Smecherasi de iulie-august 2004 (176)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Apropo,voi mai aveti oushoare intregi,ca eu nu mai am?!?
Maria cum prinde frigiderul deschis se serveste cu cate 2 oua si le ciocneste de le ies fulgi zicand "Chistos s-a inviat,adevaiat s-anviat!" asa ca am un cos plin de coji si oua zburatacite!!

http://photos.yahoo.com/gorodeii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Kim - cum iti suneam, reductor de toaleta exista, se vinde separat si gasesti in orice hypermarket (gen cora, carrefour, etc) - insa eu nu am vazut vreunul care sa fie pe olitza - poate este, dar nu am vazut eu - ai incercat si pe site-urile care iti aduc marfa acasa? De e acolo am cumparat multe lucruri. Am vazut si rochia de care vorbeai - e absolut superba - dar pentru mine ar fi pe sens interzis pina nu as da vreo 15 kg jos ...
Cu operatia lui Stefan inca asteptam - am pe 6 mai o programare la o dr. din Bucuresti (la Oftapro) sa vedem ce ne spune si ea. Noi i-am facut ceea ce ne-a sfatuit dr. din Anglia, respectiv i-am acopeirt un ochi cite 30min/zi, dar au trecut mai mult de 4 luni (cit suna recomandarea) si ar trebui o re-evaluare. Sa vedem cu ce vesti venim saptamina viitoare.

Gabriela si Stefan David (08.07.2004)
Pozutze cu Stefanutz mai vechi si mai noi
Poze nou-noutze
Albumul comun!!!

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pako spune:

Leeloo, vazut pozicele....puiu tau creste si e din ce in ce mai frumos.
Foarte reusita culoarea parului tau...

Ioana, daaaaaa....Andreea le ciocneste.De la sarbatori cere in fiecare dimineata ou....nu stiu daca am facut bine dar i-am cam dat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Neata!...

Adevarat a inviat!

Dana, felicitari! Sarcina usoara si bebe sanatos! (la toata lumea...)

Nu scapati asa usor, ne intorseram cu forte proaspete!...:)
Noi am fost la socrii mei la Curtea de Arges, frumos, aer curat, soare, nisip si pietre multe...super...hehehe
In curtea manastirii e pietris, era Maria in extaz cand mergeam pe acolo.
Noi obisnuiam sa mergem in fiecare an la manastire sa luam lumina, dar anul asta omu' a fost lovit de gripa in aripa (noi n-am luat-o, numai el a bolit ca un caine o saptamana) iar io am fost lovita de un somn pe la 10 seara asa ca i-am delegat pe socrii mei sa prinda lumanari si pentru noi.

A doua zi de Pasti am fost la niste veri spre Ramnicu Valcea, inainte sa se strice soseaua si sa o inchida...Isi construiesc casa si aveau in curte un camion de nisip...Avea Maria prin toate gaurile nisip cand am ajuns acasa...:))))
I-am aratat si "pucei" si gainile si cocosul...pe astea le-a fugarit de cred ca o saptamana nu mai fac oua!...

G_ioana, si Maria mea ciocneste ouale rosii de le zapaceste cand le prinde, dar nu le prinde decat cand i le dam noi...:)
Maria statea la masa si ii dadea socra mea un paharel mic de tuica, gol, si ciocnea nene cu toata lumea......Se preface ca bea si la sfarsit face "aaaaa"...:)...Asa a vazut ea ca face bunicu' dupa ce bea tuica!...:)
Papadico, lasa bre sa aiba pofta de mancare, ce ai cu ele!?...:)...La mai multe gropite, peste tot...la toate trei va doresc!...
Olivia, am citit cu bratara...ma bucur ca ai gasit-o!

Ma duc sa recuperez si sa vad poze....:)))
O zi excelenta sa avem!

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Cristal, bine ati revenit. se vede ca nisipi a fost la moda zilele astea :))
Olivia vazut rochia. betoooooooooooooooooon is all i can say!
Gabi imi place geaca lui Stefanutz si cum doarme doborat cu rachita langa el!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Cristalina - bine ati revenit ! Poze ?
Leeloo - vazut toate pozele, tare fain e Stefan si mi-a placut si mie cum a cazut la datorie
Pako - helou la voi ! Poi mai bine mamoasa decat sa se bucure ca dispari si nu vezi ce meshtereste, trust me

Mey, io tot bantui forumul pe la gravidute ... parca-mi doresc, parca mi-e frica ... deh, am vreme de citit ...

Daria & Giulia (2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Daria ce faci mama,parasesti lista cu mamici de vara 2008?Raman singurica??
Cristalina,cam lunga vacantza,dar vad ca va priitIntreb si eu,cum mai doarme mandra ta?

http://photos.yahoo.com/gorodeii

Mergi la inceput

Am citit pe sarite!

Mitzule, eu la plimbare singura cu Maria nu mai ies...pai se catzara pe mine ca pisica din 2 in doua secunde! Alearga numai in cercuri...daca vreau sa merg undeva neaparat trebe sa ma indrept in directia opusa pen' ca asa am mult mai multe sanse sa ajung unde vreau...cand vede tricicleta (noi avem doua!) se duce si ia copilul din ea de mana sa se dea jos ca sa se urce ea, daca vede carutz se da jos din al ei ca se se urce in ala!!!
Taica-sau e singurul care o potoleste pentru ca o suie dupa gat...Am cedat titlul de halterofil shef!...:)))
Acolo sus ii place asa ca sta cuminte...:)

Lio, noroc ca nu fusei acilea ca scoteam bata din dotare...Potoleste-te cu razele alea!!!

Vazut pupi in spate la andreea...ce frumos! Si oo...hihihi
Vazut roxi si pat...si marea...mmmm!
Vazut stefanutz frumos si homorod...tare frumos ati petrecut!

Acum ma duc sa ma apuc putin de munca si dupa amiaza vizionez si citesc restul...:)

Mergi la inceput

g_ioana...la fel ca inainte...:)
Alalteieri noapte s-a trezit din ora in ora iar la 6.45 era in picioare...:)...Eram chioara la volan ieri!
Azi dimineata s-a trezit la 8, peste noapte numai o data si dimineata la 6.30 am reusit sa o adorm la loc...cred ca era franta!
La voi cum e?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Multumesc fetelor si de aprecierile la adresa mea (a nimerit coafeza culoarea de data asta ) si a lui Stefanutz! Roxi - rachita e un suport de flori pe care l-am luat de la Corund...

Daria si eu mai citesc din cind in cind pe la "mamicile aspirante din nou"...dar pina in Ianuarie la anul "nu dau liber" la protectie... Adevarul este ca imi e si putin frica, avind la activ 2 cezariene in 2 ani...Dar de bb2 sunt absolut hotarita!

Gabriela si Stefan David (08.07.2004)
Pozutze cu Stefanutz mai vechi si mai noi
Poze nou-noutze
Albumul comun!!!

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput