Zalauance!!!!!!!!!!!!! la apel......10
Raspunsuri - Pagina 12
Bimilit spune:
elutzaam citit pe fuga mesajele tale si am inteles eu gresit.uite iti dau si ca sa ma ierti.
va tzuc si mai vin...........
Bianca - soacra cu DOUA nurori!
elutaf spune:
adriana v-au palcut leii?
bianca nu ma supar, da am inceput sa ma gandesc ca nu cunosc jiboul
merg sa beau o cafea sa-mi revin
Mihaiela si www.babiesonline.com/babies/m/mihaita" target="_blank">Mihaita
BlueEyes spune:
Am vint cu invitatzia la un prieten....si are net... So... n-am ratat ocazia sa va scriu...
Adriana...scuze ca n-am zis de pantofi. Am fost chiar in ziua aia, dar sunt prea inalti pt mine. Sunt chiar foarte dragutzi, dar eu ii vreau mai joshi si ascutzitzi sau patratzoshi in fatza...
Acuma am sosit din Cluj... shi... AM ROCHITZA... mai mult chiar, imi shi place shi-mi vine bine. Acuma mno, nu-s eu fotomodel... dar nici rau nu arat... (ce modesta-s... ma mir shi eu )
Am impartzit invitatzii la toata lumea la care trebuia in Cj... mai avem cateva prin zalau shi am scapat. Va trimit shi voua varianta electronica, numai sa am vreme...
Va pupacesc... ca mergem la alta casa
Nunta noastra
Marturii
Iubim sa fim indragostitzi...acesta este adevarul...
BlueEyes spune:
Am ajuns pe acasa... dar numai prin trecere... Nu gasim lumea pe acasa Cred ca mergem shi noi pe platou... sa vedem ce zice puiu
Nunta noastra
Marturii
dianaiulie2009 spune:
Am scris un mesaj enorm si a venit Paula si a apasat pe "delete" ... deci nu mai rescriu ... ca tre sa le fac baitza la printese ..
Noapte buna !!!
albumele noastre
diplodocus spune:
va salut!
Postez si eu ca sa ma pontati pe ziua de azi
Nu am noutati prea mari...Putintel obosita...
Pupici la toate
IOANA si Luca-Mihnea
Bimilit spune:
salutare gasca!!!!!!!!!!
claudia mi-am uitat telefonu acasa si am vazut ca ai sunat.noi am fost la popas si ne-am jucat putin.nu ne-am oprit pe platou pt ca era multa lume.
elvira te-am vazut cu printesa .cred ca va indreptati spre casa.
adriana maine musai sa pove pe mess.
ioana ati fost afara?
mihaela sper ca esti bine.vad ca azi ai tras chiulu .
elutza unde esti????????????????????????
paula spor la impartit invitatii.
va tzuc si mai vin................
Bianca - soacra cu DOUA nurori!
elutaf spune:
sunt aici ...
noapte buna tuturor
Mihaiela si www.babiesonline.com/babies/m/mihaita" target="_blank">Mihaita
claudiasabou spune:
Buna seara ,acu a adormit Rebeca si am intrat sa va salut.
Bianca nu-i nici o problema ,poate reusim alta data sa ne intalnim.
Elvira ai fost pe platou cu printesa ta pe la 6?Eu cred ca voi erati la nisip,dar nu sunt sigura.
Claudia si Rebeca (29 iunie)
poze Rebeca
BlueEyes spune:
Am terminat...in sfarsit...pe ziua de azi. Credeam ca dureaza mai putin, dar lumea se supara daca nu intram macar umpicutz. Shi asha se prelungira vizitele noastre pana mai devreme... Saptamana asta... nush cum a trece, ca tare multe am de facut. Probabil mai intru numai in weekend. va pupic... sa avetzi grija de voi shi de aia mici
Nunta noastra
Marturii