Ai nostri, ca brazii (ianfeb 05) (12)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Oana, asa e. Si Rayan si-a facut cateva cucuie pana acum, dar aseara si-a spart buza de sus, i-a curs sange, iar cea de jos e vanata.
Azi a refuzat biberonul, buzita de sus e umflata, dar am asteptat putin si in final a acceptat, insa, l-a masa de pranz a sangerat iar, astfel incat azi nu ii dau decat mancaruri care nu necesita mestecare. Sotul a spus ca s-a ranit adanc si sper sa ii treaca fara sa fie nevoie de cusut ca numai cand ma gandesc la asta ma apuca panica.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielai spune:

Tomasa, ne inscriem si noi la problema cu lichidele. Nu vrea nici macar sucuri. Asta e. Acuma apa din fructe si-o ia, indiferent ca i le pasezi sau le faci suc, ideea e ca trebuie mai multa.
Si eu sunt la fel, asa ca ce sa mai comentez!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Crinuta, daca ai de unde, tamponeaza-l cu aloe (frunze sparte)...eu cu asta i-am dat lui Andrei si deja i-a cazut coaja de la rana de pe barba si nici n-ai zice ca acum 3 zile era cu buza de jos vanata, umflata si permanent sangerand (dar el isi si tot musca rana de la buza).

Oana si nazdravanul Andrei (18.02.2005)

Mergi la inceput

Amaya,nu am, dar pot cauta. Merci mult pentru sfat.
Acum i s-a dezumflat buza, dar evit sa ii dau mancare care trebuie mestecata. I-am facut un piure de mar+ para+ biscuiti+ miere si un iaurt simplu, iar pe la 21:00 ii voi da cereale.

Ma bucur ca ai mai scris. Mi-ai lipstit.

pupici lui Andrei

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

La capitolul lichide nu stiu ce sa spun. Rayan bea parca mai multe lichide de cand am venit aici, dar nu sunt sigura ca ar avea leg cu caldura, mai ales ca nu sunt nici 30 de grade inca ( 25-27), iar in casa unde petrecem cel mai mult timp e AC mai tot timpul.
Eu ii dau doar apa, ii las biberonul la indemana si mi-l aduce el sa ii dau. Nici apa nu mai spune cand vrea, doar il aduce sa ii dau. E comod micutul meu, inca vrea sa ii tin eu biberonul, in schimb sticlele mari le duce singur la gura.

Cam liniste azi, unde sunteti?

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Ne pregatim de baie, dar trebuie sa vedeti asta!

Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Crinuta, cu placere...
Am mai scris si zilele trecute un mesaj in care va mai povesteam de noi dar n-a observat decat Patricia , doar ca intre timp l-am sters ca sa nu consum spatiul degeaba (era f. lung)...

Oana si nazdravanul Andrei (18.02.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kris spune:

Buna seara doamnele mele!

Bubu05, super pozele cu Vladutz! Un dulce ca de obicei! S-a amuzat chiar si sotul. Ii place tare mult de baiatul tau.

Crinuta, multumesc Imi pare rau de Rayan, dar cu ajutorul Celui de Sus, vom trece peste toate.

Anda ,? te rog ne treci si pe noi pe listutza cu 10 kg si 80 cm?. saru mana!

Simona, Cory35, chiar asa? Bia va avea noroc pt ca a facut un cucui? Dar care e explicatia?

albume foto
Kris si Bianca Maria (26.01.2005) ora 14.00

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kris spune:

Bubu05, felicitari pt Steluta! Si eu abia o astept pe urmatoarea. Oare la ce nr. de mesaje o voi primi?

albume foto
Kris si Bianca Maria (26.01.2005) ora 14.00

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinia345 spune:

Buna seara fetelor!

Va multumesc ca sunteti alaturi de mine,tata e un pic mai bine,a inceput sa mai doarma cate un pic,nu mai vorbeste incontinuu,e mai rozaliu in obraji dar in schimb se gandeste mult si plange.Azi o intreba pe mama daca o sa mai puna vreodata picioarele pe pamant,cine o sa-l care pe el pana la etajul 4 unde stam,daca incape targa cu el in dormitor si cate si mai cate.Nu mananca mai nimic,zice ca are repulsie pentru mancare.Pericolul sa mai faca vreun infarct de la embolismul pulmonar nu a trecut,de fapt nici nu stiu daca o sa treaca vreodata acest pericol.

Natalia si-a revenit complet,mananca la greu,de fapt mananca cam incontinuu,mancare,grisine,pufuleti,sticksuri,bea apa la greu,parca laptele nu-i mai place asa mult ca inainte.Azi a mancat o punga de pufuleti,jumatate de punga de grisine,2 fursecuri,cascaval,rosie,castravete,supa de pui,putin iaurt,3 biberoane de lapte.Pentru noi e mult,poate copiii vostrii mananca mult mai mult.Jucaria preferata ramane mingea si azi am fost in vizita si a fugarit o pisica pe care o tot striga ham-ham si o mangaia,a tras-o de mustati si a incercat sa-i bage degetele in ochi.Noroc ca era pisica blanda....In parc nu mai sta in carutz si cum vede o minge o vrea,nu conteaza ca nu-i a ei.Am observat ca-i plac foarte mult florile si daca ar putea sa stea in copac sa-i rupa toate frunzele ar fi cea mai fericita fetitza!

Va pup si sa auzim numai de bine!

Lavinia si Natalia(17.01.05)

pozeNatalia

Mergi la inceput