Bebelusi de sept-oct 2005 (103)
Raspunsuri - Pagina 5
mysweetest spune:
Hristos a inviat!
noi suntem bine, nu mai stam deloc la schimbat, ne intoarcem imediat pe burta, ne plimbam toata casa, tocmai ne-a iesit si al 3 dintisor (cel de sus).
Noaptea ne trezim doar de 2 ori..o data pe la 2-3 si apoi la 7.
La multi ani sarbatoritilor zilei!
Ma apuc sa citesc si eu din urma ca ati scris o multime zilele astea.
Marlena & mysweetest Alexandru *3 septembrie 2005*
uite atat de mari suntem
cge spune:
Eu sunt socata in legatura cu bebelushul colegei RalucaiC.
Doamne ajuta sa fie operatia de ajutor.
Raluca, scrie te rog frumos, e inadmisibil ce s-a intamplat.
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei
miflore spune:
Buna dimineatza!!!
Raluca, asteptam vesti bune de la colega ta!
Fetelor, oare trebuie sa ne ducem bebeii la oftalmo?
Catush, asa, asa, marea diversificare!!! Noi am trecut de faza cu supa, carnea si galbenusul, in week-end bagam si noi branzica! Bafta!
Kristinutza, dar si cu geamul deschis e jale! Si 2 geamuri nu merg deschise, ca se face curent...cred ca opririle dese, cheia marilor succese si ceva aer conditionat...
Marinela, mercic!
Dana_ch, felicitari pentru stelute!!!
Ma duc sa fac supa, eu sunt dusa de tot, fac supa zilnic! Mai e cineva care face asa sau sunt singura?
Mihaela si Ana Maria
Poze AICI
BiuMil spune:
miflore, ca ma intrebai cat se face pana la cabana...nu mai mult de 3 ore, tinand cont de traficul de pe valea prahovei..plus ca ultimii 12 km, de la zarnesti pana la PF sunt asa si asa...
Roxi, tu ziceai ca ai rude la Nucsoara...sa_mi spui cum ii cheama ca sa iti dau vesti despre ei...
Ioana, cu placere schimbarea de capitol...noroc ca a fost Locca prin preajma sa duca treaba pana la capat...
Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005
Tonnia spune:
Miflore, si eu tot cu supa zilnica dar am prins o vitezaaa!
Raluca C, cum ii curgeau ochii, ce fel de secretie era? Ii curgeau de la nastere sau la un moment dat? Si eu m-am speriat mai ales ca si lui Dinu ii mai curg uneori de la un timp si am uitat sa ma stresez...Vedea bine, ma rog cat pot sa se prinda parintii..., adica daca apuca obiectele sau bajbaia dupa ele? Ti-am facut capul patrat.
Marinela, deci si Iaris al tau e marait...Sa-mi spui daca iese vreun dinte.
Diana30 spune:
Salut fetelor,
Din cauza de vaccinul de ieri Mihnea are acum 38grade rectal.Stiu ca asta nu-i febra la copii dar i-am dat totusi 2,5ml de panadol.Am procedat bine oare sau trebuie sa las organismul sa lupte cu virusii introdusi?(Dr. Anya?)
b_irina_c spune:
'nata la amiaza!
La mine la servicu e ca la nebuni... Asa ca iar am citit pe diagonala de la dreapta la stanga...
Multumesc tutror care l-au felicitat ieri pe Vladut. Va , ca de obicei dragute .
Vera am vazut ca ai aparut. Stai linistita ca ginerele e f. cuminte. M-am plans luni intregi de el, dar acum zau ca nu am nimic de "rau" de zis .
Revin....
Irina si Vladut (26.08.2005)
Poze
maddy77 spune:
Buna fetelor,
La multi ani sarbatoritilor!
Catush,La multi ani!!!Imi pare rau ca n-am ajuns in parc,sper sa ne intalnim vara asta.Distractie placuta la munte!Ce inalta e Briana!..si Bianca avea la 6 luni 7800 si 71 cm.
Eu branzica o fac din La Dorna 1.5 sau Milli cu iaut si-i dau cam 2 linguri mari la masa de fructe sau cu iaurt.Ieri i-am pus in piureul de legume carnita de vitel si nu a vrut sa pape,i-am mai dat si puire de cartofi si pe asta l-a scuipat.
Voi ce mai dati la masa de pranz in afara de piure de legume?ca eu sunt in pana rau de tot?
AAAA..ne-a iesit urocultura sterila...asa ca azi sarbatorim!
BiuMil spune:
Simo, am pus pe mailul comun paginile cu exercitiile de care spuneam...e mai usor asa ca sunt si desene. sper sa se vada cat mai bine.
am uitat sa va spun ca am introdus si noi iaurtul, de vreo saptamana si am facut si compot de mere. au fost doua idei bune pt ca legumele acum le manca in combinatie cu iaurt....si ii plac foarte tare asa! Kid, stiu ca tu aveai problema asta, daca nu ai incercat deja, la noi a mers...i-am dat si cu legume la borcanas si cu piure facut de mine si a fost incantat!
iar compotul cred ca a rezolvat problema constipatiei...asa ca o sa ii dau macar la doua zile.
voi cum faceti marul copt? cu tot cu coaja?
Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005
Anya20 spune:
Diana - nu-i nimic ca i-ai dat panadol. Era destul de aproape de febra si probabil ca ar mai fi crescut un pic temperatura.
Alina
Anya mea(19 oct. 2005)