Zalauance!!!!!!!!!!!!! la apel......10
Raspunsuri - Pagina 14
Bimilit spune:
salutare!!!!!!!!
am papat bine, eu mi-am baut cafeloaiele si acuma ne pregatim de iesit afara.
ioana lasa mai ca-i buna dacia.pt drumurile noastre e ok, intretinerea ieftina, asa ca sa aveti noroc la ea.si vb ai nemultumitului i se ia daru.
fetele va tzuc ca mergem afara.vb mai tarziu.
Bianca - soacra cu DOUA nurori!
for2nity spune:
Buna dimineataaaaa!!
Stiu ca nu e dimineata, dar deh, sa zicem ca inca nu-i 12 Oricum, m-am trezit atat de devreme, ca deja sunt satula de lucru si vreau acasa. Ce sa zic, m-am apucat de curatenie, hehe, s-ar zice ca-i banc, dar nu e. Asa nu se mai poate, eu nu mai gasesc nimic in casa aia, trebuie pus si repus totul, dar abolut totul la locul lui. Asa ca, am luat hotararea de a ma ocupa cel putin o ora pe zi si de treburi casnice. Credeti ca o sa-mi ajunga timpul sa mai fac si cate-o mancare pe la bucatarie? Hehe, s-au facut paianjeni pe aragaza. Sssss, sa nu ziceti la nimeni, ok?
Claudia, daaaa, noi am fost ieri in parc, si am trecut si pe la nisip. O las pe Alexia cate putin sa sa obisnuiasca cu copii caci deocamdata e f. salbatica si singuratica.Da' tu ma rog frumos de ce nu m-ai tras de maneca, a? Ia sa-ti fie rusinica. Zilele trecute chiar ma gandeam sa-mi sterg postarile si pozele de pe forum, nu de alta dar ma simt asa, pusa la expozitie, adica voi ne stiti si noi...pauza.
Noi printre altele, am profitat ieri, ce sa zic ca ne-am inteles de alaltaieri cu tati care e mort dupa mici, asa ca, desi lui tati nu-i place aglomeratia, ieri am stat si am mancat mici. (Cu riscurile de rigoare, eu dau in diaree dupa fiecare sarbatoare de genul asta, da' mi-am zis ca o diaree nu-mi strica, mai dau o juma de kil jos )
Cu toata obsesia lui tati pt igiena si regimul lui vegetarian, ieri am facut-o lata.Deh, schimbare de decor.
Bianca, si eu vreau intalneala, cu cat mai repede cu atat mai bine ca mi-e dooor de voi si-o pizza buna. Si expira guma, haha. Cat despre locul de joaca, hai sa nu mai fie un secret, eu intentionez sa amenajez unul, chiar aici langa magazin. Dar inca nu am toate aprobarile, asa ca...inca nu e sigur sigur nimic. Dar mi-ati fi de mare mare ajutor daca mi-ati scrie ce si cum v-ar placea sa fie. Macar unul sau doua lucruri care v-ar placea daca mi-ati scrie fiecare...Spre exemplu: daca v-ar placea sa fie soare sau umbra...ce sa fie pe jos...pietris, iarba sau covor sintetic...tobohan de platic, fibra de sticla sau otel...stiu si eu, chestii de care v-ati batut in alte locuri si nu v-au placut.sau care v-au placut.
Eeeee, acum am scris cat pentru toata saptamana
Va pup
eu si printesa mea Alexia Cristina (6.11.2004)
Bimilit spune:
salutare!!!!!!!!!!
iar eram pe pag a doua.fug sa-l culc pe matei si apoi vin cu idei pt elvira.
va tzuc si mai vin..........
elutaf spune:
elvira eram convinsa ca tu vei organiza locul de joaca, cine are grija sa ofere cele mai bune servicii copilutilor nostri? ... pentru inceput eu o sa fiu foarte fericita sa-l deschizi ... cum mi-ar placea si cu iarba si cu pietris si cu nisip si nu mai continuu ca eu as vrea tare multe
bianca la a catea cafea esti?
[pup si mai vin]
Mihaiela si www.babiesonline.com/babies/m/mihaita" target="_blank">Mihaita
Bimilit spune:
salutare forumiste!!!!!!!!
elutza sunt doar la cafelutza nr3, ca m-am trezit tarziu, dar recuperez.
elvira mama eu zic sa faci locul de joaca pt copilasi asa cum vrei tu, pt ca ai idei bune ( am vrut sa scriu ca esti idoata[de la idei-idioata]).desi vorba elutzei ar fi bine cu iarba , pietris , etc , dar si cu covoras sintetic ca sa nu se loveasca prea rau micutii nostri.mama si ar fi bine daca pe timp ploios si racoros ar fi acoperit.oricum vor fi carcotasi care nu o sa fie multumitzi asa ca fa-l cum vrei tu.parerea mea.
adriana bag sama ca ai mult de lucru .
claudia cum a fost la analize?
ioana ce faci?dormi?
va tzuc si mai vin..................
mihaela_s spune:
Salutari fetelor!
Ce sa va zic...ca n-am postat de cateva zile, sambata si duminica am fost la cluj, am fost la ceva cumparaturri si printr-un paruculetz cu copiii. In sfarsit am reusit sa-mi cumpar cadouri de banii primiti de ziua mea, dar nu i-am cheltuit inca pe toti. Nu m-am simtit foarte bine, dar nici n-am vrut sa stau in casa. luni trebuia sa merg la munca, dar am ramas acasa...la fel si azi. Ma tot doare capul si sunt slabita. Ei, maine merg la serviciu, daca tot nu ma simt bine nici stand acasa...
Ieri de fapt n-am stat chiar acasa, am fost in Baia-Mare, ne-am dat cu fetele cu trenuletul si ne-am plimbat prin parc, am fost la Mc'Donalds si am venit acasa seara. Diana si-a facut o pictura, a fost taaaare incantata.
La gradina botanica din Jibou am fost si noi, dar azi toamna, e frumos. Daca inca nu ati ajuns la cea in Cluj, va zic sa mergeti, e mai mare si mai frumoasa ca cea din Jibou, o sa va placa cu siguranta. Noi am vrut sa ajungem acum, dar nu am avut timp. Fetelor, noi iar venim in we la zalau (cred),e ziua matusii mele si poate va onorez si eu cu prezenta. Inca nu stiu amanunte, dar va anunt de indata ce aflu, ok?
In rest suntem bine, Silvia e ok cu vaccinul, a schiopatat si sambata toata ziua, a dormit noaptea destul de rau, apoi s-a linistt cu nurofen iar duminica era deja ok.
Eu va pup, mai vin azi pe la voi!
PS bianca, adriana, elvira, cum sunt produsele de la Q? As vrea sa-mi comand si eu...calitatea e ok? Iar marimile? Potrivesc cu cele in magazinele de la noi?
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!
elutaf spune:
mihaela stiu ca eu sunt subiectiva (doar sunt din jibou) ... am vazut amandoua gradinile si tot pe-a noastra o prefer ... spre sfarsitul lunii mergem la cluj si vrem sa o revedem si pe cea de acolo, sa-l ducem si pe mihaita ... sa vedem ce voi spune dupa aceea
sanatate multa
mihaela_s spune:
quote:
Originally posted by elutaf
mihaela stiu ca eu sunt subiectiva (doar sunt din jibou) ... am vazut amandoua gradinile si tot pe-a noastra o prefer ... spre sfarsitul lunii mergem la cluj si vrem sa o revedem si pe cea de acolo, sa-l ducem si pe mihaita ... sa vedem ce voi spune dupa aceea
sanatate multa
elutza, e ok! Eu pe cea dn jibou n-am vazut-o primavara, asa ca nu prea pot compara. Mie imi place cea din cluj ca acolo mi-am petrecut o parte din vacante cat eram eleva, apoi studentia si normal ca o vizitam in fiecare primavara, mai mergeam si invatam acolo...deh, tot subiectivitate se cheama si la mine . Pupicei!
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!
dianaiulie2009 spune:
Iesiti azi afara ??? Care pe unde mergeti ??? Noi cred ca mergem pe platou sau in parc la leagane !!!
Va astept si pe voi ...
albumele noastre
claudiasabou spune:
Buna fetelor,sunt prezenta la apel ,am scris si mai devreme ,dar nu am reusit sa trimit mesajul.
Am fost azi la medicul de familie si spre dezamagirea mea am aflat ca Rebeca are rosu in gat si conjunctivita.Sunt un pic suparata ,dearece ea nu a fost bolnava din noiembrie.
Maine mergem sa facem analize ,sper sa nu o chinuie prea tare.
Elvira imi cer mii de scuze ca nu " te-am tras de maneca",dar nu eram foarte sigura ca esti tu.Promit ca data viitoare o sa vorbim.
Te felicit pentru ceea ce faci pentru copii din orasul asta.Chiar era mare nevoie de un loc de joaca pentru copii.Eu sunt foarte incantata si de magazinul tau.Tine-o tot asa.
Va pup.
Claudia si Rebeca (29 iunie)
poze Rebeca