Bebelusi de sept-oct 2005 (103)
Raspunsuri - Pagina 13
miflore spune:
Nu l-am vazut deloc pe Jiji, a disparut!
Noapte buna frumoaselor!!!
Mihaela si Ana Maria
Poze AICI
nanadana spune:
Miflornu i_am spus la aflat singur ,zapand pe programele sport au dat astia comentarile si golulrile ,este tare necajit
gata va spun noapte bun ,somn usor , vise placut si treziri cit mai putine
poze
BiuMil spune:
Miflore, ii dau si fructele, la masa de fructe, si zeama pe post de ceai...doar ca trebuie strecurata ca mie imi cam infunda tetinele.
si noi am fost la film!!!! daca stiam ne vedeam acolo...
drum asa si asa inseamna ca e pietris, nu sunt noroaie sau chestii din astea...nu rupi masina, doar ca ultima data noi am mers aia 12 km cam cu 20 -25km la ora...bine, era masina nou noutza. oricum e stresant doar pt sofer, ca peisajul e fain....
Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005
miflore spune:
Nanadana, mai fa-i un masaj sotului sa-i treaca supararea!
Flavia, eu am pat-tarc; e-adevarat ca nivelul de jos e f. jos, si eu m-am gandit la chestia asta; s-ar putea sa mai creez o etapa intermediara in ideea in care scot salteaua cumparata de mine si care are cam 10cm inaltime; pe de alta parte,mutand-o la parter si punandu-i si salteaua de cocos parca nu mai e chiar asa de jos!
Altfel, se pot face niste chingi reglabile prinse de etaj si de marginile patutului!
Mi-ar fi placut si mie etaj intermediar!
Mihaela si Ana Maria
Poze AICI
miflore spune:
Bianca, merci! Deci drumul e bunicel!
Hai ca te pisez cu compotul asta, adica tu-i dai merele fierte? O sa-i fac si eu sa vad ce zice!
Imi pare rau ca nu ne-am intalnit la film! Era ceva lume!
Acum chiar ca ma culc!
Mihaela si Ana Maria
Poze AICI
BiuMil spune:
exact, miflore, merele fierte la care adaug foarte putina zeama ca sa iasa cat de cat o pasta, dar depinde si de mere, nu cred ca e cazul la toate...
ti-a placut filmul???
Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005
flavia2904 spune:
Mersi Miflore ,eu nu am alta saltea,dar m-am gindit sa-i facem una la comanda,sau sa facem cumva niste chingi,cum zici tu.Poate mai au mamicile si alte idei.
Noapte buna tuturor.
diana_n spune:
Buna fetelor,
E noapte, Petrut si sotul dorm, eu stau cu laptopul in brate. Suntem la hotel, ne-am mutat in New Jersey. Azi a venit camionul cu lucrurile noastre, am stat in noul apartament sa descarce mobila si toate cutiile (cam 80 buc.) Am montat patutul, am sters geamurile si am dat cu aspiratorul in camera lui, apoi am plecat sa mancam la restaurant. Acolo Petrut a fost admirat de 6 tinere care luau masa langa noi, sotul ii propunea sa mearga se le ceara nr. de telefon si sa le zica "va sun in 15 ani"
Maine incepe greul, curatenie si despachetat lucrurile mai importante.
Gina mie doctorita mi-a recomandat Fenugreek, am luat 2 pastile pe zi timp de 3 zile.
Diana30 intr-adevar deabia am inceput diversificarea ca baiatul meu e foarte bine dezvoltat. Nu i-am dat deloc cereale, acum ii dau la ora 10am si la 6pm 2 borcanele :unul de legume si unul de fructe, un borcanel are 117gr (4oz.) , in rest lapte de la mine.
Va scriu alta data ce mai face Petrut, de fapt pot sa zic ca azi am hotarat ca zice "mama".El zice de mult ma-ma-ma si multe altele, dar nu ne venea sa credem
Diana si Petrut (3 oct 2005)
roxi23 spune:
Fetelor m-a trezit Darius la 6 dimineata si, pentru ca nu vroiam sa bag aspiratorul asa devreme (ieri dimineata am facut asa si ma gandesc la injuraturile vecinilor!), am zis sa va arat si eu cateva foto de la Paste. ?Iata deci! PASTE 2006 CU DARIUS, ROXI SI EDDIE
sarbatoritilor zilei, sa cresteti mari, cuminti si ascultatori! Si sa fiti sanatosi!
"PENTRU CA DUMNEZEU NU POATE FI TOT TIMPUL ALATURI DE NOI, A CREAT ...MAMA"
POZE NOI
DARIUS EDUARD(9.10.2005)
nanadana spune:
Buna dimineta eu sint beata Antoine sa trezit la 1 dimineata si pina la 4.7 min nu a mai vrut deloc sa doarma mi_a facut noapte alba si la 7 dimineata cine era in picioare? .....Antoine bineinteles
La multi ani sarbatoritilor de azi Luca ,VLad si Lucas multi pupicei de la noi
Roxieste asa de scump Darius
Diana bafta cu despachetatul si aranjatul
Miflor ia trecut supararea cu niste injuraturi si o tigara
poze