Ai nostri, ca brazii (ianfeb 05) (12)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavinia345 spune:

Bubu super pozele cu masina de spalat!E haios rau Vladutz.Am si eu un nepotel cu numele asta.E nepotul meu preferat.

Sirimie eu ma gandesc ca bubitele ar putea insemna varsat de vant.Mergi cu el la doctor.Sanatate multa.

Ana-Maria cum a fost operatia,cum se simte Victoras?

Magga si mie mi-e dor de tine,unde te ascunzi>Hana ce nazdravanii mai face?

In seara asta m-am uitat la Surprize-surprize cat a adormit Natalia si era o poveste cu una din Liban cum ca are 2 copii si a divortat si e singura si nu are unde sa stea.Eu am vazut-o pe tipa aia la ambasada cu cateva zile inainte sa plec,facea pasapoarte pt copii,era vesela si radea,era cu barba-su si zicea ca il ia si pe el in Ro,mi-a zis ca are 2 copii si ca sta cu mai multi cumnati in casa.Nicidecum povestea aia tragica,cum urla in studioul Surprizelor,ca nu a fost la biserica de 4 ani cand in Beirut sunt biserici la greu!Cred ca nu avea bani de avion de a scris la Surprize si a inventat toata povestea aia.

Lavinia si Natalia(17.01.05)

pozeNatalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BDana spune:

Lavinia ma bucur ca tatal tau este mai bine si ca Natalia s-a insanatosit. Incet, incet rasare soarele si pe strada ta.
Bubu, mai, dar chiar ca e nazdravanel frumuselul tau.

Dana, mamica de Cristian
(13.01.2005).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

'Neata!

Amaya, de ce ai sters mesajul?? Si eu am citit de Andrei, nu trebuia sa-l stergi....

Multumim de aprecieri, e f. nazdravan, s-ar catara peste tot si ii place sa se urce peste tot!

Lavinia, si eu ma bucur ca Natalia e bine acum si papa. Refacere grabnica tatalui tau!

Despre noi, ce sa mai zic, ca acum sunt iar chioara dupa trezirile lui Vlad de azi-noapte...
El a descoperit un lucru interesant: se tine cu degetele de nas si sta cu gura inchisa, iar cand nu mai poate respira deschide gura si rade tare, se amuza de ce face. Acum cateva zile isi baga degetelele in urechi si radea, le baga, le scotea si nu mai putea de ras

Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Amaya, te rog nu iti mai sterge mesajele. Daca nu le citesc imediat le citesc cand am acces la net, dar macar sa le gasesc. Ma intereseaza ce mai faceti.

Rayan s-a culcat la 1 si s-a trezit la 8 si a refuzat laptele, asa ca sunt suparata pe el.
In afara de asta ma framanta multe lucruri.
Vad ca vobiti despre crese, gradinite si am inceput si eu incet, incet sa ma gandesc ce sa fac, unde ar fi mai bine pentru Rayan gandind pe termen lung, tinand cont de limba, tipuri de scoli, unde vom locui, etc si nu stiu cat timp e bine sa stam aici.
Am pleca in Germania, dar nimic nu e sigur iar eu incep sa am tot felul de frici legate de viitor.
Aici nu as putea sta mult, l-as priva pe Rayan de prea multe, iar eu as stagna daca nu chiar mai rau dpdv profesional, dar aici are tati cele mai multe sanse de job deocamdata.
Doamne in ce situatie sunt. De ce am o viata atat de complicata? Atat de mult mi-am dorit o viata simpla. Vreau sa simt ca ii ofer lyi Rayan un viitor bun. Asta e tot ce ma intereseaza. Pentru mine aproape ca nu mai conteaza nimic.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Oana, am vazut pozele cu Vlad. E un scump.

Ieri am vazut pozele Livianei. Foarte frumoase. Era cam frig atunci din felul in care erati imbracati.

Erica, ti-am admirat copiii. S-au distrat la tara? Vremea cum a fost?

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

http://community.webshots.com/user/crinuta28

Am mai pus poze noi..

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Anda, si eu te-am rugat mai demult sa ne modifici datele. Subiectul e deschis pe id-ul tau, deci nu pot modifica eu.

Deci, greutate 11 kg iar lungime 84.

Merci.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Witchie spune:

am modificat.

Anda, mama Irinei
domnisoara Irina
Dimineti in pijamale

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Sirimie, la gradinita puii merg mai tarzior, dupa 3 ani si in general sunt primiti numai daca stiu sa faca singuri la olita. Deci prima faza e cresa (la cea unde va merge Matei, am inteles ca ii dezvata de pampers). E adevarat ca se intra mai greu la gradinitele bune de stat (e si normal de altfel, nu?) insa cu spaga de rigoare si eventual o recomandare eu cred ca se rezolva. Cat priveste imbolnavirea, asta se intampla indiferent de varsta la care intra in colectivitate.

Kris, merci pt complimentul referitor la pozele lui Matei. Dura faza cu kk si Cris! Apropo, de cucuie, strengarul a reusit sa-mi faca mie unul! Mi-a tras cu cotorul de la o carte drept catre ochi, noroc ca a nimerit in zona cearcanelor. Mi-a lasat o urma frumusica... marti s-ar putea sa-mi spuna colegii ca m-a batut sotul de ziua mea. :)

Noi vrem sa mergem azi la Gradina Zoologica. A mai fost cineva de curand pe acolo?

Revin ASAP.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
De Florii si de Pasti
Braila sub ape

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Gata, am recuperat ce-ati scris, asa ca voi continua cu RE-urile.

Kris, merci si pt complimentul cu zambetul. I-am citit si sotului mesajul tau si stii ce mi-a raspuns? "Asta pt ca nu m-a vazut pe mine". Cat priveste ouale, nu sunt facute de mine, ci fotografiate la Sarbatoarea Floriilor de la Muzeul Taranului Roman. Tu zici ca e buna lingura de inox pt retragerea cucuielor? Habar n-aveam.

Cory, merci. Cat priveste BR, intr-adevar era deplorabil. Sincer, parca am trait senzatia Apocalipsei cand am vazut atata apa la BR.

Bubu, chiar ca sunt ciudate bubitele lui Vladut. Nu vreau sa te descurajez, insa eu am auzit de copii care au luat rujeola chiar si daca au fost vaccinati. Da Doamne sa nu fie insa asta, ci doar o simpla iritatie. Doctorul pediatru nu l-a vazut inca? Apropo de cresa, mie mi-au zis sa-l inscriu din iunie pt septembrie. La cresa nu e ca la scoala, il poti inscrie oricand au locuri. Tricoul lui tataie l-am facut special pt Sf Gheorghe si tare mult s-a bucurat. Unde mergi la aerobic? Aaaa, super pozele cu Vladut in masina de spalat. Matei inca n-a facut eschibitii de genul asta, dar cred ca nu e timpul pierdut. Ce idee super mi-ai dat cu banda peste butoanele de la TV. O sa incercam si noi poate n-o sa se le mai tzacane ghiaurul!

Amaya, si eu sunt de parere ca nu trebuia sa stergi mesajul...

Merci Crinuta. Intr-adevar era cam racoare, mai ales ca la curtea unde eram batea vantul.

Anda, cand ne vedem? (stii tu pt ce)

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
De Florii si de Pasti
Braila sub ape

Mergi la inceput