Ai nostri, ca brazii (ianfeb 05) (12)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catiflo spune:

ana maria, ma bucur ca ati iesit cu bine din operatie, poate de acum va mai linistiti si voi.
pentru fetele care se gindesc sa-si dea puiutii la cresa, un sfat prietenesc: nu asteptati pina vi se tremina concediul, incercati sa incepeti gradinita citeva saptamini mai devreme, chiar 1-2 luni daca e posibil. de ce? pentru ca bolile apar de obicei la inceput, in timp gravitatea lor se micsoreaza. eu am avut 2 saptamini libere dupa inceperea cresei, ma bucuram ca am si eu concediu adevarat de odihna, dar a trebuit sa stau cu gabitza acasa pt ca a racit f tare si a facut si conjunctivita.
amaya, cred ca toate avem momente cind ne deranjeaza faptul ca nu ne raspunde nimeni la mesaje... te inteleg, citeodata simplul fapt ca ma descarc aici imi face bine, fetelor, ma bucur ca sinteti aici si scrieti. de ex acum sintem suparati ca parintii sotzului ne-au spus pe sleau sa nu-i mai asteptam aici, ca sint prea obositi sa vina pina la noi. normal, daca ei locuiesc cu cumnatii nostri (sora sotzului) intr-un apt extrem de mic doar pt ca sa stea cu bebele cit sint parintii lui la serviciu. si asta de prin ianuarie, va dati seama ca nici conditii nu au sa doarma cum trebuie.
eu las canitza cu apa pe coltul mesei si gabitza se duce singur sa o ia cind vine de la gradi. pina acum nu i-am dat decit lapte si apa, ceai si sucuri n-a vrut, mi-a refuzat chiar si sucul de mere cu morcov facut in casa.
lavinia, nici eu nu ma incumet la bb2...
am inceput sa mai string lucruri in cutii, pe 25 incepem mutarea. ieri am mai cumparat niste prosoape, ca vom avea 2 bai si trebuie sa le "utilez"
va las ca mi se tremina pauza. pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catiflo spune:

cory, in canada nu exista child care pt copii mai mici? nici cumnata mea din toronto nu si-a dat fata la CCare, l-a adus pe taica-su din Ro sa stea cu ea acasa. sa nu rizi, dar noi ne-am cumparat casa la 1km distanta de unul din cele mai bune licee publice din statul Victoria, doar ca sa fim siguri ca va avea loc acolo (asta se va intimpla la intrarea in clasa a 7a ), daca vom mai fi pe aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BDana spune:

Ana Maria ma bucur ca ati trecut cu bine peste ac. incercare. micului curajos.
Patricia de acum antreneaza-te sa te tii dupa Rebeca. Nu va mai dura mult pana va prinde viteza si siguranta.
Tomasa ma gandesc la tine...toata stima si spor la invatat. Si eu incerc sa invat dar nu pot citi mai mult de 2-3 pagini pe la 10 noaptea si pic de somn. Ca sa nu mai zic ca nici neuronii mei nu mai sunt atati de multi si de fasneti ca in tinerete. Dar va trebui sa ma adun, ca sa trec si peste hop-ul asta. Nu stiu cum sa fac cu Cristi, ca parca nu l-as duce la soacra-mea si cu el acasa, in timpul zilei...nici o sansa.
Amaya, aoleu, pai daca ma suparm de fiecare data cand am "vorbit" singura pe aici, dispaream de mult. Nu are rost supararea. Nu pentru asta e facut forumul asta. si spor la...

Dana, mamica de Cristian
(13.01.2005).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BDana spune:

Lavinia la multi, multi ani. sa dea Dumnezeu sa treci peste greutati si in anii ce vin sa ai parte de aniversari de vis.

Dana, mamica de Cristian
(13.01.2005).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana maria spune:

Lavinia la multi ani!!!

Amaya, poate fetele sunt mai ocupate si chiar nu au timp sa citeasca absolut tot. Eu de cand am inceput serviciul ma inscriu in categoria asta si intru mai rar. Mai ales ca la serviciu nu pot intra pe forum. Iar Victor ma tine ocupata in restul timpului.... Eu ma straduiesc sa citesc dar nu reusesc intotdeauna sa si raspund.

Ana Maria si Victor Stefan (15 12 2004)

Succes si s-auzim numai de bine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Si eu sunt in aceeasi barca din punctul de vedere al lipsei timpului pentru forum.
Tot repet si repet ca nu vreau sa incepem iar o discutie despre subiectul asta. Eu doar am oferit o explicatie pentru gestul meu, nu sunt suparata pe nimeni (va rog nu-mi mai spuneti sa nu mai fiu suparata, fiindca nu sunt) si nu arat cu degetul... nimeni nu este obligat sa-mi raspunda mie sau oricui la un mesaj.
Cred ca explicatia mea a fost singurul mesaj la care am sperat sa nu mi se raspunda ( ironic, nu?).

Oana si nazdravanul Andrei (18.02.2005)

Mergi la inceput

La multi ani, Lavinia! Nu lasa ziua de azi sa treaca neobservata chiar daca nu ai dispozitia de petreceri. Strange familia in jurul tatalui tau si sarbatoreste-te, poate astfel, de dragul tau, in loc de cadou, se animeaza sa fie mai pozitiv si mai optimist.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Noi suntem franti, de ieri la ora 15 Seb are febra 40, ii bag supozitoare si comprese cu otet si scade un pic si creste imediat, abia a mancat putin lapte, doarme incontinuu....Am ajuns la spital ieri la Toulon, eram pe acolo, cred ca a facut insolatie, desi ei au zis ca nu a stat in soare asa de mult cat sa faca insolatie. Dar cand l-am dus, avea convulsii de la febra, vomita incontinuu, si i se inchideau ochii...o carpa.:( Nici nu mancase decat cateva chipsuri si nu a baut mai nimic, nu vroia nimic, ii pusesera patchuri anti durere sa ii bage perfuzii sa-l hidrateze, dar l-am fortat sa bea cu paharul cate un pic si in masina a baut suc. S-a dus Geo acum sa caute o farmacie deschisa sa ii ia supozitoare, ca nu mai avem nici din alea. Si pediatrul la spital a zis sa ii bagam. Daca nu isi revine deloc, cred ca ma duc iar la spital cu el. A mai murit si finuta lui George care nu aveam nici 19 ani ieri. De miercuri in coma profunda, tinuta in viata doar de aparate, ieri au cedat si alea....O comotie cerebrala...

Oana si Seb
(10.01.2005)

"Dragostea adevarata este o limba pe care surzii o pot auzi si surzii o pot vedea"

POZE
1 2 3
4 5 POZE MARTIE-APRILIE

SUNT MANDRA DE ECHIPA MEA FAVORITA! STEAUA, SUNTEM ALATURI DE TINE!

Mergi la inceput

Oana, imi pare tare rau sa aud ca Seb se simte atat de rau...sper sa-si revina repede. Condoleante pentru finuta lui George, ce soarta groaznica sa moara atat de tanara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

13

www.danasoft.com/sig/airise.jpg" target="_blank">Irina,veve & croko
poze1,2,3,4,5,www.dotphoto.com/go.asp?l=airise&p=veve" target="_blank">6

Mergi la inceput