Bebelusi de sept-oct 2005 (103)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Bravo, Maddy!!!!!

Diana, eu mereu i-am dat dupa vaccin nurofen/panadol, chiar pediatra ma sfatuia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Buna ziua fetelor! Se aglomereaza treaba la scarbiciu si nu am avut inca timp de forum, dar recuperez...

Tonnia, noi nu am trecut pe 4+ la Avent, suntem tot la tetinele cu numarul 3. Am in schimb doua cu flux variabil, iar viteza 3 de pe ele e egala cu cea de la tetinele numarul 4...Mie mi se par bune, Alexandra cand ii e foame trage cu putere si se ineaca cu numarul cel mai mare, asa ca la inceput ii dau cu viteza 2 si apoi, cand se mai calmeaza ii dau cu 3. Daca ii dau cu 3 din prima se ineaca si scoate laptic pe la colturile guritei. Asa ca nu am avut nevoie inca de nr 4. Biberoanele de la Nuk le-am scos la pensie, am incercat si cu marimea 2 si cu tetina cu orificiu mare pentru lichide groase, cum ea nu mananca supa-crema , ii dau piureul de legume direct cu lingurita si functioneaza. Din aceleasi considerente nu am folosit nici mult-laudatul biberon cu lingurita, m-am chinuit ceva cu el si am abandonat, m-am intors la lingurita simpla. Stiu insa mamici care il folosesc cu succes.

Bianca, bravo ca Milan papa bine cu iaurt...Si mie mi s-a parut in prima zi de iaurt ca i-ar place in piureul de legume...a papat tot. Dar nu e de la iaurt, era de la dovlecel, ii place f mult gustul dovlecelului si asta era. A doua zi- piure de cartofi cu iaurt si piept de curcan- pauza, nu a mai mancat. Nu stiu cine mai zicea, dar e adevarat: la blender iese piureul de cartofi cam clisos asa...nu imi place nici mie, cred ca o sa il zdrobesc cu scula aia speciala de cartofi...Sau nu-i plac manechinului meu cartofii

Azi mi s-a raportat de acasa ca a mancat f bine branzica (250 de ml de Dorna rosu-3,5% grasime) cu jumatate de borcanel de fructe. Ieri i-am facut cu mar ras si banana si a fost chin mare: o zi asa si o zi asa, adica fara mancare. Asta e!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Ca sa nu ma dezmint, mai scriu repede un mesaj: cand ma apuca dorul de scris nu ma mai pot opri.

Am citit intr-o revista ca dupa 6 luni trebuie sa ii dezvatam de suzeta ca exista riscul de a face infectii la ureche
Cum zice si Tonnia si Alex e un copil extrem de marait: ea are 2 dinti, altii nu se vad deci nu e de la dinti.Dar maraie tot timpul, daca ii plughez suzeta tace, asa ca noi o folosim la greu pe timpul zilei. Noaptea adoarme cu ea in gurita apoi o scuipa si nu o vrea inapoi, ba mai nou a invatat sa si-o gaseasca prin pat si dimineata o gasesc suzetind la greu (dar peste noapte vad ca nu o mai are in gurita, deci si-o baga singura). De multe ori e invers pusa in gurita (alea de la Nuk le avem), incerc sa o trec pe Avent, ca la astea nu conteaza cum o pune in gura, dar fara mare succes, nu ii place forma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana30 spune:

Anya,Tonnia, saru'mana de raspuns.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Catush La multi ani !!!

Maddy felicitari pt urocultura!

Irina si Vladut (26.08.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

LA MULTI ANI SARBATORITILOR ZILEI!!! Sa cresteti mari si frumosi!!! Mario, Eva-ELena, Mihai Cristian, Alexandru, Radu-Cristian, Ana-Maria si Vanessa Sarah Maria!!!
Ioana, transmite-i Mirunicii felicitari pentru dimensiuni!!! Telefonul lui Carmi cred ca-l am si eu daca ma scotocesc bine!
Marlen, felicitari pentru toate progresele!!!

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Bianca, mercic! ce inseamna drum asa si asa? Rupi masina in doua? Ca sotul e dispe cu drumurile proaste...e ceva pietris sau sunt hauri cat casa?
Tonnia, super, suntem 2 care gatim zilnic supa! Bine c-ai intrebat tu cu okii ca eu tocmai ma pregateam...si Anei i-au curs mult timp, stiti doar de cate ori v-am boscorodit la cap...dar de la 5 luni n-a mai avut nimic!

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Hello

Mi s-a stricat copilul de ieri de cand l-a trezit cainele. Si-a dat de tot programul de somn peste cap. Sper sa-l repar ... sau poate sa ma gandesc la un alt orar care sa ma coafeze vara? Ma gandesc ca vara nu o sa pot sa-l scot la 2 afara, asa ca ar trebui ca la ora aia sa doarma frumusel in casa.

Chiar vroiam sa intreb si eu de branza, cata trebuie sa manance un copil la 7-8 luni? Eu ii fac din 250 ml de Dorna si rade tot, amestecat cu piure de fructe. E putin sau e ok?

Si eu ii cam fac in fiecare zi supa. De vreo 3-4 ori am lasat si pt. ziua urmatoare, dar de cand a inceput sa manance mai mult ii fac in fiecare zi. Mi s-a facut reflex, ma trezesc dimineata si incep sa fac branze si supe, bleah.

Ruxandra, mama de Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

O sa credeti ca ii dau in fiecare zi borcan cu piure de fructe la cat va bat la cap cu ele, dar jur ca mai mult de 2 pe saptamana nu folosesc. Insa, azi am fost la bila in dr. taberei si nu numai ca nu aveau piersici, dar hipp lipsea cu desarvasire . Mi s-a lipit mana in schimb de un puzzle de-ala cu cifre, ultimul, asa ca azi evoluam la cifre

Ruxandra, mama de Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana30 spune:

Ruxandra,da cand nu-i dai borcan,ce fructe ii dai?Ca ii nasoala perioada asta d.p.d.v. al fructelor si legumelor.

Mergi la inceput