Zalauance!!!!!!!!!!!!! la apel......10

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

salutare!!!!!!!!!!salutare!!!!!!

am intrata sa va urez o noapte linistita.

va astept dimineata la cafea si o poveste.

va tzuc si mai vin..............

Bianca - soacra cu DOUA nurori!

Mergi la inceput

iar vin , ca-s uituca.

mai vad ca va trageti pe si nu ziceti nimic de intalneala.sa inteleg ca nu vreti sa ne intalnim?uite eu zic ca nu-i musai in week sa ne vedem ci si in cursul saptamanii.no, gata nu mai fac planuri de una singura .va astept cu idei si propuneri.

va tzuc si mai vin...........

Mergi la inceput

elutza poate cu postarile mele asa de tarzi tin zalau pe prima pagina.

gata ca fug sa trag o tzigara si ma duc si eu la .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BlueEyes spune:

Fetelor... sa stiti ca dupa nunta nu mai ratez nici o intalneala... Acuma insa is super stresata shi ocupata... De ceva vreme incerc sa-mi fac timp sa merg la solar shi la manichiura shi nici 2-3 ceasuri amarate nu-mi gasesc
Dar las' ca trec toate astea....shi nu mai scapati de mine

Nunta noastra
Marturii

Iubim sa fim indragostitzi...acesta este adevarul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BlueEyes spune:

Heeyy...nu-si bea nimeni cafelutza inca? Eu is deja la al doilea ceiuc ... Pup u

Nunta noastra
Marturii

Iubim sa fim indragostitzi...acesta este adevarul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elutaf spune:

buna dimineata

am baut deja cafeaua ... s-a trezit si puiutul (care a dormit bine peste noapte) ... vom trece imediat la organizatorice

bianca sa inteleg ca inca nu te-ai trezit, asa se intampla daca stai noaptea pe forum

claudia ne poti vedea

adriana astept poze cu "zona interzisa" si nu numai

paula spor la pregatiri

ioana cum e Luca? nu ne-ai mai zis nimic de diversificare

mihaela pe unde esti?

chiar ma fetelor, cand ne intalnim?

si mai vin

Mihaiela si www.babiesonline.com/babies/m/mihaita" target="_blank">Mihaita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

'neatza fetelor !!!

Eu sunt pe metereze de la 6 dimineatza , doar ca pana acum nu am reusit sa intru sa postez .
Reiau , in mare , ce am scris ieri si a sters Paula .
Deci ... am fost ieri pe platou , dar nu am stat prea mult din cauza fumului si a galagiei care era prin zona . Am urcat apoi in parc la leagane , dar nici acolo nu am stat mult pentru ca erau " tinerii " din ziua de azi care vorbeau vrute si nevrute si Andreea ne tot intreba ce e aia sau ai'lalta ... asa ca am uschit-o rapid spre casa . In concluzie ... abia asteptam ziua de 1 iunie cand , speram noi , se va inaugura noul parculetz de joaca din Zalau . Nu ai dom'le unde sa iesi si sa stai linistita cu copiii ...

Azi noapte a fost binisor , Paula a avut vreo 2 treziri numai . Andreea parca e infundata la nas si a ramas si ea acasa ... oricum fetele stau azi cu vecinii pentru ca a mea catifea are de semanat ...

Elutza ...da , ne-au placut leii , doar ca erau copii si nu a prea putut sa stea Andreea mult pe ei ... dar o poza tot le-am facut ... si paula era maraita ... era trecuta ora ei de somn ...

Sa aveti o zi minunata ... mai vin ...

albumele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudiasabou spune:

Buna ,sunt prezenta si eu la apel.
Mihaiela sunt tare frumoase pozele.Mihaita e tare scumpic.Noi ne pregatim sa mergem la tanti doctor sa ne dea trimitere pentru analizele care trebuie la cresa.
O zi buna.Va pup.

Claudia si Rebeca (29 iunie)

poze Rebeca

Mergi la inceput

cafengiste la apel!!!!!!!!!

acuma m-am trezit.si ce vaz? zalauancele pe pag a doua .pai se poate.eu nu dorm ca sa ne tin in top .da lasa ca nu scapati azi de mine.

paula bag sama ca ti-am picat dragi .ca vad ca intri la ore matinale sa ne "vezi"..sa-ti iasa nunta asa cum vrei.

elutza voi cum stati cu diversificarea?laptic mai ai?

adriana vezi, de aceea noi ne tot plimbam cu masina sa cautam liniste.uite noua ne place in parculetul de la OMV .asa cum sti parculetul e mic , dar linistit.deci mai e o luna pana la marele eveniment?mai da secretoasa mai esti.spune-ne mai multe.auzi da ce te-ai face fara vecin? nu ai discutat cu factorul alergic? poate te lasa de buna voie si poti face un" contract" cu vecinii.

claudia va tin pumnii pt analize.desi stiu ca multe mame isi rezolva fisa medicala a puiutilor , eu zic ca e bine sa-i faci analizele .

mihaela pe unde esti????mai, sper ca nu ai intrat la noi din lipsa de timp si nu din alte motive.

ioana pe unde esti?????????hai la raportul de dimineata si la o ceasca de ceai.

elviraaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!hai la o cafea virtuala.

va tzuc ca fug sa trag si o tzigara si sa-mi hranesc odorul.apoi iesim afara.

mai vin....................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diplodocus spune:

postez repede ca eram pe pagina 2!!!
Mi-am facut somnul de frumusete cu bb, asa ca abia acum ajung la raport si la ceaiul virtual
Ieri am fost suparata ca am luat o teapa de la tati...Ne promisese masina, ca el are oricum pneumonie(!) si sta acasa...Ne-am imbracat frumos, si suna Calin inainte d a merge dupa masina...Surpriza, se hotarisera sa mearga la tara. Asa ca am stat acasa...Dar nu-i chiar asa d grav ca tocmai si-a luat Logan(dar inca nu l-a scos d la Dacia service) si ne cadoriseste noua saracuta Dacie...Nu rideti mai...ca are 4 roti si un acoperis,si merge bine...Calul de dar nu se cauta in dinti,nu?
Cu diversificarea..cind cum..Azi i-am dat banana si nu apucam sa iau in lingurita cit de repede deschidea el gurita...De miine introduc carnita, si sper sa fie bine...Nu prea stiu ce cantitate dintr-un aliment sa-i dau p saptamina...
Pupici,mai vin..

IOANA si Luca-Mihnea

Mergi la inceput