Smecherasi de iulie-august 2004 (176)
Raspunsuri - Pagina 8
![](images/user_woman.png)
mitzura spune:
Aoleu carmen, ma sperii! la cat a pierdut sarcina? Oricum asta e cel mai nasol aspect, pe de o parte pentru am un copil super mamos, care se cere mereu in brate si pe de alta parte, e mai comod pentru nervii mei sa-l iau pe sus, cand nu vrea sa mearga unde merg eu sau sa faca ce vreau eu. dar vorba ta, bag sama ca trebuie sa-mi reorganizeze atitudinea! O sa se lase cu plansete.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/carmenp/carmenp.jpg)
carmenp spune:
nu vreau sa te sperii, vrea sa te potolesti... la 9 saptamini
quote:
Originally posted by mitzura
Aoleu carmen, ma sperii! la cat a pierdut sarcina? Oricum asta e cel mai nasol aspect, pe de o parte pentru am un copil super mamos, care se cere mereu in brate si pe de alta parte, e mai comod pentru nervii mei sa-l iau pe sus, cand nu vrea sa mearga unde merg eu sau sa faca ce vreau eu. dar vorba ta, bag sama ca trebuie sa-mi reorganizeze atitudinea! O sa se lase cu plansete.
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3
vrabiuta spune:
mitzu - multa sanatate, ai grija de tine si de burtica mica.
carolina - multa sanatate alessiei! alexandra e in vacanta, saptamana asta nu merge la gradi (pana pe 2 mai). asa ca isi face de cap (dar maine seara ma duc acolo sa restabilesc ordinea )
daria - nici eu nu ii mai dau vigantol.
cele mai frumoase
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/szivarvany/szivarvany.jpg)
szivarvany spune:
Kro - sanatate micutei !
LauraOprescu - nu vad pozele de pe mail
Io zic de Vigantol ca pediatra mi-a zis ca arata bine si sa nu-i mai dau decat in lunile cu r, dar parerile sunt atat de impartite ... nici nu stiu.
Daria & Giulia (2004 08 16)
kamiska spune:
Buna ziua si de la noi !
Mey Mitzule ai grija de tine si de burtica.
Vigantol noua ne-a zis dra sa-i dam pana la 2 ani cate 2 pic/zi.
philip spune:
gabi sunteti niste frumosi si imi place enorm culoarea ta de par, cum iti sade tie si ce frumos straluceste. esti beton!
pfiii, uitasem sa zic ca l-am vazut pe pat, ce misto e pe plaja, m-as face si eu mica sa zbor pana acolo. pupi daca vede apa vrea sa arunce pietre in ea, ca n-am avut ce face si asa l-am invatat.
multumim de complimente...peisajele sunt intr-adevar superbe!
andrea, care tort? ambele retete sunt luate de pe forum, sa vad daca-mi amintesc ca-s facute mai demult
la hotelul unde am stat aveau hot tub si nu-l mai puteam scoate pe pupi de-acolo, sa-l fi vazut cum imi arata cu degetul "mamaaaaaaaa, apa". e un bandit, zice mama asa plangaret ca sa ma im[resioneze, m-a dat gata zilele astea
philip&andreea
copilasi dragalasi
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Dorsilia/Dorsilia.jpg)
Dorsilia spune:
o cunostinta de-a mea cu o viroza nasoala cu tuse persistenta a patit dezlipire de placenta, din cauza tusei, a sangerat 4 zile nasol, e in luna a 5-a, norocul ei, altfel pierdea sarina. Va dati seama de sansele mele atunci....
papadie spune:
Dorsilia eu am tusit din luna a 4-a pana in luna a 6-a. Am avut febra, am luat antibiotic, am ingrijit-o pe Catrina care din ian in martie a avut trei bronsite si un virus (tinut in brate, luat brtonsite de la ea etc). Si nu avusai nika. Apoi am facut o criza de sinuzita cu infectie extinsa de la sinusuri la urechi si masele. Am luat antibiotic.Nu am nascut in nici un caz din cauza asta. Asa ca lasa exemplele negative, capu sus si joc de glezne. Traiesti o minune asa ca priveste ceea ce ti se intampla ca pe o minune! E pacat de Dumnezeu sa stai numa cu ganduri rele! Pupice si ia o ciucalata si celebreaza:-)
Viu mai tarziu. ma duc la spital sa alaptez pescarusu:-)****
kim222 spune:
Buna mamici si puiuti!
Multumesc pt raspunsurile voastre
Gabi olita lui Luca are ca si colac exact ceea ce spui tu ...se poate scoate si pune pe un Wc de adult...Dar banuiesc ca asa ceva nu exista asa ca raminem la Chicco.
Acum doua zile i-am facut analize de singe lui Luca...Saracutul ce cumintel a stat el sa-i ia singe din vena! Si nici nu a plins mai mult de citeva secunde! Abia astept rezultatele!
Ieri am cumparat si fracul alb pt Luca...deci si el este gata pentru nunta!
Daria Luca ajunge lunea viitoare la C-ta!
Ioana sanatate sotului...si multa bere!:)))
Roberta este clar cit ii place lui Matei..si ce bine-i merge la bunici!
Marcela ce vacanta draguta a avut vrabiuta mica! Gata? Ati inceput afacerea? Bafta!
Adela ai grija de tine!
Carolina..sanatate Alessiei...pune-i si ciorapei cu otet....Poate fi o raceala banala...sau o boala a copilariei..tin pumnii pt miine! Uite aici rochia de care vorbeam....ca nu merge cu burtica:http://www.edressme.net/cgi-bin/large-yahoo-store.cgi?dir=faviana/spring%202005&code=5550L
Roxi am raspuns la email!
Cori...eu ma apuc de miercuri! Vad ca deja s-a constitui o gasca!
Carmencita eu te felicitam pentru Ilinca...vorbareata. De kg in plus acum aflu
Laurici..nu pot vedea pozele.. Cind plecati la Dallas? Invidie scrie pe mine!
Aoleu..AMR 3 zile si juma'....ma apuca ...
Ma duc sa-mi fac injectie cu cofeina!
As dormi mai putin, dar as visa mai mult, intelegand ca pentru fiecare minut in care inchidem ochii, pierdem saizeci de secunde de lumina.
kim222 spune:
Am vazut si eu pozele de la Homorod...Stefanel s-a facut asa de mare! Nu ne-ai mai spus ..ai mai fost la control...Cum ramine cu operatia la ochisori?
Papa..bine ai mai dat un semn de viata! Pescarusul mincaciuos este tot in spital?
As dormi mai putin, dar as visa mai mult, intelegand ca pentru fiecare minut in care inchidem ochii, pierdem saizeci de secunde de lumina.