Bebelusi de sept-oct 2005 (103)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Ce nasol cu Steaua!!!

Roxi, e asa de frumos Darius!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_ch spune:

buna dimineata,azi mergem si noi la vaccin,mi-e asa mila de el dar e spre binele lui.

Roxiedulce foc Darius.

Poze cu Lucas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxi23 spune:

NANADANA, TONNIA seamana cu ma-sa.
Acum ne gatim sa mergem la dr. de familie. n-am nici un chef, dar ne-a chemat ca cica e sfarsit de luna si vrea sa il vada si ea pe darius(referitor la raceala!) Am zis sa ma duc, asa vad si eu greutatea si lungimea copilului. revin cu vesti!
Va pup!

"PENTRU CA DUMNEZEU NU POATE FI TOT TIMPUL ALATURI DE NOI, A CREAT ...MAMA"

POZE NOI
DARIUS EDUARD(9.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiuMil spune:

buna dimineata!

noi raportam o noapte cat de cat linistita, fara treziri de scos mucii si alte operatiuni sangeroase...cel putin din partea mea. Sotul se plagea pe la 4 ca bb vorbeste singur la el in camera dar eu l-am indemnat sa il lase sa isi continue monologurile nocturne, ca daca are ceva sa ne spuna stie cum sa ne cheme!

Diana sa va fie de bine mutarea si sa va simtiti cat mai bine in noul camin!

la multi ani lui Luca ,VLad si Lucas !!!

Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Buna dimineata si la multi ani sarbatoritilor Luca ,Vlad si Lucas! Multumim si noi celor ce ne-au felicitat pentru dimensiuni .

Va spuneam ca miruna are 9 kg; chiar si asa, inca nu si-a dublat greutatea - dar cu putin noroc si-o dubleaza la 9 luni. Astazi am mai vazut gingia sparta in 2 locuri: stinga sus si stinga jos, deci in curind o sa zimbeasca cu 6 dinti. Pe dreapta nu am putut sa ma uit (eu ii bag lanterna in gura) ca nu m-a lasat, de aceea suspectez ca in citeva zile o sa aiba gingiile sparte si pe dreapta. Mare noroc pe capul meu; si cind i-au iesit primii 2 dinti era sotul plecat.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Ioana cu lanterna ce idee buna

Poze cu Lucas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns christina-m spune:

Buna dimineata

N-am mai intrat de o groaza de vreme si nici n-am apucat sa citesc din urma cu toate sarbatorile si musafirii. Si nici week-endu-ul acesta nu voi reusi pt ca azi mergem la cluj, sa petrecem 1 mai cu prietenii nostri din studentie.
E prima iesire mai lunga a lui Matei, si speram sa iasa bine. Inca nici n-am inceput sa impachetez si sunt tare multe de pus.
Matei e bine, voios si zambaret, si tare se bucura cand vede copii: ii pipaie, ii pupa si le canta si chiuie. Maine facem 6 luni si vom petrece la Cluj.
Sper ca toata lumea e bine si toti bebeii sanatosi.

Cristina si Matei (29.10.2005)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

'Neata,
Si eu sunt f. emotionata, ca in sfarsit mergem la munte, la Tusnad si cu niste prieteni.
Am 1 an si ceva de cand nu am mai fost, sper sa fie ok, sa nu se imbolnaveasca vreun copil.
Desi Victor era cam mucios de dimineata.

Iar fac bagaje, dar ce-mi place ca nu voi mai gati we asta.

Eu nici nu m-am gandit ca Anca nu va manca masa de legume de la borcanase. I-am luat we trecut ptr Pasti si le-a mancat fara problema.
A mancat la o masa un borcanas mare de 200gr de curcan cu mazare parca.

Ruxandra, sa nu uit aseara am fost in Selgros Pantelimon si avea borcanase cu piersica de la hipp.
Din Billa eu am luat borcanase de mar cu piersica parca de la nestle.

O zi super va doresc,

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihairi spune:

Buna dimineata mamici si bebici!

Eu sunt suparata ca Iustin e bolnavior. E ragusit si are diaree. Ieri dimineata s-a trezit la 5 sa faca kk, apoi a mai facut de 4 ori in cursul zilei taricel, insa cu mucus. Azi a facut la 6.30 si apoi la 7.00 moale, moale.
Asa ca la 9.00 a mancat orez cu banana, iar la pranz ii dau piure de morcovi fierti cu piept de pui.
Dar mi-e asa de mila de el cand il aud ragusit... E un scump.
Fetele cu bebici kk-ciosi ce le dadeati in afara de mancare de regim?
Dr. Anya ce sa-i mai dau?

2 baieti frumosi
poze noi

Miha+Ciprian(10.06.03)+Iustin(10.09.05)

Mergi la inceput

cristina_m si cge distractie placuta si sa le meage bine bb,sa va intoarceti sanatosi si cu bateriile incarcate

mihairi sanatate lui iustin.

Poze cu Lucas

Mergi la inceput