Smecherasi de iulie-august 2004 (176)
Raspunsuri - Pagina 10
speel spune:
ei,glumesc!!!!de juma de zi ma vaicaresc pe la fewmina intim sa ma lamureasca cineva.Intre timp ma lamurii!Doamne ajuta!
kim222 spune:
Atunci ...sa fie cu fundita! Mey..epidemie nu alta...ce as vrea sa se lipeasca si de mine! Vreau si io sex neprotejat!![]()
Si Hai Steaua..ca tot a dat gol!!!!!!
Edit: Al dilea goooollll!!! Roxa unde esti???
Si de ieri am vrut sa intreb...Alice sinteti ok???
As dormi mai putin, dar as visa mai mult, intelegand ca pentru fiecare minut in care inchidem ochii, pierdem saizeci de secunde de lumina.
carmenp spune:
mey, vaz ca subectu` a degenerat
asa ca voi folosi ptr prima data, cred, majuscule; NU IS GRAVIDA SI NICI PASARIKA NO 3 NU MAI FAC, IS GRASA SI FRUMOASA, NAH!!
madam spil, nu pricep, dau fuga la femina...
papa, numa` atit? hai, toarna tot...
haide steaua, tanmmm, tanammm

!
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3
carmenp spune:
sa-tz trimit unele meseriase care cedeaza la prima chestie
?
quote:
Originally posted by kim222
Atunci ...sa fie cu fundita! Mey..epidemie nu alta...ce as vrea sa se lipeasca si de mine! Vreau si io sex neprotejat!
Si Hai Steaua..ca tot a dat gol!!!!!!
Edit: Al dilea goooollll!!! Roxa unde esti???
Si de ieri am vrut sa intreb...Alice sinteti ok???
As dormi mai putin, dar as visa mai mult, intelegand ca pentru fiecare minut in care inchidem ochii, pierdem saizeci de secunde de lumina.
Carmen,Ilinca&Ionut
carmenp spune:
si io ma gindeam la alice si la cristal...
Carmen,Ilinca&Ionut
papadie spune:
ulilika EMA succese maxime. sarcina usoara!!! FELICITARI curajoaso!
pescarushu maninca nene de zici ca vine foametea:D da si masa are lapte mai ceva ca fulga:P
Mielu e razgaiata de nuj ce sa ma fac cu ea. Sufera de prea multa atentie ca avenit mama de-o saptamina si deja stem trei care-o pupam in curuts. In ultima luna s-a ingrasat ca o porculeata si are gropite peste tot. Aeraga zi lumina si face nijte istericale de mai mare frumusetea![]()
kim222 spune:
...tremete!
Cristal ma gindeam ca-i in vacanta....
kim222 spune:
Io vreau sa stiu ...ce zice Mielu despre Pescarus!![]()
carmenp spune:
madam spiiil, citii, ce sa-ti zic, tot respectu` meu, sarcina usoara sa fie cum vreti voi!! brei, cine mai urmeaza? ca vaz ca va mutati incetut cite una, cite una dincolo, bravos, ma bucur pentru voi
papadiee, brei, da` scumpa mai esti la vorba, scrii o data la luan si nici atunci tot. ia una mica poate-ti faci chef de vorba
Carmen,Ilinca&Ionut