Mamici de sept-oct 2006(25)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ignatica spune:

Tasia mult noroc la doctor.

Si pentru Try la TT, sa dea Dumnezeu sa fie totul bine.

Ignatica

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

MamiLili si eu iau Elevit Pronatal de 11 zile, de cind am inceput saptamina a 14-a. N-am observat nici o schimbare in greutate, si daca asta ar fi prematur de evaluat, ei bine, n-am observat nici o modificare de apetit. Si la mine erau esentiale vitaminele pt ca din pacate nu maninc fructe mai deloc, parca ar fi o corvoada, cel putin nu fructe "de iarna", cind apar cele autohtone, de vara, sper sa consum mai multe.
Pufymic cum ai dormit? Sper ca nu te-a suparat maseaua aia rea. Mergi azi din nou la stomatolog? Tin pumnii!
Tasia bafta si tie la doctor astazi! Nu mai fi emotionata ca va fi totul perfect! Si eu imi fac mii de griji, dar la control totul e minunat. Penultima data, la echo, fusesem atit de ingrijorata incit cind am vazut pe monitor ca bebe e bine, am inceput sa pling si sa suspin, de se clatina imaginea pe ecran
O zi excelenta tuturor va doresc!
Eloise 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicolstoy spune:

Cicor , nu cred ca exista cuvinte pt a te alina.

Felicitari celor care au aflat recent sexul galustilor .

Pufymic esti mai ok cu maseaua?

Fetelor vedeti ca azi e sarbatoare MARE,rasfatati-va si nu faceti nimic.

Eu sunt intr-o mare dilema... gasca noastra cam a luat-o spre mare si ne tot sacaie si pe noi.Si m-as duce si as sta acasa linistita...chiar nu stiu ce sa fac.Sa nu dati cu pietre in mine...poate ca o sa ziceti ca altii chiar au probleme...Sper ca nu am suparat pe nimeni.

Cineva facea referire la Elevit - eu am luat de la inceputul sarcinii si pana in saptamana 16.De atunci am trecut pe CAL-C-Vita (care se da gratuit cu reteta de la medicul de famile).Cal-C-Vita am luat si cand am fost insarcinata cu Vladut si a fost ok.

Eu am mai scris mai demult,dar revin...la magazinul Titan, la parter, e un raion de haine unde au si haine pt gravide (muuuult mai dragute decat cele de la et 3, pt cine a fost pe acolo,nici nu se compara).Au in sprecial blugi de toate felurile (pantaloni,lungi sau 3/4,sarafane de blugi),eu chiar mi-am luat de acolo si sunt foarte multumita.Daca e cineva interesat sa-mi zica ca sa-i descriu cat mai exact unde e raionul respectiv.

Va pup si sper sa aveti un sfarsit de saptamana insorit,si la propriu si la figurat.

Azi am facut 20 de sapt

Nicol si Vladut (3***)

POZE
NUNTA
www.vladut.myou.ro/model/page.html" target="_blank"> VLADUT fotomodel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Elevitul nu se da gratuit?

Carmen siIustin (5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput

Elevitul nu e pe lista de gratuite, chiar daca suntem insarcinate.Eu l-am cumparat,daca imi amintesc bine undeva in jur de 270.000 lei cutia cu 30 de comprimate.

Nicol si Vladut (3***)

POZE
NUNTA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gripo spune:

Salutare burticutze si bebei!

BBRALUCUTZA, saru'mana pentru PM. Acum am si eu o semnatura.

PUFYMIC, ce-ai mai facut?

IONICA, merci pentru dieta. Singurul dezavantaj e ca tre sa ai timp pentru ea, dar la vara, cand intru in vacanta, sper sa o pot tine.

NICOLSTOY, magazinul de care vorbesti, are si haine de gravide, dar mai mari? Ca nu port aceleasi marimi ca tine. Si aveau cumva si pantaloni de in?

TASIA, mult noroc la doctor.

TRY, o sa iasa bine, o sa vezi.

Va pup pe toate.

20+ 90%

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrmiki spune:

Buna fetelor!
Vad ca majoritatea sunteti bine, ma bucur tare mult pentru voi.
Eu nu stiu inca ce voi face. Am fost la cativa medici, dar nici unul nu imi garanteaza 100% ca va fi ok copilul, dar pe de alta parte imi spun ca parerea lor este ca nu va avea probleme copilul. Am mai aflat de la un medic infectionist ca ar fi o analiza PCR care se face din lichidul amniotic, dar nu la noi in tara, analiza care ar confirma daca copilul a fost sau nu intectat din cauza toxoplasmozei. Cica asta mi-ar garanta aproape 100% ca nu va avea probleme copilul. Azi mai merg la un medic, dar care nu stiu ce imi poate spune., mai mult decat stiu. Ideea este ca analiza asta o pot face probabil peste 2 sapt., si rezultatul peste inca 1 sau 2. Dar s-ar putea sa prind loc si saptamana viitoare. Nu stiu ce voi face, daca voi merge la Budapesta, trebuie sa ma hotaresc. Ideea este ca un medic mi-a spus ca se poate face avort provocat pana la 24 de saptamani, iar apoi va fi mai greu si mai nasol. Cam astea sunt noutatile.
Va pup pe toate si va doresc multa sanatate si sarcini fara probleme.

Un cuvant plin de iubire pretuieste atat de mult si totusi el costa atat de putin." N. Iorga
http://community.webshots.com/user/mcrmiki
Miha&Sorin&Bogdan(24.12.2000)&Vlad(17.11.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itzy-bitzy spune:

Pufymic ce se intampla cu mesajele mele ca nu se vad? Am scris la 11 si ceva si vad ca e 14.30 si tot nu se vad

18 +

itzy-bitzy

Mergi la inceput

Gripo ,marimi mari ams enzatia ca au .Pantaloni de in nu aveau cand am trecut eu ultima data pe acolo,aveau in schimb niste pantaloni 3/4 dintr-un material subtire,nu stiu sa-ti zic exact ce material era,poate tercot.Pantaloni de in gasesti la www.bebbulevard.ro.Eu mi-am luat o pereche de pantaloni de aici ,de in,si sunt super ok (daca imi amintesc corect pretul, in jur de 600.000).

Nicol si Vladut (3***)

POZE
NUNTA

Mergi la inceput

Corect e www.RECLAMA ILEGALA.

Nicol si Vladut (3***)

POZE
NUNTA

Mergi la inceput