Mamici de sept-oct 2006(25)
Raspunsuri - Pagina 5
ionica spune:
Haide-ti ca va spun ce voi gati in seara aceasta!!!imi vine sotul acasa
ROSII LA CUPTOR
1kg rosii italiene (din alea lunguete) sau rosii normale
2ardei grasi
Un catel de usturoi
Ierburi "de provence" sau in romaneste magheran,thym,ect.
Ulei de masline
Sare gronjoasa si piper
Mod de preparare:
Se taie rosiile pe din doua, ardeii in lamele julien, se pun intr-o tava care merge la cuptor, se pune usturoiul taiat marunt (taiati catelul de usturoi in doua si aruncati tija de pe centru)
adaugati ulei de masline,(eu sunt mai larga la mana cu uleiul)ierburile sarea si piperul
Se pune la cuptor timp de 30minute si se serveste cu peste facut in papiota.
Peste in papiota
Eu folosesc peste intreg ,pastrav(se poate folosi ori ce fel de peste intreg sau filet)
2pastravi intregi i-i pun pe fiecare in hirtie de aluminiu adaug la fiecare suc de lamaie proaspat si ierburi ,adaug ulei de masline sare si piper.
Se gateste la cuptor timp de 35minute (pestele intreg si 20 min. filet)
E bine sa gatiti inainte legumele ;le lasati deoparte acoperite cu aluminiu sau cu un capac ,se vor carameliza,hmmmmmmmdelicios
Pofta buna!!
try spune:
La cate se intampla pe aici mi-e si frica sa mai intru pe subiect, va spun sincer.
Maine merg la triplu-test, dar sincer ma bate gandul sa fac si amniocenteza indiferent de rez. triplu-testului... ramane sa discut maine si cu dr. sa vedem ce zice...
Cricor, chiar daca nu te ajuta prea mult, dar poate macar te alina pt. o clipa faptul ca ma gandesc la tine mereu...
.......in 16+ sapt.
Alex - 5 Nov. 2004 ......... poze cu noi
mephala30 spune:
Este pacat ca nu s-a calificat Steaua, mai ales ca au avut o prima repriza buna.
Asta e....
Mamilili, vad ca fetele nu prea iau Elevit. Si eu asteptam impresii, caci mi-a recomandat medicul meu, dar nu acum, ci mai inkolo, pe la 24-25 saptamani.
Osna, felicitari pentru baietel! Sanatos sa fie!
Vad ca sunteti preocupate de efectuarea TT. Sincer, si pe mine incepe sa ma ingrijoreze problema asta: medicul mi-a spus ca nu e cazul sa-l fac, dar totusi....vad eu.
Ionica, ce delicioasa pare reteta!
Multumim si pentru postarea dietei.
Raluca, sa-ti traiasca nepotelul si sa fie sanatos!
Carmen si
Iustin (5.06.2004)
Album Iustin
Vauva spune:
Buna burtici!
Cricor m-a intristat tare vestea ta. Dumnezeu sa-ti dea putere sa treci si peste incercarea asta.
Am vazut ca vorbeati despre diabet gestational. Si eu am tras o sperietura cand la ultima vizita la moasa mi-a iesit zahar in urina. Am ramas blocata mai ales ca eu mananc asa de rar dulciuri.In dimineata aia tocmai mancasem dulceata de capsuni cu paine prajita. Dar m-a pus sa o repet a doua zi dimineata fara sa mananc nimic de seara de la 8 si a iesit normal.
Ionica bune retete gatesti
. Subscriu si eu la ce a zis Ionica. Aveti grija cu laptele si produsele lactate daca mancati multe sa incercati sa le luati mai slabe in grasimi. Si aici se recomanda slabe la gravide. Am inceput sa beau si eu lapte fara grasime deloc si cascaval cu 9% grasime.
Osna felicitari pentru baietel
!
Pufymic ti-a mai trecut durerea de masea?
Tare urate sunt durerile astea. Pe mine cand eram mica ma dureau cumplit. Acum le-am aranjat pe toate aici. Sper ca nu mai am nici o carie...
Ralucatare dulcic nepotelu! Sa va traiasca!

Pupici,
Vauva
22+
http://community.webshots.com/user/Vauva101
itzy-bitzy spune:
Heiii burtici!!! Imi cer scuze ca nu am mai scris in ultimul timp, dar nu am avut timp. Acum am recuperat tot ce ati scris si imi pare tare rau ce s-a intamplat cu Ale si cu Cricor. Sunt alaturi de ele cu gandul si cu sufletul, si sper ca Dumnezeu sa le binecuvanteze in curand cu un bebe sanatos.
Eu sunt bine si in sfarsit se pare ca am simtit-o pe meymutzica...si de data asta nu a fost asa ca o broscutza ci miscari usoare, si delicate, incat am simtit nevoia sa ma scarpin in locul ala, ca ma gadilase.
Era asa ca un serpisor miic. Ieri insa, am avut o durere in partea dreapta care revenea la intervale, cred ca era contractie...am luat no-spa si mi-a mai trecut dar nu de tot...
Va trimit si eu cateva poze cu mine ca pana acum nu m-ati vazut.
Pufymic...offf cu durerile astea de masele si eu te inteleg, pt ca atunci cand imi era lumea mai draga o pateam, la licenta, in sesiune...si tot asa...acum sper sa nu mai am probleme ca as innebuni.
Ingereasa felicitari pentru baietel. Sa fie sanatos si sa ai o sarcina si o nastere usoara.
Ryu sa stii ca si eu iau in continuare acid folic, 1 / zi ca asa mi-a spus. Insa vitamine se pare ca dupa echo morfo de la 22 sapt.
Mexxa ai grija sa nu mai cazi, ca si eu pe la 3 luni am cazut de pe scaun aici la birou , mi-a fugit de sub funs, ca e pe rotile, si am luat o cazatura ...noroc ca a fost ok..pt ca scaunul era lasat ff jos.
Va pup pe toate si aveti grija de voi
18 + sapt
itzy-bitzy
itzy-bitzy spune:
Am uitat sa pun pozele. Scuze...
Pufymic pune-le tu in albumul cu burtici te rog...
http://pg.photos.yahoo.com/ph/alina_dragan2002/album?.dir=/6df7re2&.src=ph
18+ sapt
itzy-bitzy
tasia spune:
"Neata 
mephala30 eu iau Elevit Pronatal de pe la 13 saptamani. Desi analizele de sange le aveam bune, iar doctora mi-a zis ca pot sa iau in continuare acid folic pana pe la 24 saptamani, am rugat-o sa imi dea ceva vitamine. Aveam zile in care efectiv nu aveam chef sa manac nimik, si am zis ca nu ii face bine la bb sa nu-si ia vitaminele, + ca de la mine bb nu avea ce sa-si ia, eram scheletica in periaoada aia. Mi-a recomandat Elevit, cica e cel mai bun. Si chiar mi se pare bun
Cat despre ingrasatul de la vitamine... sincer nu cred in asta. Cred doar ca vitaminele iti pot cresete pofta de manacare, atat, restul tine de tine, cat si ce manaci.
Ma duc la 14:30 la doctor, si am niste emotii... ca niciodata. Imi bate inima intr-un hal... Sper sa fie totul bine cu
meu.
O zi buna la toti 
17 + cu 
itzy-bitzy spune:
Hai ca nu se vedeau si mai pun o data
.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/alina_dragan2002/album?.dir=/6df7re2
18 +
itzy-bitzy
mephala30 spune:
Tasia, mersi de raspuns.
Si bafta la dr. Faci eco?