Mamici de sept-oct 2006(25)
Raspunsuri - Pagina 8
mexxa spune:
Buna seara scumpele mele
...
Eu astazi ma simt mai bine..mi-au mai trecut durerile dupa ce am stat jumate de noapte cu gheata..mai urat e ca am ramas cu cateva vanatai..pe mana e jumate vanata si soldul, dar macar ma bucur ca s'a mai ameliorat durerea ca am crezut ca innebunesc azi-noapte.
In rest sunt ok..ma tot gandesc la Marta78...aseara am visat-o cam urat si sunt ingrijorata..sper ca este bine si ea si bb mic din burtica.
MamiFlori asteptam vestea la de la ecograf..multa bafta.
Va pup si va urez o seara frumoasa.
poze
Vine barza
ryu spune:
Buna burticutelor,ce mai faceti?
Mcrmikiiti doresc din tot sufletul ca totul sa fie bine in cele din urma.
Gety felicitari ptr TT.
TRY felicitari ca vrei sa faci amniocenteza,sant convinsa ca o sa fie bine.
mamiFlori iti tin pumnii,indiferent ce e important e sa fie sanatos.Abia astept sa ne spui cum a fost.
Mexxa ma bucur ca te imti mai bine.
Am observat ca si voi va-ti pus intrebarea de ce
se misca la un moment dat mi putin.Si eu la fel dar acum mam linistit auzindu-va pe voi.
Multi 
ptr toate mamicile si
lor.Multumesc fetelor ptr raspuns in legatura cu acidul folic.
Pufymic sper sa iti fi trecut durerea de masea si sa nu te mai chinuie atat.
ryu-21sapt
tasia spune:
buna seara 
Va multutmesc fetelor pt incurajari 
Am fost astazi la doctor, si suntem bine
S-a uitat doctora pe col, a zis ca e ok,inchis, totul arata bine. Ecografie nu a vrut sa-mi faca ,a zis ca e suficienta cea de acum 2 saptamani. Daca ar fi dupa mine eu as vrea sa-l vad pe bb in fiecare saptamana la eco, sa stiu ca e acolo si ca e bine
Am luat-o pe doctora la intrebari, cu ce analize trebuie sa mai fac, cand fac si amniocinteza...ea radea...
ma intrebat de unde am toata informatia asta. Am zis ca de pe forum
Eu am zis ca nu e buna daca nu ma pune sa fac saptamanal cateceva analize. Mi-a explicat: deoarece TT este negativ si am doar 21 de ani, nu am mai pierdut alte sarcini, nu am alte probleme,deaceea pentru mine NU SE FACE AMNIOCINTEZA. Eu de unde sa stiu? 

Cica anumiti factori de risc determina doctorul sa te puna sa faci amniocinteza. EU na...vreau cum e mai bine, sa fac tot ca sa stiu ca e bine bb.
aida_o vad ca mai intri pe la noi, ce bine, mai invatam cate ceva de la tine
Da am o curiozitate, cand il faci si tu pe bebe mic,ai peste 40 saptamani. Nu se induce nasterea daca treci de 40 sapt.???
Pupici la mamici 

17 + cu 
bogdan_alyna spune:
Buna seara!!!!
Pot si eu sa intru in cercul vostru? Va pot spune ca si eu am un ingeras in burtica care se va naste in jurul datei de 15 octombrie
Va multumesc!!!
anangel_lexi spune:
bb_ralukutza vad ca te-ai hotarat asupra unui doctor (sau mai bine zis doctorite
). Pai avem si DPN-ul apropiat, poate ne intalnim pe la spital. Ar fi frumos, nu?
20+ & 80% 
I wish I were an angel...
Poze diverse
Poze cu bebe
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20720;104/st/20060913/dt/7/k/6c4c/preg.png
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev255pr_.png
putzuruca spune:
Pupicei fetelor,
Felicitari celor care au venit cu vesti bune de la eco si care au aflat sexul copiilor.
Corina, imi pare tare rau de necazul tau si te felicit ca esti o luptatoare.
Azi am simtit miscari de trupe in burtica destul de des. Acum sunt sigura ca este bb. Am observat ca se misca mai mult cand mananc.
Vitamine am inceput si eu sa iau de doua zile, Elevit. Nu pot sa spun deocamdata ce efecte au, insa sper sa nu ma ingras f rau de la ele. Deja am pus aproape 5 kg si aveam un surplus inca de la inceput. Oricum cel mai important este sa fie bb sanatos ca de kg scap eu cumva.
Ryu, mercic de compliment. Nu esti singura care a observat ce sani am. Aseara mi-am probat sutienele si vreau sa-ti spun ca imi mai incap doar mameloanele in ele. Am avut cateva zile cand credeam ca o sa-mi explodeze sanii. Mi-au crescut f mult. Macar de ar avea bb ce sa manance...!
Pupicei si va astept cu vesti bune...ca de rele...nu mai vreau sa aud.
putzuruca
17+
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;29/st/20061002/dt/7/k/e5fe/preg.png
MamiLili spune:
Ignatica, m-am bucurat citind ca sfatul meu a avut efectul dorit. Chiar vroiam sa-ti sugerez portocalele, dar nu stiam daca le agreezi sau nu. Eu mancam portocale zilnic inainte, dar de cand sunt insarcinata nu ma mai atrag. Iar prin combinatia kiwi-portocale ai impuscat 2 iepuri: ai scapat de constipatie si ti-ai adus un aport natural de acid folic (kiwi)si vitamina C (kiwi si portocala).
Fetele care vor sa asimileze acidul folic pe cale naturala trebuie sa manance alimente verzi: salata verde, varza, kiwi, urzici...cred ca m-am facut inteleasa si nu v-am bagat in ceata cu "verdele" meu.
Pufymic, n-ai mai dat nici un semn de ieri. Esti ok? Sper ca ti-a trecut maseluta.
Sanatate la mamici si bebici!
Lili
15 sapt