Smecherasi de iulie-august 2004 (176)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Mitzu hahahahaa politicos tare Tudor! te rog ai grija cu ridicatul lui in brate! Ia no-spa si te rog stai cuminte in continuare, da? pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Stefan sta linistit in scaunul de masina (dar tot asa ca si Giulia, in fund, fara sa se rezeme...) si noi am facut drumuri lungi cu el asa in masina. De obicei se uita atent pe geam (nici macar nu-si face de lucru cu ceva) si pina la urma adoarme... Dar eu am alta problema - scaunul lui e destul de maricel si Stefan deja ajunge cu picioarele in spatarul scaunului soferului; cind conduc eu nu e asa o mare problema pentru ca trag scaunul mai in fata, fiind mai scurta de picioare, insa cind conduce tata-sau il impinge incontinuu cu picioarele in spate...

Andreea, intr-adevar foarte frumoase peisajele, dar cred ca mi-ar fi placut mai mult la o pensiune din cele de pe linga Miercurea Ciuc sau inainte de oras care erau inconjurate de pasuni verzi - asa as fi avut unde sa-l plimb pe Stefan - sa ia aer si sa aiba unde sa se miste - in Homorod ne-am plimbat doar pe linga marginea soselei...dar macar am baut apa minerala de la izvorul de linga pensiune si asta mi-a placut tare mult! Am fost o zi si in Odorhei - ne-am plimbat prin centru - unde zici ca era parcul?
Si zi asa Roberta, Matei maninca de sparge la bunici! Bravo, inseamna ca ii prieste si se simte bine!

Gabriela si Stefan David (08.07.2004)
Pozutze cu Stefanutz mai vechi si mai noi
Poze nou-noutze
Albumul comun!!!

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Mitzu - ai mare grija de tine si lasa tunsuliciu (vrem poza) sa alerge in voie
Leeloo - Giulia sta in dreapta, altfel nu incape de nici o culoare, si asa cu scaunul din fata tras la maxim, tot ii ajung picioroangele

Intrebareee : dati Vigantol ? Cate pic/zi ? Pana la ce varsta ?
Io tot 2 pic/zi ... da` asa mi-a venit ca am mai vazut un subekt si ma lovi intrebarea ... so:

Daria & Giulia (2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Din pacte nu pot sa pun poze ca aparatul meu foto si-a dat obstescul sfarsit.
Si nu pot nici sa-l las sa alerge in voie ca se repede tot spre strada sau intra in magazine (a invatat care sunt magazinele cu jucarii de pe strada). Solutia va fi sa nu mai ies singura cu el la plimbare. Norocul nostru e ca aproape in fiecare dupa amiaza mergem la mama mea, care are curte, si acolo poate zburda in voie. (Ii place sa faca "gogonaci", adica cozonaci de nisip cu galetusa )

Eu ii dau Vigantolleten de mult, cate o pastila de 1000 pe zi. Dar in lunile astea de vara n-o sa-i mai dau. Mie nu mi-e clar pana la ce varsta trebuie sa-i dau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corianai spune:

Mey nu am mai ajuns la mare ca a plouat, Eva a dormit, mancat, etc. Plecam acum sa ne plimbam un pic in padure ca tocmai a sunat Mara sa-mi spuna ca merge si ea cu colegii, poate ne vedem pe acolo.
Mitzu ai grija de burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Eu de cind a facut Stefan 1 an i-am dat Vigantollete 1000 (in loc de picaturile de Vigantol) - o pastila pe zi. Pediatra mi-a spus sa-i dau doar in lunile care contin "r" adica in traducere sa nu ii dau in lunile mai, iunie, iulie, august. Pina la ce virsta? Habar nu am - o sa intreb cind ma duc cu el la control, dar stiu ca baiatul mai mare al nasei mele, care are 5 ani, inca primeste 1 pastila de Vigantollete pe zi.

Gabriela si Stefan David (08.07.2004)
Pozutze cu Stefanutz mai vechi si mai noi
Poze nou-noutze
Albumul comun!!!

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura _Oprescu spune:

saliu la toate mandrele!am disparut din peisaj,deoarece inca nu ne-am revenit bine dupa sarbatorile astea:0.am citit ici colo si am vazut ca Gabriela a fost la Homorod..ce petreceri am avut noi acolo,mamaaaa..acolo am vazu tpentru [rima oara in viata mea bivoli...urate animale mi-au parut..brr!
am vazut si un Stefan mare ce a mai crescut si imi pare mie puternic!
Mitzura ,ce e cu burta tare? cum te simti?
Adema, sper ca tu esti mai bine ..ma refer la moral...
Olivia, ai disparut de tot:) s-a luat de la mine? s-au esti in cumparaturi? pui bunicile in masina si faceti piata?
liliana, tu cum te mai simti?

ai mei cupii sunt bine sanatosi, am luat biletele la dallas acum mai ramane s ama decid daca ma si duc ...e vorba d evreo cinci zile..destul de mult fara puii mei..dar mai fac inainte ceva exercitii scurte..o sa mergem la Gala inimii..si alte chestide genul asta...hai ca va pup ca Raresu e gata cu micul dejun si trebuie sa il pregatesc de scoala(adica sa ii dau instructiuni intruna)...v-am zis ca ca isi arunca sandvisul direct in gunoi? si nici in cafeteria nu mananca decatchocolate milk...asa ca e sub supraveghere de-amu...e speriat de bombe ca ma duc sa il urmaresc si nil embarasez la scoala...:))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kro spune:

Salutare...
Noi nu suntem prea bine...de ieri Alessia are febra, in jur de 38 , fara nici un alt simptom ... nu am fost inca la medic, mergem maine daca o tine tot asa ...Deocamdata i-am dat doar Panadol si mai multe lichide ...Ce as putea sa ii mai dau ?

Daria...vigantol 2 pic./zi pana la doi ani...eu asa stiu...
Mitzu...ai grija de tine ...Vrem poze cu tunsuliciul tau...
Marcela...am inteles eu bine ?...Alexandra e la bunici pe termen lung ? Ati renuntat la gradi ?
AndreeaM...imi inchipui ce haioasa era Stefi scuipand iaurtul
Carmen...cum e Ionut ? ...Mai tuseste ?
Roxi...am vazut pozele de la malu' marii...super, vad ca deja Pat a inceput sa faca cuceriri...
Andreea...am vazut si pozele voastre...Asa cald e la voi ? Hihihi...vad ca te tii tare pe pozitii si inca nu l-ai tuns pe Pupi ...E un dulce cu plete, da' mie imi place cum ii sta si cand e tuns mai scurt...
Olivia...noi folosim Libero Up&Go - maxi plus - iar olita avem tot Chicco simpla... Sucees la dieta...Nu ne atati si noua rochia ?
Gabi...pozele voastre le las pe diseara, ca sa le vad pe toate odata...
Ne inscriem si noi in clubul celor care nu merg linistiti pe strada (exceptie atunci cand merge cu bunica) si al celor care nu stau in scaunul de masina ...si nici cuminte la mine in brate nu sta
Ioana...ce-mi place de Maria...Parca ai descris-o pe fii-mea...Si ea canta si danseaza toata ziua pe imnul Stelei si se opreste extaziata in fata televizorului zicand "uite-l pe Gigi Becali" ... spre disperarea lui tati caruia nu prea ii place personajul respectiv
In alta ordine de idei ... HAI STEAUA

Carolina, Felicia si Alessia
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

mitzule, cu dedicatie ca sa te potolesti, cumatra mea a pierdut sarcina pe motiv de mincat in kurutz si carat cupil in brate... nu-i de gluma, ai grija!!
kro, imi pare rau, o fi vreuna din bolile alea? decit antitermice si muulte lichide, nu`sh ce sa-ti mai zic. si sanatate! ionut tuseste, da` fiind in cantonament il oblojeste bunica-sa
daria, pina acu 1 luna i-am dat 4 pic/zi la indicatiile unui prestigios medic, acu` ii dau doar 2. si, la fel, in lunile cu "r" pina cind? nu stiu, lui ionut i-am dat pin-am facut-o pe ilinca cind mi-am reorganizat atitudinea
corina, felicitari prietenei tale, sarcina usoara!
papaaaa, voi ce faceti? spune si tu ceva de pescarushu` ala mic...

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Gabi, muta scaunul lui Stefan dintr-o parte inalta a banchetei. cand conduce sotul tau de exemplu sa fie in dreapta. si noi avem aceeasi problema si asta e singura solutie.
Laura hahahahaaha embarasezi copilu la scoaalaaaaaaa!! bine ca stie de frica asta! du-te la dallas ca nu e problema cu cupii. se mai aerisesc si ei de tine. (glumesc, pls nu te supara pe mine )
Daria io nu-i mai dau lu Pat vigantol. de vreo cateva luni....din iarna de la 1,5 ani cred.
Caro uff biata Alessia. sper sa fie ok si sa nu faca complicatii. Iulia e pretena veche...de anu trecut. cuceriri mai mult ea a facut ca el...scarbos ca ma-sa!!
Mitzu, cool "gogonaci". baiat gospodar, stie ca lu' mami ii e foame.

Mergi la inceput