Smecherasi de iulie-august 2004 (176)
Raspunsuri - Pagina 11
amironeanu spune:
Dana, felicitari!!!! Si uita-te lung dupa multe fete si poate iese fata, asa se spune.
Mai fetelor, dar Steaua a fost de coma! Chiar asa sa ia 4 goluri ![]()
![]()
Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefi mica-mica si Stefi - mica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare
rain spune:

de suparare ca nu s-a calificat Steaua, nu-mi vine sa cred, dupa ce am avut lacrimi de bucurie, acum sint asa trista, ma doare si capul de suparare ...de pe alta parte ma gandesc ca asta e fotbalul, se joaca pana in ultimul minut!
anul viitor vom castiga finala!
noroc cu Dana, ca ne-a dat o veste atat de frumoasa ...Dana, felicitari!!!
ma bucur din tot sufletul pentru voi, sa va dea Dumnezeu o fetita sanatoasa si frumoasa asa ca tine, iar tie o sarcina usoara!
nici nu mai stiu ce vroiam sa scriu, cred ca despre moata mea, se pare ca in sfarsit am trecut de perioada de acomodare la gradi, Doamne ajuta, simteam ca nu se mai termina, de doua zile primesc numai cuvinte de lauda de la educatoare, ingrijitoare, sint atat de bucuroasa cand imi spun ca e foarte cuminte, ca nu mai plange, mananca, doarme, vorbeste, se joaca ...are mami fetita mare!
va pupacim, fug in pat sa citesc putin, sa mai uit de suparare!
Nicole &
Andreea Alexandra (26.07.2004)
Poze cu mamici, burtici, pitici, Andreea 1-4 luni
Andreea de la 4 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40285" target="_blank">Povestea nasterii
kim222 spune:
Si mie imi pare tareee rau ca nu ne-am calificat in finala...
Mi-am mai adus aminte de ceva....ce detergent folositi pentru spalatul rufelor copiilor vostrii? Exista si ceva lichid? Mercic.
As dormi mai putin, dar as visa mai mult, intelegand ca pentru fiecare minut in care inchidem ochii, pierdem saizeci de secunde de lumina.
roxanaz spune:
neatza
Danaaaa??? io nu jtu ce sa cred si asta e primu subect citit azi. pls lamureste-ne!!! da ori ba?
Nicole lasa supararea...stii ca io nu-s stelista da aseara am fost.....dar e inadmisibil ce s-a intamplat. sa nu joci o repriza intreaga si sa si mai vrei sa te califici....la revedere!
Anca bafta la medic! asteptam sa ne spui ce rezultate ai.
Olivia perwoll lichid - care e cel mai usor, ariel lichid, persil lichid....eu folosesc perwoll ptr rufe colorate dintotdeauna ptr Pat si e super ok.
Lia nu e musai sa faci deslipire de placenta si alte minuni. cand mergi la doctor?
fug la treaba....o zi super tuturor!
g_ioana spune:
Neatza gagici,eu-s fericita ca am adormit spunandu-i scufitza rosie Marie,asa ca nu am vazut meciul!!
P'aici toata lumea numai de asta vorbeste asa ca eu is cea mai nevinovata![]()
Dana felicitariii!!
Curat epidemie!!
Mitzura ai grija de tine,si paseaza-l pe Tudor in brate la taticu,a mea care este fotomodel ma rupe,dar un copil normal...
Daria eu ii dau 4 picaturi pe zi,ca noi suntem un pic rahitice,pana la 2 ani, in afara de perioada cand o sa mergem la mare si pe urma om vedea cum mai stam.
Olivia sa inteleg ca trebuie sa-i iau rochie si Mariei pentru nunta?Ca nu poate baiatul sa mearga singur la petreceri
Iar rochia pe care ai pus ochii este superba!!
pupici si sanatate in grup
http://photos.yahoo.com/gorodeii
pako spune:
Buna dimineatza!
Hai ca m-am bine dispus de vestea care ne-a dat-o Dana.
Felicitari Dana!Sa dea Dumnezeu sa fie bine, sa aveti o fetita asa cum va diriti.
Sa ne zici ce spune doctorul....si eu daca as fi in locul tau as fi avut aceleasi framantari.Tin pumnii.
Papadie, multe salutari si de la noi....va pupam
Noi suntem bine.Andreea e din ce in ce mai activa, ma oboseste de nu se poate.Daca zicea Mitzu ca Tudor e mamos si nu vrea decat cu ea....Andreea nu se duce in alta camera fara mine, ma ia de mana si ma trage.SAu daca vreau sa duc ceva in alta camera, disparand din raza ei atunci incepe sa strige dupa mine "mami" si vine disperata dupa mine.Nu mai zic ca si in casa cere mult in brate.
corianai spune:
Neata,
Dana, felicitari!!!! vau si io, da al meu zice ca-i ajung 3 capre
Sa fie cu noroc 
Rox sarna ca m-ai linistit, eu nu am avut cum sa vaz meciul, am stat pana la final si am citit comentarii... daca asa stau lucrurile, nu ne mai inervam degeaba.
Olivia, vazut rochia... pt aia trebe abdomen lucrat, ma si vad stand pe scaun, cum s-ar itzi colaceii de pe burtica pi colo, hihihi ce grotesc![]()
pupam ma duc sa hranesc cupilu
szivarvany spune:
Voi fi nasa, voi fi nasa, tanananaaa, DanaSpeel, sa fie intr-un ceas bun, sa fie sanatos si sa ne scrii urjent dupa ce vii de la medic ! Daca-i tot baiat, mai fac io o fata si ne incuscrim de doo x 
Papadie - da` felicitari pentru mancacioasa mica ! Daca nu bagi doo poze cu Catrina bucalata ne suparam rau de tot. Cand o ai acasa si pe mandra mica ??? Ufff, poate ne mai scrii ... Pupam fetele !
Kim - uauuu, luni ? Mey, Luca este perfect asa cum e; intrebarea aia cu "asa-i tot timpul", da, asa-s unii din parinti energici
(sincer asa m-am saturat sa fiu intrebata si io acelasi lucru) Rochia este bestialaaa, moama, asteptam sa te vedem cu ea !
Am mai vrut sa scriu ... da` nush ce. A, da, meciu. Am fo` singura care am adormit la 2-0 si eram tare multumita... Dimineata mi-a pierit tot chefu` ...
Pupam gasca, pupam absentele si copiii in dotare ![]()
O zi faina, io`s p`acilea :-)
Daria &
Giulia (2004 08 16)
leeloo2004 spune:
Buna dimineata!
Deschid subiectul (trista de mor dupa meciul de aseara...pierdut curat romaneste!) si ce vaz? Felicitari Dana!!!! Sa ai o sarcina usoara si un bb sanatos (cu fundite
, daca asta iti doresti!).
Fug sa citesc din urma sa vad ce s-a mai intimplat...
Pina una-alta - aseara am terminat de pus pozele (imi tot cadea netul, dar pina la urma le-am postat - le-a cam zapacit...) asa ca le puteti vedea aici:Homorod
Gabriela si Stefan David (08.07.2004)
Pozutze cu Stefanutz mai vechi si mai noi
Poze nou-noutze
Albumul comun!!!
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.