Zalauance!!!!!!!!!!!!! la apel......10
Raspunsuri - Pagina 10
elutaf spune:
ca sa nu va fac sa asteptati ca vad ca bianca nu mai poate dau link poze
am facut o boacana si am dat cancel inainte s se incarce toate si apoi le-am pus din nou si uite asa momentan unele poze sunt de doua ori, dar pana dimineata voi remedia situatia, asa ca multe dintre voi nici nu veti observa ...
si noapte buna
Mihaiela si www.babiesonline.com/babies/m/mihaita" target="_blank">Mihaita
Bimilit spune:
elutza.superbe poze.musai sa-mi duc si eu plozii sa vada .
va tzuc si mai vin...........................
Bianca - soacra cu DOUA nurori!
elutaf spune:
binaca draga chiar dormi noaptea? nu de alta dar eram pe pagina a doua
ma bucur ca ti-au placut pozicile de la gradina, chiar merita vazuta ... nu e departe si e super ... noi ne-am propus sa mergem mai des pe acolo ... cand eram copil mergeam in fiecare duminica
mihaita a dormit foarte bine azi noapte, nici nu e de mirare dupa oboseala si somnul putin de ieri ...
azi o luam de la capat, mergem la iarba verde la gradina poporului (organizeaza firma sotului)... sper sa ne simtim bine
si mai vin
for2nity spune:
buna dimineata,
mai Bianca mai, unde mi-ai vazut tuprintesa ?!?!?! Intrebarea era alta de fapt, cum de nu te-am vazut si eu sau cum de nu m-ai vazut si pe mine caci am fost cu ea toata dupamasa.
Fug ca tocmai s-a trezit printesa si ma striga Mai vin. Va pup.
eu si printesa mea Alexia Cristina (6.11.2004)
dianaiulie2009 spune:
Salutare !!!
Noi ne pregatim sa plecam la Jibou !!!
Elutza oare e deschis azi la gradina botanica ??? Daca esti prin zona scrie rpd daca sti cumva programul ...
Pupici !!!
albumele noastre
elutaf spune:
adriana nu vad de ce nu ar fi deschis?
cum ajungeti, dupa ce intrati in jibou ajungeti la o intersectie un drum o ia spre gara si celalalt spre centru, o luati spre cel spre centru si tineti drumul pana vedeti BRD-ul si pe langa el faceti stanga ...apoi cam la 200m pe dreapta este gradina botanica
distractie placuta
Bimilit spune:
salutare cafengiste!!!!!!!!
elutza nu da cu rosii .da nu e pe stanga cum mergi de la zalau?auzi bag sama ca mihaitza trebuie obosit ca sa doarma.
elvira draga, cand ti-am vazut eu printesa tu nu erai.cobora pe clujului cu colegu.domnisoara era in tricicleta.mama si ce-i mai placea.
adriana drum bun si distractie placuta.auzi cand ai timp hai pe mess sa ne conversam .sau poate azi ne-ntalnim pe " viu"?
claudia treci si raporteaza cum a fost la tzara.
ioana pe unde esti???? nu ai fost la raportul de dimineata.
mihaela servici usor.ce fac fetele.cu cine le-ai lasta azi?
va tzuc si mai vin..............fug sa-mi beau cafelutza.
Bianca - soacra cu DOUA nurori!
for2nity spune:
Hai sa bag si eu una buna...pe vremea copilariei mele, in fiecare zi de Luni era inchis la gradina botanica...
eu si printesa mea Alexia Cristina (6.11.2004)
dianaiulie2009 spune:
Fetelor ... daca aveti ocazia sa mergeti la Gradina Botanica v-o recomand cu cea mai mare incredere . E o minunatie . Noi nu am fost niciodata pana acuma. E o slendoare , mai ales acum cand e vremea lalelelor , vorba Elutzei . Lui Andreea i-a placut cel mai mult in incaperea din prima sera , prima pe dreapta cum intri , ii zicea " jungla " . Sunt niste copaci imensi ... si niste frunze imense ... Ce sa mai ... e fantastic ..
Noi acum am ajuns , am oprit la Pensiunea Eden , care e pe stanga cum mergi spre Jibou , am vrut sa mancam ceva acolo , dar Paula nu a vrut sa doarma nicaieri , nici in carucior , nici in masina si uite asa am fost nevoiti sa venim acasa . Cum a vazut patutzul a inceput sa rada incetisor , am pus-o in el si in tr-un minut a fost gata ...
Am fi vrut sa mergem si pana la Manastirea Bic dar ... lasam pe altadata .
Ma apuc de bucatareala , sa pregatesc ceva papitza pentru azi si pentru maine .
Daca ne lasa vremea poate iesim dupamasa si noi pe platou ... daca nu stam in casa ... sau poate iar mergem in vizita la cineva ...
Deseara avem program de baitza , deci prea mult nu vom sta pe afara , asta in cazul in care nu ploua , ca in Jibou a inceput sa picure chiar cand ieseam din orash .
Mai vin ...
albumele noastre