Mamici de sept-oct 2006(25)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nicolstoy spune:

Ha,ha,ha ce mi-au facut Iti trimit pe PM daca m-o lasa.

Nicol si Vladut (3***)

POZE
NUNTA
www.vladut.myou.ro/model/page.html" target="_blank"> VLADUT fotomodel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Azi este o zi fericita pentru mine. Triplu test mi-a iesit OK, iar anticorpii anti Rh, absenti. Chiar, mai este cineva cu Rh negativ ca mine?
RYU, eu am luat acid folic pana la sf. sapt. a 13-a. Dupa aia mi-a dat sa iau Materna cu seleniu si Ca + vit. D2. Materna contine si acid folic (am citit in prospect).
MamiLili, eu iau materna, dar inca nu m-am ingrasat galopant. De la 67 kg. am ajuns la 70. Si tare mi-as dori sa pastrez ritmul asta, ca am citit undeva ca poti sa te dai cu mama cremelor, ca tot faci vergeturi. Scade riscul daca pui pe tine kg., dar pe rand, nu toate odata.
Crismemes, la ce-ai patit tu ma gandesc si eu. Sa astept 5 sapt. pana la ecografie, la fel si familia si cand sa afli ce este, sa-ti arate fundu'(letul).
Osna, felicitari pentru baietel. La mine sunt doua tabere: una vrea nepot, iar alta verisoara. Eu nu stiu inca ce vreau. Ba da, vreau sa fie sanatos (toasa).
Try, ai mare curaj ca vrei sa-ti faci amniocenteza. Eu iti urez bafta multa.
Va pup pe toate si va urez muultaa sanatate ,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gripo spune:

Mai fetelor, eu sunt putin cam ingrijorata, pentru ca de vreo 2 zile misca foarte putin asta micu'. E normal? Am stat si linistita, si intinsa, dar degeaba. Am schimbat si orele. A miscat azi cand eram la serviciu de 2 ori, l-am simtit ca s-a intors sau ceva asemanator, ca a fost destul de puternic, si gata. Cam cum ar trebui sa fie?

20+ 90%

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Multumesc fetelor pt. ideile culinare dar oua umplute si icre nu cred ca merg. am colegi cam...sofisticati, lor trebuie sa le dai finesuri...Ieri a fost ziua unei colege si a servit drob de ciuperci, conopida cu brocoli si cu sos de branza la cuptor, friptura de soia in vin rosu, dovlecei umpluti cu ciuperci tot la cuptor...deci numai lucruri sofisticate si pe care nu le faci in fiecare zi. Aaa, printre altele a avut si ardei umpluti cu crema de branza, asa ca pe astia cred ca o sa-i adopt si eu. fetelor, sper ca nu v-am facut pofta cu ceva, daca da, marti, cand ma intorc la birou ii cer reteta colegei mele si v-o scriu aici.
In rest suntem bine, va tot aud plangandu-va de kilograme asa ca dupa ce va scriu am de gand sa ma urc pe cantar sa vad eu cum stau. Problema e ca si pe mine ma batea gandul sa iau Elevit pentru ca lapte nu prea beau si mi-e ca nu-i dau lui bebe destul calciu si fier cum ar trebui in perioada asta. Dar acum ca va aud ca v-ati ingrasat din cauza vitaminelor, nu stiu ce sa mai zic...stau in cumpana. Sa vedem...

20+ & 80%
I wish I were an angel...

Poze diverse
Poze cu bebe
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20720;104/st/20060913/dt/7/k/6c4c/preg.png
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev255pr_.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamiFlori spune:

Fetelor, azi la 19.30 ma duc la dr. Iosup la echo, si sunt sanse mari sa aflu ce este: fetita sau baietel. Abia astept: eu simt ca e baiat dar fiica-mea zice ca ea s-a rugat la Doamne-Doamne pt o fetita si nu vrea sa auda de baietel. Sa vedem pe cine a ascultat DD in final....
Multa sanatate tuturor!
Va
Florina
16+5z

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Gripo, motive de ingrijorare ai avea numai daca nu-ti simti bebe macar o data la 8 ore, adica de 3 ori pe zi. Oricat ne-am dori, nu cred ca se poate misca non stop numai de dragul nostru. Eu pe bebe al meu inca nu l-am simtit, si daca nu mi-ar fi zis doctorita ca pe la 15 mai il voi simti, sigur ma panicam ptr ca vad ca majoritatea va bucurati de miscarile "colocatarului". Asa ca astept linistita in continuare si pana atunci ma bucur sa citesc despre bebeii vostri activi.

Sanatate la mamici si bebici!
Lili 15 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Inni, n-ai mai scris de ceva timp pe forum. Esti ok? Zi-mi macar ca ne citesti si n-ai cand sa raspunzi.

Sanatate la mamici si bebici!
Lili 15 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ignatica spune:

gripo eu pot sa iti impartasesc doar din experienta mea de vreo 2-3 saptamani in ale miscarilor de trupe in burtica.
La inceput, prin saptamanile 19-20 il simteam pe bebe sporadic, aproape ca nici nu imi dadeam seama daca ceea ce simt e bebele. Intram des in panica mai ales daca treceam mai multe ore si nu percepeam nimic.
Adevaratele tumbe au inceput insa cam pe la sfarsitul saptamanii 21, burtica se ridica uneori daca bebe loveste mai tare si acum stiu cu certitudine care sunt miscarile lui.
Eu cred ca nu ai de ce sa iti faci griji, poate ca bebe e acum intr-o pozitie din care tu ii simti mai rar miscarile. Sau poate ca doarme mai mult in timpul zilei si se plimba noaptea prin burtica.

mamiFlori multa bafta la ecografie.

MamaLili iti multumesc mult pentru sfaturile legate de combaterea consipatiei. A functionat perfect combinatia kiwi+portocala inainte de culcare.

Ignatica

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gripo spune:

MAMILILI si cu IGNATICA, merci mult si din suflet fetelor, m-ati linistit. Adevarul e ca eu de-abia am inceput saptamana 21 si am aceleasi senzatii pe care le-a spus IGNATICA, adica nu-l mai simt jos, unde il simteam extraordinar de bine, ci ceva mai sus, chiar mai sus bine, si sunt mai slab percepute de mine miscarile, mai ales ca deasupra troneaza si un strat de grasimutza. Dar ce sa-i faci cu paranoia asta de gravida? Nu reusesc sa ma linistesc deloc. De la inceputul sarcinii ii tot spun sotului meu (si a ramas o fraza de pomina la noi in familie), "lunile astea sunt cele mai grele".

20+ 90%

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aida_o spune:

itzy-bitzy,
mesajele tale nu apar imediat din cauza ca esti inca noua pe forum si ai postat numai 10 mesaje. daca nu ma-nsel, odata ce vei scrie 11 mesaje vei scapa de moderare si iti vor aparea instantaneu toate postarile.
nu-i vina lui pufymic, ci pur si simplu asa functioneaza forumul :)

40+5

Mergi la inceput