Ai nostri, ca brazii (ianfeb 05) (12)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns V. Erica spune:

Iar abia mai citesc pe forum...

Ana Maria, sper c-a decurs bine operatia. Doamne-ajuta sa se refaca usor si sa fie totul ok !

Crinuta, am admirat si eu pozele voastre.

Liviana si Oana (Bubu), multam de aprecieri ref. la poze.

Tomasa, spor la invatat! Cand termini?

Nihil sine Deo!
Dana, Eric (27ian02) si Ruxi (10ian05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Liviana, intrebarea era pt. tine si Amaya, va intrebam daca v-ati hotarat sa alegeti cresa/gradinita de stat sau particulara. Si daca ati hotarat cum ati reusit sa ajungeti la hotararea respectiva, ca eu nu reusesc nicicum, inclin cand asa, cand asa si gasesc argumente pro si contra fiecarei optiuni. Merci frumos ca te-ai gandit la asta.
Gabi.i, cand vreti voi. Eu pot oricand si imi doresc mult mult sa ne vedem cat mai multe.
Ubi, Patricia ati fost tari cu cosmarurile. Nici eu n-as mai vrea sa fiu in scoala, nici macar in liceu, insa anii de facultate sunt cel mai frumos vis al meu si i-as retrai oricand. Pacat ca nu se poate.
Shobo, pai eu stiu daca reusesc pana la urma? Da stiu ca-ncerc! Adevarule e ca mi-e o lene sa invat si numai noaptea pot sa o fac cand am chef numai de
V.Erica, in iulie termin. Si de-abia astept, pana atunci nici vremea asta buna nu-mi tijneste cum ar trebui, fiindca mereu e prezent gandul ca nu am invatat nimic care ma apasa. Daca stiam ce obositor va fi nu ma apucam, insa acum nu mai am incotro.
Ana Maria, cum sunteti? E totul bine? Doamne ajuta!

Tomasa, fericita mamica a lui Tudor (9 ian. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Am si eu o intrebare intrebatoare. Al meu copil nu prea bea lichide de cand l-am intarcat. Nici ceai, nici suc, lapte doar cu cereale, gros adica, dat cu lingurita. Singurul lichid pe care i-l administrez este apa chioara, plata si nici aia in cantitate suficienta dupa parerea mea. Stiu a e foarte important sa bea cat mai mult. Fructele le prefera ca atare, nu facute suc.
Mai e cineva in situatia mea? Si ce e de facut? Adica pot sa-l determin cumva sa bea si altele? Si cand? Intre mese, dupa mese? Nu-si strica foamea?

Vedeti, de fapt este un sir lung de intrebari pe tema "lichidele", dar nu v-am spus de la inceput ca sa nu va speriati.

Tomasa, fericita mamica a lui Tudor (9 ian. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Tomasa, categoric voi opta pt o cresa de stat. Am facut "cercetari" pe net si nu numai si am stabilit ca cea mai buna si mai apropiata cresa pt noi este cea de pe Drumetului-Drumu Taberei. Nu cred ca sunt diferente f mari intre cele particulare si cele de stat (dpdv al ingrijirii copilului), atata vreme cat personalul este priceput. In fine, nu vreau sa risc o polemica pe tema cresa de stat/particulara, dar te pot sfatui sa urmaresti si topicurile de profil de pe DC. Deja am stabilit ca Matei va merge la aceasta cresa din toamna, insa trebuie sa vad ce solutie gasesc pt transportul lui pana acolo (cresa fiind localiazata in in cartierul alaturat).
Sunt categoric PENTRU cresa (si ulterior gradinita) pt ca asta inseamna SOCIALIZARE iar avantajele colectivitatii sunt clar mai multe decat riscurile. Iar nu vreau sa risc o polemica pe tema asta, insa aceasta este parerea mea.
Din cate am inteles, si Amaya va opta pt o cresa de stat, aflata la numai 2 blocuri de locuinta ei.
Daca mai ai intrebari, putem sa mai discutam pe PM, caci poate nu toate fetele sunt interesate de acest subiect. Te pup.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
Motzul si Prima aniversare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Tomasa, nu cred ca trebuie sa te ingrijorezi. Poate ca atat ii trebuie baiatului, nu cred ca ar sta el insetat. Dar pt linistea ta, incearca sa-l "momesti" mai des cu lichidele preferate.

Am pus si eu cateva poze noi.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
De Florii si de Pasti
Braila sub ape

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Tomasa, eu ii dau lui Vlad numai apa plata, f. rar ii fac suc de portocale sau mandarine, dar cand ii fac, ii dau vreo 4-5 zile la rand, apoi se plictiseste si il fac degeaba. Asa ca fac pauza de vreo saptamana si incep iar si cu sucul. Iar apa ii dau mai mereu, daca nu-i dau eu, cere el, ca zice "apa". Cred ca Vlad bea max.400 ml de apa pe zi si nu cred ca-si strica foamea, pt. ca bea cateva gurite o data si gata. Iar eu ii dau tot timpul, sa zicem din sfert in sfert de ora, daca vrea, bea, daca nu, nu. E important sa se hidrateze, ca nu sta o clipa.

Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Tomasa, scuze, acum am vazut, de fapt am inteles din discutie, ca ne-ai intrebat de cresa...argumentele mele sunt identice cu cele ale Livianei si mai ales ca, sincer, nu vad nici o diferenta intre o cresa/gradi de stat si una particulara, poate doar o diversitate mai mare a jucariilor (si nu-l duc acolo pt. asta, are destule acasa) la cele particulare si o taxa uriasa pentru asta. Insa pregatirea educatoarelor este aceeasi, fac aceeasi scoala, diferenta o face doar calitatea omului in sine si surprize pot fi si colo si colo.

Oana si nazdravanul Andrei (18.02.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Amaya, Liviana, aveti dreptate cu cresa/gradi de stat, eu tot la una din asta il voi da pe Vladut din toamna, cred, atunci se fac inscrieri, nu fetelor? Mie mi-e frica cel mai tare de imbolnavirile care sigur vor urma, dar sunt inevitabile. F. multe mamici mi-au spus ca puiutii lor s-au imbolnavit destul de grav si de diverse boli...dar trebuie sa trecem si prin asta, nu? Noi tot la gradi am crescut si credeti-ma ca am si acum amintiri de atunci! Mai ales mirosurile! Ciudat, nu?

Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kris spune:

Fetelor, azi pentru prima data Bia s-a pricopsit cu un cucui, sau mai bine zis cu o vanataie. Ne pregateam sa iesim in parc si la un momemt dat se apleaca dupa ceva si cade de pe tricicleta cu capul pe gresie. A plans si ea, am plans si eu, mititica de ea. Repejor i-am pus o compresie rece, ca mai apoi vin rosu. Nu am stiut de lingura de inox. Mi-a fost rau toata ziua! Parca si eu simteam o durere la frunte. S-a invinetit putin si se cunoaste f usor. Dar in mintea mea se nasc multe ? Oare s-a intamplat ceva in caputul ei? Ii va afecta mai tarziu ceva? Sunt cu moralul la pamant!

albume foto
Kris si Bianca Maria (26.01.2005) ora 14.00

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kris spune:

Acum sa va povestesc ce am patit ieri: Dupa ce si-a facut minunea mea necesitatile, fiind singurica in camera, s-a dat jos de pe olita si a inceput sa se mozoleasca pe maini cu Kk. Sa-mi vina rau nu alta! Era tare fericita! Am avut noroc ca nu mi-a pictat covorul, sifonierul , patutul ei si tot ce era prin preajma. Era toata un zambet! Sper sa nu se mai repete!

albume foto
Kris si Bianca Maria (26.01.2005) ora 14.00

Mergi la inceput