Smecherasi de iulie-august 2004 (176)
Raspunsuri - Pagina 9
kim222 spune:
Azi este ziua nationala cind angajatii isi aduc copii la servici.
Asa ca fug sa-l aduc pe Luca!
As dormi mai putin, dar as visa mai mult, intelegand ca pentru fiecare minut in care inchidem ochii, pierdem saizeci de secunde de lumina.
Laura _Oprescu spune:
fetele,retrimit pozele...spunet-mi daca merge acum...nu inteleg de ce la unii merge iar la altii ba..
Laura _Oprescu spune:
fetele,retrimit pozele...spunet-mi daca merge acum...nu inteleg de ce la unii merge iar la altii ba..
AncaMaria spune:
Salut!
Olivia, mama, ce-o fi pe capul tau zilele astea..
si 
Luca este foarte curajos, a mea ar fi luat ca din gura de sarpe...
Gabi, vazut pozele cu familionu la Homorod, Stefanut arata ca un baietel mare... ca de obicei, imi plac mult toalele lui..
Felicia, daca te-ai plictisit cu masina incercati cu avionu
.. ce mai face Andreea, cum s-a acomodat cu noua casa..
Laura, bine ati revenit! Si distractie placuta la Dallas...
papa, spor la hranit pescarushu! ![]()
Nu mai stiu cui si ce voiam sa raspund...
Despre kile, si io din categoria celor care tac malc... ofof... ca sunt mai grasa decat anul trecut dupa ce am intrerupt alaptatul...si azi m-a chemat doctorul de familie cica sa discutam rezultatul la niste analize facute sapt. trecuta... am asa o teama, cine stie ce o fi..
Dar... am inceput pilates si am facut 20 minute vineri si alte 30 marti... sunt pe drumul cel bun..![]()
Gata ca am scris o gramada... insa mai stau pe aici
kim222 spune:
Gata..dus copilul energetic acasa
....toti colegii au avut o singura reactie...Asa este Luca de energetic tot timpul? Hi,hi....si acum a fost cumintel:))) Si mi-au spus ca acum isi exolica de ce sint asa de slaba ![]()
Anca sa ne spui ce-ai facut la dr....nu ti-a spus nimic la telefon?
As dormi mai putin, dar as visa mai mult, intelegand ca pentru fiecare minut in care inchidem ochii, pierdem saizeci de secunde de lumina.
AncaMaria spune:
am uitat... voiam sa zic ca mi-au placut mult pozele Andreei (philip).. dar noi nu cred ca am fi rezistat la asa drumetii... sotul meu nici vorba nu s-ar cara cu Bianca in spate..
carmen, felicitari pentru bb3! (nu da..
)
mitzura, io nu-ti mai spun sa ai grija ca cred ca deja te-a apucat frica..
AncaMaria spune:
Olivia, nu mi-a spus... vom vedea..
Deci Luca a facut impresie buna..
... auzi da colegii aia care au intrebat poate n-au copii..![]()
Interesant obicei...noi nu avem ziua asta de dus copiii la servici..
kim222 spune:
Toti au copii...dar eu nu v-am impuiat capul cu copilul-maimuta-bomba vie![]()
Nici Luca nu sta mereu in scaunul de masina..adica nu ar vrea sa stea..noi il ignoram, ii distragem atentia...dar de acolo exclus sa-l scoatem
. Este mult mai sigur in caz de accident. Asa ca la capitolul bagaje..Luca vine in Ro si cu car seatul....tot avem 2 ![]()
Edit ..Anca uite anuntul pt ziua asta:The national Take your Daughter and Son to Work Day is April 27, 2006.
speel spune:
Buna seara,fetelor
Carmen,vad ca primesti felicitari pentru bebe 3,te rog sa astepti la codita,ca eu sunt prima cu bebe 3 de pe aici...Acuma,imi trebuie toate mataniile din lume sa fie fata!Am luat si pastila de a doua zi,am stat si la solar,dar e tare naravasa copila asta,nu vrea sa se lase neam.Noroc ca abia am sunat medicul si a spus ca e ok,ceva probleme teoretic daca e baiat pentru ca pastila are estrogen si ar putea da anomalii de sexualitate.Mai vedem la control,saptamina viitoare.Am emotii insa!
kim222 spune:
Dana..eu sint pierduta ...ce bb3?
Mi-a scapat?