Zalauance!!!!!!!!!!!!! la apel......10
Raspunsuri - Pagina 9
Bimilit spune:
salutare gasca!!!!!!!!
matei m-a pacalit.pe cand m-am dus pregatita cu papica, el a adormit asa ca stau si butonez pana se trezeste.
va tzuc si mai vin............
Bianca - soacra cu DOUA nurori!
dianaiulie2009 spune:
Am fost si noi o tura prin orash . Am trecut si pe la Elvira la magazin , am fost sus la depozit si mi-am cumparat o ie tare dragutza , dar cred ca asa o sa ma si tina de cat a fost de "scumpa" .
Om trai si om vedea ... vorba aia ...
Andreea e la dans , asteptam sa vina si apoi mancam . Daca se trezeste Paula poate mergem pana la Jibou sau poate mergem pe Sarmas in vizita la niste prieteni ca au tot insistat de mult sa iesim la un gratar cu ei . daca mergem pe Sarmas poate le facem o vizita si finilor nostri ca si asa nu ne-am vazut de mult , numai prin orash intamplator . Inca nu suntem hotarati ce vom face azi .
Asteptam sa vedem la ce ora se trezeste Paula si apoi ne hotaram .
Pupici ...
albumele noastre
dianaiulie2009 spune:
Liniste si pace !!!
Elvira am uitat sa-ti spun cca noi ieri nu am fost afara , de aceea nu ne-ai gasit pe platou . Am spus intr-un mesaj anterior , ca am fost in vizita la niste prieteni si am venit tarziu de acolo .
Cred ca la Jibou vom merge maine deoarece Paula inca doarme . Asa ca azi ni se arata iar vizita ... pe Sarmas ...
Mai vorbim ...
albumele noastre
BlueEyes spune:
N-am reusit inca sa citesc tot... Dar am zis ca nu pot lipsi de la raport... Aseara am chefuit de ziua mea... cu colegii de la firma... in seara asta... cu colegii shi piretenii de la scoala Va tzuk
Acuma plec la impartzit invitatzii...atatea mai am...
Nunta noastra
Marturii
Iubim sa fim indragostitzi...acesta este adevarul...
dianaiulie2009 spune:
Paula nu ai zis nimik de pantofiori !!! Ti-au placut sau nu ???
Bianca nici tu nu ai zis nimik de ce ai primit de la q. !!! Iti sunt bune sau nu ??? Ce parere ai de materialul din ele ??? Hai zi rpd sa stim ce sa facem si noi pe viitor !!! Adica , sa mai comandam sau nu ???
Pupici si ... noapte buna !!!
albumele noastre
diplodocus spune:
va salut si eu, ca sa nu lipsesc la raportul de azi:)
Noi am fost azi la Biserica(cu pitic cu tot) apoi,dupamasa la o plimbare.Am ajuns pe Platou, dar nu am stat mult ca era o harmalaie de nedescris...
Molipsindu-ma de la voi, imi suride si mie ideea de a merge la Jibou mine.Stie cineva daca e deschis si intre ce ore???
Va pup, noapte buna
IOANA si Luca-Mihnea
elutaf spune:
fetelor sa nu care cumva sa nu mergeti la gradina botanica ca o sa va para rau ... acuma incarc pozele si cu toata selectia am pus 151, asta fara a incarca inca albumul cu pozele in care suntem si noi ... e super-super
mihaita s-a simtit foarte bine, a povestit intr-una cat am stat in gradina si a sarit somnul de amiaza, sa nu va zic cat de incantat a fost de lei (de fapt leii sunt o atractie pentru toti copiii, si noi i-am indragit in copilarie si nu aveam voie sa-i ratam ori de cate ori mergeam in gradina)... nu l-am dus in sere pentru ca e prea mic si mi-a fost groaza sa-l port in brate prin toate, dar data viitoare (pe vremea trandafirilor) vom avea deja peste un an si sper sa-l duc si acolo ...
si mai revin dupa ce se termina de incarcat pozele sa va dau link-ul sa va delectati
Mihaiela si www.babiesonline.com/babies/m/mihaita" target="_blank">Mihaita
Bimilit spune:
salutare gasca!!!!!!!!!!
mama da ce distractie a fost azi pt unele forumiste.noi am fost in parculetul din OMV si pe la 20,30 am fost pe platou.mama da astea nu-s normali.aveau bietii copii un singur loc de joaca si l-au monopolizat cu bancutze si fum de prajeala.
adriana am scris ca nu am luat coletele de la posta pt ca nu am avut buletinul la mine.asa ca o sa merg doar marti.is curioasa de mor daca ne vin articolele si ce calitate au.va anunt eu .
mihaela unde esti???????????cum a fost la cj?
elutza astepr pozele.nu ma culc pana nu le vad.asa ca vezi ce faci.
ioana ti-am trimis PM.
elvira azi ti-am vazut printesa.nu zic mai multe .
va tzuc si mai vin.................
Bimilit spune:
ioana cand?
fetelor cand punem de-o intalneala? nu de alta da expira gumitza.
elutza nu ma face sa astept.
Bimilit spune:
iar vin
mai fetelor am uitat sa va zic cat sunt de bleaga si aiurita SI BLONDAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
matei si-a aruncat suzeta langa patutz , iar eu cand m-am aplecat dupa ea am dat cu arcada stanga in marginea exterioara a patutzului , care e din plastic.mai, nu am putu sa respir de durere cateva secunde .s-a umflat pe loc , dar faza e ca s-a si invinetit.asa ca arata ca.colegu nu a vrut sa iasa cu noi afara ca zicea ca-i e rusine , ca o sa creada lumea ca-s batuta de el.