Zalauance!!!!!!!!!!!!! la apel......10
Raspunsuri - Pagina 11
dianaiulie2009 spune:
Voi pune si eu poze cand descarcxam aparatul ... va anunt eu ...
In comparatie cu Elutza noi ne-am " tras " in toate pozele , sau aproape in toate ...
Am intrat si intr-o zona unde nu au acces vizitatorii , dar nu din vina noastra ci din cauza faptului ca nu era nimik pe usa de genul " accesul interzis vizitatorilor" , abia dupa ce ne-au vazut pe noi acolo au pus afisul pe usa . O sa va arat pozele de acolo ... cu niste acvarii imense si niste stalactite de decor foarte dragitze .
Putzintica rabdare doar ...
albumele noastre
dianaiulie2009 spune:
Si iarasi eu ...
Elutza multumim de informatii ... ca tare ne-au fost de ajutor .
Pentru informatie ... Gradina Botanica e deschisa zilnic de la 7 la 19 ...
albumele noastre
claudiasabou spune:
Buna fetelor,ce active sunteti!
Eu sambata dupa cum v-am spus am fost la tara ,iar ieri am fost la iarba verde pe Meses.Rebeca a fast tare incantata,nu a dormit ieri de amiaza sa nu cumva sa piarda distractia.A fugit intr-una dupa mingi si dupa copii.Cred ca duminica viitoare o sa mergem dinou.
Sunt superbe pozele de la Gradina Botanica ,a fii musai sa mergem si noi.
Claudia si Rebeca (29 iunie)
poze Rebeca
claudiasabou spune:
Kim povestea ta e impresionanta.Va doresc multa sanatate tie si Aliciei.Si eu am nascut prin cezariana, deoarece am avut o sarcina transversala si au fost ceva probleme la nastere(era sa raman fara uter),dar pana la urma s-au rezolvat.
Mihaiela nu reusesc sa vad pozele cu Mihaita ,nu stiu de ce.
Adriana la cresa sunt 25 de copii,nu sunt educatoare ci doar asistente si bone.Dorm in patuturi cu grilaj.Nu am intrebat foarte multa detalii.O prietena mi-a spus ca si-a dus fetita si dupa o saptamana au reusit la cresa sa o dezvete de pampers.Cu mancarea nu prea stiu cum se pocedeaza,Rebeca mananca singurica acasa inclusiv supica(binenteles ca nu foarte corect,dar se descurca).
Va pup si revin mai tarziu.
Claudia si Rebeca (29 iunie)
poze Rebeca
dianaiulie2009 spune:
Mi-am amintit de Carmenardelean ... mai stite careva ceva despre ea ??? De ce nu ne mai viziteaza oare , ca pe alte topic-uri posteaza ... Sa fie ceva ce nu i-a placut la noi ???
Bianca , parca tu aveai nr. ei de tf. , nu mai vb cu ea ???
Oricum sper ca totul e ok !!!
albumele noastre
Bimilit spune:
salutare gasca!!!!!!!!!!
eu cu tudor am fost la shhopingareala.si acum astept sa se trezeasca matei ca sa iesim afara.
adriana , carmen nu se simte prea bine.a fost internata in spital.am vb doar cu sotul ei.ii tinem pumnii sa scape cu bine .mai are o luna si jumatate pana naste.speram sa fie ok totul.am impresia ca nu sta comod pe scaun si de aceea nu prea intra pe forum.
va tzuc si mai vin...........
Bianca - soacra cu DOUA nurori!
Bimilit spune:
elvira ! ce amintiri faine.cand eram copil....................mama parca mi-e dor de copilarie.uf cum trec anii si azi maine ajung soacra, carunta si stirba!
va tzuc si mai vin.........
Bimilit spune:
gagici pe unde sunteti????????????
hai ca mai butonez putin si poate va " prind" pe forum.
va tzuc..........
Bimilit spune:
no, gagici cam slaba miscarea pe aici.va tzuc si povestim mai pe seara.fug sa-i pregatesc papica la matei.noi iesim in parc .poate ne intalnim.
va tzuc si mai vin...........
elutaf spune:
acum am venit acasa, sunt terminata
rapid:
bianca n-am inteles unde am gresit? dar poate din cauza oboselii
claudia pozele lui mihaita sunt pe baza de lista, probabil ca nu mi-ai trimis adresa de yahoo sa te trec pe lista, daca vrei sa le vezi trimite-mi-o si remediez situatia
adriana vezi ce inseamna sa stii unde ai voie si unde nu, asa voi ati reusit sa vedeti si zona interzisa, pe care intre noi fie vorba nu am vazut-o de ceva ani ... ma bucur ca v-a placut gradina
elvira ai sarbatorit 1 mai prin munca, mai i-ati si tu cate o zi libera
pe toate si mai vin
Mihaiela si www.babiesonline.com/babies/m/mihaita" target="_blank">Mihaita