare imi era dor...
Asa m-am saturat de alergat prin parcuri dupa copila asta care nu are rabdare deloc pe nici un obiect de joaca... cred ca degraba nu o duc in parcul de la Pritax, ca mi-e mila de mine de ce voi pati: alergat, enervat, etc.
Fetelor, va rog sa va reveniti repede, ok???
minunea vietii mele
olim spune:
somn usor fetelor.
Asta e viata, uneori pierzi alteori castigi.
Mare pacat insa.La anul vom ajunge mai departe sigur.
BRAVO STEAUA
mariana tache spune:
Bun, iar acum sa revenim cu picioarele pe pamant!
Flavia Maria, eu sunt pacienta dr Todea (la Stanca am nascut); nu vreau sa te conving sa mergi la el, desi e un medic extraordinar (sunt fff multumita de cum s-a comportat la ambele sarcini si nasteri), dar vreau sa te conving sa-ti gasesti un medic de la Stanca, caci nu se compara cu gine1 (am facut practica in ambele clinici si stiu ce vorbesc); daca vrei sa mergi la Todea iti faci programare la nr 434364; are cabinetul in M Viteazul.
Mariana, Stefan (20.04.2004) si Simon (30.08.2005)
Pozicile noastre: album 1 si album 2
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
mariana tache spune:
Flavia acum am ajuns si la faza cu cei 2 medici. Bai, dar cum o sa te imparti intre Stanca si Gine1??? Sa stii ca Todea vine la nastere chiar daca e in concediu (asa s-a intamplat acum cand l-am nascut pe Simon) cu conditia sa nu fie plecat din localitate. Tu cand vei naste? Oare prin decembrie??? Daca imi zici aproximativ data nasterii, iti spun si daca Todea are obiceiul sau nu sa plece in concediu in acea perioada (el are niste perioade de concediu pe care am observat ca le repeta/respecta; si mai are obiceiul ca in concediu sa plece din tara).
Legat de Gradina Botanica, vreau si eu sa vin maine; Spuneti ora ca sa stiu sa-mi fac programul!
roxi, maine am drum sigur la Studio; cred ca pe la 1-2 pm. Da un tel ca sa ne intelegem! Vezi ca de maine nu ma gasesti pe connex numai pe orange.
Fetelor, daca vreti sa ma sunati, pana saptamana viitoare luni, ma gasiti doar pe orange.
Mai sunt noctambuli in zona?
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
mariana tache spune:
Codrutza, azi am tot sunat la Ina si nu am reusit sa dau de ea! Tu ai mai vorbit cu ea? Musai vreau sa o vad pe ea si pe Ilinca!
Mai vroiam sa va zic ceva, dar am uitat!
Sanatate Maxima!!!
roxanicea spune:
offffffffffffff............mama ma-sii de viatza si de fotbal!
ce dezamagita sunt....
mari, ami esti in zona? sau cred ca te-ai culcat deja ca oamneii normali...
sper sa ajung maine in jur de 1-2 pm pe la studio. te sun aininte daca ajung, ok?
hai sa lasam supararea...asta este! poate nu suntem suficientzi d ebuni pt o finala europeana...nici nu stiu sa zic...incerc sa ma consolez...
pupi si o seara buna! si linistita! si fara fibrilatzii!!!!!!!!!
roxi foto
mariana tache spune:
Vedeti ca am pus pe listutza . Cine se mai simte cu si nu se afla pe listutza (din motive de neuron bolnav dupa meciul cu steaua sau din nestiinta!) va rog ma trageti de maneca ca sa trec mareata in dreptul vostru!
Avand in vedere ca numai eu ma strofoc in zona, ma duc la somnic si va urez vise placute!
Sanatate Maxima!!!
mariana tache spune:
Roxi, io om normal???
Sanatate Maxima!!!
roxanicea spune:
vad ca esti in mare forma! tia- priit vacanzta si aerul curat! bravos doamna!!!!!!!!!
ma duc la somn..si inecrc sa dorm..dupa atata eshec....; am tras de un vin roshu` si sper sa am cashtig de cauza cu el.
flavione-mariutza!!!!!!!!!!!!!! felicitari pt bebelica!!!!!!!!! fugi si te odihneste. sa auzim ca ti-ai gasit si medic si ca totul e ok!
somn usor tuturor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
roxi foto